icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

petrikazuzka
29. nov 2017

@cinnamon111 brendon sk necelych 84€ a doprava zdarma bola tusim

podobova15
29. nov 2017

@petrikazuzka aj ja som ho dnes kúpila tiež sa teším ked ho otestujeme 😍😍

petrikazuzka
29. nov 2017

Stale mi nie je jasne ci stale kombinovat zeleninu ak pridavame dalsiu alebo nie... napr. brokolicu skusit samostatne ci v kombinacii s mrkvou?

podobova15
29. nov 2017

@petrikazuzka môžeš aj kombinovať aj nemusíš je to na tebe, ja skúsim že samé ak nebude chutiť skombinujem s niečim co chuti a uvidím.

zuzacka16
29. nov 2017

@petrikazuzka ja som najskor samotnu mrkvu dala aby som videla ci jej zle nebude ako brusko boliet alebo sa nevyhadze..potom som k mrkve pridala zemiak..dnes len samotnu brokolicu som dala..zajtra tiez..potom mrkvu s tekvicou chcem dat..a tak skusat budem..

matulka1981
29. nov 2017

@petrikazuzka prisim ta a mas ten mixer a parny hrniec 2 in 1?...ja tam ten za tych 84€ neviem najst...vies mi hodit link prosim ta?

miriama11
29. nov 2017

@petrikazuzka da sa aj takto ryza davat, ja som davala na zahustenie .inak neviem podla mna iba mixovat aby nezabehla ryza.ani nepamatam ked som dala prvy krat ryzu asi az jak mala zuby.

olylili
29. nov 2017

@miriama11 ja som nič nikdy nemixovala len vidličkou popucila a ryžou som rada zahustovala moje mali radi úplne husté polievky uvidím teraz ako malý tak kaša môže byť tiež super nápad vyskúšam

petrikazuzka
29. nov 2017

@matulka1981 je to ten 2in1

petrikazuzka
29. nov 2017

@matulka1981 pozeram, ze oni ho uz nemaju...asi ho stiahli z predaja...skus tam zajtra zavolat

aaao
29. nov 2017

@blondie257 nas bol v kocari asi 5x.....aj to s takym revom ze az....

aaao
29. nov 2017

@oknosmas v pondelok to bude 5mesiacov co cakam na zmenu a nic 🙂

blondie257
29. nov 2017

@aaao ja nechapem cim to je...co im vadi...
Ja keby mohla ta naj ma vozia cely den a spala by som a spalaaa

matulka1981
29. nov 2017

@petrikazuzka no tiez ho nevidim...ja som zrovna v piatok ho pozerala za tych 84€ a hovorim si ze cez wekend objednam,potom som na to zabudla a vcera som to uz nevedela najst...asi sa im vypredali🙈porazi ma...skusim tam este zajtra cink...dakujem

miriama11
29. nov 2017

@matulka1981 nemali to iba v ramci akcie black friday?

zeytin
29. nov 2017

@petrikazuzka ahoj, ak chces, tak ti do mailu mozem poslat postup pri prikrmovani, v akom poradi co pridavas. Zoznam mam od pediatricky. Obe dievcata so tak prikrmovala, je to tam vsetko dost jasne popisane.

miriama11
29. nov 2017

@olylili no ja som pri malej mixovala vsetko a podla mna to bola chyba .ja zas budem skusat pucit aby si zvykla na kusky.ale starsia celkovo bola hrozny jedak, mne uz vlasy dupkom stavali a este ked mi odhodila lyzicku z jedlom -to som uz myslela ze vypenim😂dufam ze teraz to bude lepsie

olylili
29. nov 2017

@miriama11 sestra tiež mixovala a mala sa jej dlho potom dusila s väčšími kúskami nevedela ich pohrýzť potom ľutovala ja som len pucila a žiadny problém tak tiež som zvedavá ako bude malý prijímať niečo iné okrem môjho mlieka 😀 mám veľké obavy 😊

cinnamon111
29. nov 2017

@matulka1981 ja som ho tam tiež hľadala a nenašla som...

miriama11
29. nov 2017

@olylili no presne tak, ja som micovala este ked mala rok mozno aj viac neviem presne .a bez tej ryzovej kase mi to ani nechcela.vsade som ju musela primiesavat a aj jablko som musela vsade davat .no tak teraz pojdem podla seba a nie jak mi lekarka kazala zacat jablkom .

olylili
29. nov 2017

@miriama11 ja tiež len podľa seba a už mám skúsenosti s dievčatami tak uvidíme od januára začíname sa teším aj mám strach 😀 viem že dcéra to už mala sedem mesiace milovala brokolicu s vaječným žĺtkom to dala na šupu alebo aj špenát jej veľmi chutil

zuzacka16
29. nov 2017

@zeytin ak by si bola taka zlata tak aj mne by si to poslala?

katuscakzms
29. nov 2017

Zienky ja som dnes zazila šok. ..nechala som malého na hracej deke,bol na brusku a blabotal si,ja som varila v kuchyni..po chvilke mi nedalo jeho hmkanie,tak som vykukla cez pult ze co robí a deka prázdna. .jeho nikde...ked som prišla do obyvacky tak on zalezeny pod stolom a neslo mu ist dalej ,lebo nevedel pokrčiť nožičky a dvihnut ritulu...no som sa poriadne zkakla ze pocujem ho ale jeho nikde ...

zuzacka16
29. nov 2017

@katuscakzms to ti tak preliezol?no super sikovny je 👍 u nasej to este nehrozi aj ked deti vedia prekvapit 😂😂

olylili
29. nov 2017

@katuscakzms aj naš sa už plazi ako had dozadu mu to ide veľmi sikovne😂o chvíľu ti utečie 😀

miriama11
29. nov 2017

@olylili ano treba do nich napchat zeleninu teraz lebo potom ked budu vecsi tak budu protestovat.hlavne spenat a brokolicu😂

olylili
29. nov 2017

@miriama11 presne to máš pravdu to si vystihla treba im urobiť zásoby 😂

juliane126
29. nov 2017

@katuscakzms no aby ti za chvilu nezhodil stromcek vianocny 😉

juliane126
29. nov 2017

@aaao velka nadej pride o 4 mesiace. Ked uz mozu sediet, tak tam v tom kociku vydrzia. Aspon kym nezacnu chodit

petrikazuzka
29. nov 2017

@zeytin budem velmi vdacna, ak mi to zaslete cez spravu internu. Vdaka