icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

maria30
13. dec 2010

@katren ďakujem 😀

lenja01
13. dec 2010

@taninka7 ahoj, pridaj ma prosim do tabulky 🙂
vek 26, Sered, 25.7.2011
dakujem 🙂

lenja01
13. dec 2010

@katren prosim pridaj ma do tej sukromnej 🙂

lusika02
13. dec 2010

mozem aj ja poprosit o pridanie do tej tabulky 32r. Kalinovo 26.7.2011 dufam, ze som nic nezabudla .
Vyber mena nechavame na 7 mesiac a viac (pre istotu).
Baby a ako sa dostanem na sukromnu bez toho aby som tu stale hladala ten link od monilik alebo ho cely vytukavala, lebo vo fore / sukromna skupina...som ziadne julovciatka 2011 nenasla.
VDAKAAAA 😉 😅

lenja01
13. dec 2010

vau, nebola som tu od piatka a veru trvalo mi vyse hodiny, kym som vas precitala 🙂 🙂 🙂
a co sa vsetko udialo - tabulka, sukromna tema, vidim, ze tam ma cakaju dalsie 3 strany, to uz aby som ani nepracovala, len citala 🙂 🙂 🙂
ja prave zistujem, ze tiez uz neobleciem niektore rifle... esteze som za posledny rok zhodila 8kg, takto mozem pekne naberat do starych veci 🙂
len dnes som bola soknuta rano - mam pocit, ze brucho uz nemam take velke ako vcera a mala som aj o kg menej a to sa furt prejedam. az som sa zlakla. ale blbo mi je stale. stale ma strasne smadi - aj vas? mna cez vikend nastrasili, ci nemam cukrovku, ked ma tak smadi...

maxiberuska
13. dec 2010

@lusika02 najdi si to a ked to otvoris, maš tam, že pridat do oblubenych, tak pridj a potom už len v hlavnom menu, ked sa prihlasis,dat to moje oblubene a naskoči ti to

masiiik
13. dec 2010

@katren Ak môžem, išla by som rada do súkromnej. Môžeš ma tam prosím doplniť? Vek 30, Nitra, termín 17.7.2011. Ďakujem

katren
13. dec 2010

@lusika02 najdes aj v sukormnych temach, ale nehladaj pod "J", ale iba jedno srdiecko na zaciatku 🙂
a potom si ich pridaj do oblubenych a bude vsetko vybavene 😉

katren
13. dec 2010

@lenja01 konecne niekto, kto do seba "laduje" ako ja.....vsetci tu vracaju len ja by som furt jedla 😅 ale rano mi nie je vsetko jedno, obracia sa mi zaludok, len co oci otvorim 😖 ale zatial som to vsetko vydrzala, no uvidime dokedy 😒

renca31
13. dec 2010

ahojte, maminy! som tu nová, už dlho som čakala, aby som sa mohla pridať k tehuľkám, konečne to snáď vyšlo.....presný termín neviem, ale vyzerá to na júlové bábo.... 🙂 a práve sa chystám meniť šatník, lebo sa nezmestím do nohavíc, trošku som sa upokojila, keď som zistila,že ani niektoré z Vás. Myslela som si, že je ešte skoro mať také bruško, ale asi nie.... 🙂 Som v 11.tt.

taninka7
13. dec 2010

Ahojte baby prosim vas udaje do tabulky mi pisnite do Ip lebo tuto temicku uz mco nesledujem abxy som mala prehlad pre to IP 😉 🙂

taninka7
13. dec 2010

@monilik 😀 😀 Taky su chlapi,ten moj no manzel este nie(az v roku 2013 budemee svoji) sa so mnou hada ze to je porucha v sieti ked potom nakoniec najdem odpojeny kabel 😀 😀 Tak co uz obidvaja sme tvrdohlavy 😉

lenja01
13. dec 2010

@katren mne rano pomaha nieco sladke, tak mam vzdy poruke medovnicek a rano prve co vstanem tak ho supnem 🙂
mne cely den nie je vsetko jedno a blbo sa citim, ale este som sa nerozpravala so zachodovou misou, tak snad mi to vydrzi.
aj teraz mi je taaak blbo :(

lusika02
13. dec 2010

@katren
aha no vidis ja sa do takychto veci nerozumiem idem to teda skusit aby som nebola take drevo 😉

rena
13. dec 2010

@katren dakujem pekne

rainbow1
13. dec 2010

ahojte kočky. čítam vás už od začiatku, ale bála som sa pridať pred koncom 12. týždňa. vidím ale, že sa presúvate do súkromnej, ak by vám to nevadilo, rada by som sa pridala. mimochodom asi som najstaršia 😀 , mám totiž čerstvých 38 😔 dnes som bola na sono, tak bábo má 10 týždňov, 3,5cm a srdiečko krásne bije, knižku dostanem až v 12. týždni, kedy mám prísť na ďalšiu kontrolu. všetkým prajem krásny večer.

katren
13. dec 2010

@rainbow1 pridana 🙂

rainbow1
13. dec 2010

@katren ďakujem, tak dúfam, že sa tam dokážem prihlásiť, aj keď pracujem v kancli na počítači, na určité veci som úplne ľavá 😀

aniicka24
13. dec 2010

@monilik možeš aj mna pridat prosíííím 😉

lubenka131
13. dec 2010

@lenja01 ahoj aj ja som sa zlakla...vecer brusko take vacsie a rano "splasknute"teraz zas nejako nrastlo a rano zas bude male 🙂 a zatial ani nechudnem a ani nepriberam...a papam doslova podla kniziek kazde dve hodky som hladna 🙂

aniicka24
13. dec 2010

ozaj chcem sa opytat ci je normalne ked mi byva zle z cistej vody nemozem ju ani citit 😖 ked sa napijem tak mam pocit ze sa mi pyta von 😒

dd2112
13. dec 2010

@rainbow1 ahoj poteším Ťa nie si najstaršia ja mám 39 rokov a myslím že staršie tu ani nemáme

aurra
13. dec 2010

@katren mozem sa aj ja pridat do sukromnej?

katren
13. dec 2010

@aurra ale ved ty si uz pridana.... 😉

katren
13. dec 2010

Kocky, chodte kecat do sukromnej, potom nevieme, kde co mame citat..... 😉

monilik
14. dec 2010

@katren chichi, vsetko treba citat 😀

monilik
14. dec 2010

@lusika02 pridaj si temu do oblubenych a potom uz na nu len kliknes - inak ked si tam pridana, tak by sa ti mala zobrazovat vlavo v zozname ked kliknes na forum... ci uz? 😉

kala
14. dec 2010

@lenja01 ahoj pozerám že si tiež zo serede a máme rovnako podobné termíny ja som tiež odtiaľto a ja už mám jednu dcerku kde byvaš?

katren
14. dec 2010

@kala uz sa mozes presunut do sukromnej 😉

danciacik
14. dec 2010

@katren poprosím ťa pridaj aj mňa do súkromnej témy.
Inak ahojte baby, zase mám nestíhačky ale deti mi ochoreli tak sa im venujem a okrem toho mám kopec vybavovačiek. Zajtra diabetologia v piatok poradňa.
Inak hurá manžel dostal výplatu takže výpoveď nakoniec nedal. 🙂