icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katren
7. dec 2010

@ninan2 idem v pondelok a potom pojdem na poradnu, teda, ak bude vsetko ok, v co dufaaaaaam velmi 🙂

lenja01
7. dec 2010

@zdenush88 kraaasna fotocka, aj ja chcem 🙂 ja ked som bola 6tt+3, tak bola este len machulka, tak nebolo co fotit...

monilik
7. dec 2010

@katren ved to je jasne ze zo srandyyy 🙂

monilik
7. dec 2010

@ninan2 bola som prvykrat v 5tt + 4 dni a objednali ma az na 17. veru... 😠

monilik
7. dec 2010

@danka.k jeeeeeeej 😀 aj tam je mimi 😀 aj ja uz chceeeem 🙂

danka.k
7. dec 2010

@monilik neboj aj ty budes mat za chvilku 😉 😉 😉 😉 😉

monilik
7. dec 2010

@danka.k juhuuuu 🙂 ale ja uz chcem teraz!!! 😠
nemozem vydrzat!!! 😀

danka.k
7. dec 2010

@monilik tak utekaj do nemocky nech ti rychlo urobia 😀 😀 😀

katren
7. dec 2010

@monilik sak ani ja neviem ako vydrzat do pondelku 😅 ale mna zas zabavi ta moja mala sibalka a rychlo to prejde 😀

katren
7. dec 2010

@danka.k 😀 😀 😀 😀 😀

ninan2
7. dec 2010

@lenja01 tak super, to by som uz aj ja teda mohla mat, a kedy Ta objednal najblizsie? Vtedy bude robit aj odbery ze?

ninan2
7. dec 2010

@monilik hm tak to teda nejak neskoro... By ma aj porazilo cakat tak dlho...

lenja01
7. dec 2010

@ninan2 odbery mi uz robila teraz, najblizsie idem az 5.1, to budem 11+2... kontroly sa robia do 6. mesiaca raz mesacne, potom kazde 2 tyzdne

ninan2
7. dec 2010

@katren aha jasne, a neboj sa, urcite bude vsetko ok 🙂 Ja zrejme ak budem mat uz srdiecko tak tam potom pojdem az po sviatkoch, co bude nejaky 10. tt. Chystas sa na 1. trimestralny (NT) screening inak?

ninan2
7. dec 2010

@lenja01 hej? Som myslela ze odbery su az tak v tom 10. tyzdni... A na zaciatku sa mi zda, ze niekedy sa chodi aj castejsie, aby sa potvrdilo to srdiecko (napr. 5./6. a 8. tyzden). Ale zalezi od konkretneho pripadu no. Ja ak ho nebudem mat (v 7.tt), tak neviem ci do sviatkov sa tam zas budem trepat, ci to ma zmysel...

danka.k
7. dec 2010

@lenja01 az od nejakeho osmeho mesiaca su kontroly kazde tri tyzdne a potom kazde dva... teda podla stavu... 😉

danka.k
7. dec 2010

@lenja01 ale zalezi aj doktora ako si to urci sam

katren
7. dec 2010

@ninan2 ja chodim na kontroly teraz kazdy tyzden...raz na potvrdenie tehu, teraz na mimi a ak nebude srdiecko, tak si myslim, ze aj na to potom....na odbery ze pojdem v 10tt, tak mi povedal dr.

monilik
7. dec 2010

@danka.k hiiiiiiiiiiii uz bezim 😀

monilik
7. dec 2010

@ninan2 ved aj mna poraza... 🙂 ale zas lepsie ako keby som tam chodila ako na klavir... 😀

alex21
7. dec 2010

@adulik23 hej chodim k Otapkovej aj ty ?
@lenka.s no nemam narok preto lebo momentalne nemam ziadne poistenie z ktoreho by som mala narok. Ak ukoncim rodicovsku tak som mala od jedneho prilubene ze ma zamestna aby som mala narok na matersku a po starom zakone stacilo hoci na 2 dni. Potom navrhovali ze minimalne 31 dni ale niekto ani uz neviem kto si presadil ze to musi byt minimalne 90 dni na to aby si mala narok. Inak sa ti bude posudzovat z minimalnej mzdy a to by bolo ete menej ako rodicovsky. No a na 90 dni ma ten clovek uz nezamestna. To by som mu musela preplatit vsetky naklady co na mna bude mat a aj s jeho odvodmi by to bolo velmi vela. To by som zas tolko na materskej nedostala spat alebo by sa to akurat vyrovnalo. Ja som to nepreratavala. Takze asi tak. Na 3 mesiace ma proste len tak nikdo nezamestna a zvlast ked bude vediet ze nic zo mna kedze zas nastupim na matersku.

@danka.k hned by som s tebou menila. Ja inak neviem spat ako na bruchu a uz ma tlaci ked si nanho lahnem. Tak momentalne sa len prehadzujem kazdu chvilu som hore a neviem spat. A co je najhorsie ja viem zaspat len na bruchu. Aj vcera som isla do postele o 22:20 a zaspala som az o 0:30. A od 5:50 uz hore co som znovu nevedela spat.

danka.k
7. dec 2010

@alex21 ja tiez inak neviem spat, tak som sa az tak potesila ked mi povedali ze tak mam spavat 😀 😀 😀 uvidim dokedy tak vydrzim

babula
7. dec 2010

ja som bola v 5tt+2 a nebolo srdiecko a mam ist az 10tt+6 na sono a odbery,tiez mam co robit aby som vydrzala

lusika02
8. dec 2010

No ahojte baby,
vcera som sa sem nevedela dostat (vraj udrzba stranky ci co...)
No, ale cestu som zvladla bez blinkania 😉 ked sme prisli najprv nas sestricka zvozila ci nevieme spavat lebo sme prisli skor tak som jej vravela ze to mame daleko a bali sme sa ake budu cesty- iba prevratila oci 😒
ale zobrali mi 5 skumaviek krvi a poslali ma najest sa. potom som hodinu a pol cakala na dr. vysetrit ma nevysetril ale spravil mi somo. Krasne bolo vidiet babo srdiecko krasne bilo 🙂 🙂 🙂 a to bolo vsetko 4.1. mi vraj da knizku ☹ myslela som ze ju uz dostanem . podla sona som 8tt a termin mam 26.7.
Pytala som sa ho na tie bolesti brucha co som mala tak mi povedal: co ja viem coje to pred troma dnami...to uz je minulost.... a bolo po probleme. Pravdu povediac po mojich skusenostiach cakala som viac ☹ no ale babo je v poriadku tak to tak dufam ostane a verim, ze konecne pri 3 babu uz nebude ziadne zanedbanie ako pri prvych 2 ☹
Lebo zial odniesli si to moje deti 😢

zdenush88
8. dec 2010

@lenja01 no ja som uz v podstate v 9tt....aspon velkostne, preto nechápem to 7+2.... no co uz 😉 hlavne ze je, a prvy zaber zo sona bol krajsi bol ako keby z predu - videla som 2 ručičky, 2nožičky, take fakt babo a potom sa zvrtlo takto z boku.... 🙂

zdenush88
8. dec 2010

@lusika02 no ja sa budem tiez zajtra pýtat na to špinenie tak dúfam, že ma neodbije tak ako teba ten tvoj....ale je fakt dôležité, že bábo je tam, krásne im biju srdiečka (myslim aj tomu mojmu 😀 ) a ze tentoraz to bude vsetko v poriadku, verim ze bude! 😉 inak ja mam na snimke zo sona termin 23.7. takze neviem ako to bude nakoniec, ale to sa asi este upravi, nie? lebo tu na mk mam termin co mi vygenerovala tehotenska kalkulacka... 😉

monilik
8. dec 2010

@danka.k ja nemozem spat na bruchu 😒 strasne ma bolia prsia ked si ich prilahnem... 😅
@lusika02 ak nie si spokojna s lekarom, tak ho zmen! zvlastny pristup - podla toho co pises. mohli ti aspon vysvetlit co mohlo tie bolesti sposobit... hmm. inak blahozelam k srdiecku 🙂 a drzim prsteky nech vsetko ide dalej ako po masle 🙂
@babula ja som bola na prvom vysetreni v 5tt+4, tiez este nebolo srdiecko. teraz mi to vychadza ze pojdem v 10tt.

ahojte, prajem krasny den, ide sa MAKAT!!! 😝

lusika02
8. dec 2010

@monilik
no ved prave, ze som zmenila toto je moj novy Dr. Mozno to bol zly prvy dojem uvidime ako bude...nemozem velmi preberat...U nas v Lucenci su strasni babraci a neschopaci . Pri 2 tehu som chodila sice do Stiavnice, ale ked som v noci o 1:30 zacala krvacat tak ze vsade za mnou krvava ciara bezali sme do najblizsej nemocnice a to je Lucenec ☹
Primarka v BB ktora sa pokusala Matuska zachranit mi nakazovala, ze ak by este bolo tehu musim rodit u nich ale tiez od zaciatku tehu tam byt aj sledovana (a prave ona mi vybavila tohto Dr.) No uvidime toho 4.1. ako bude- snad lepsie 😉

petra53
8. dec 2010

DObré ránko tehulky 😉 AKo sa dnes máme? Mne zas bolo zle 😝 ale už je troška lepšie, snáď to prejde úplne... Dnes na 17.00 idem na poradnu a na kontrolný ultrazvuk, tak sa teším, že zasa uvidím naše druhé babulko 😵 😵 😵
Inak práve dnes začínam desiaty týždeň, čo znamená, že pomaličky štvrtinu tehu bedeme mať za sebou - a možno už aj máme 😉 😀 Tak nám to uteká... 🙂

ninan2
8. dec 2010

@katren aha tak ty si ten pripad co tam zo zaciatku tehu chodi az prilis casto... Ja by som sa pri mojom sukromnom gynekologovi veru nedoplatila 😀. Tak davaj priebezne vediet co nove z prehliadok 🙂