Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
mozem aj ja poprosit o pridanie do tej tabulky 32r. Kalinovo 26.7.2011 dufam, ze som nic nezabudla .
Vyber mena nechavame na 7 mesiac a viac (pre istotu).
Baby a ako sa dostanem na sukromnu bez toho aby som tu stale hladala ten link od monilik alebo ho cely vytukavala, lebo vo fore / sukromna skupina...som ziadne julovciatka 2011 nenasla.
VDAKAAAA 😉 😅
vau, nebola som tu od piatka a veru trvalo mi vyse hodiny, kym som vas precitala 🙂 🙂 🙂
a co sa vsetko udialo - tabulka, sukromna tema, vidim, ze tam ma cakaju dalsie 3 strany, to uz aby som ani nepracovala, len citala 🙂 🙂 🙂
ja prave zistujem, ze tiez uz neobleciem niektore rifle... esteze som za posledny rok zhodila 8kg, takto mozem pekne naberat do starych veci 🙂
len dnes som bola soknuta rano - mam pocit, ze brucho uz nemam take velke ako vcera a mala som aj o kg menej a to sa furt prejedam. az som sa zlakla. ale blbo mi je stale. stale ma strasne smadi - aj vas? mna cez vikend nastrasili, ci nemam cukrovku, ked ma tak smadi...
@lusika02 najdi si to a ked to otvoris, maš tam, že pridat do oblubenych, tak pridj a potom už len v hlavnom menu, ked sa prihlasis,dat to moje oblubene a naskoči ti to
ahojte, maminy! som tu nová, už dlho som čakala, aby som sa mohla pridať k tehuľkám, konečne to snáď vyšlo.....presný termín neviem, ale vyzerá to na júlové bábo.... 🙂 a práve sa chystám meniť šatník, lebo sa nezmestím do nohavíc, trošku som sa upokojila, keď som zistila,že ani niektoré z Vás. Myslela som si, že je ešte skoro mať také bruško, ale asi nie.... 🙂 Som v 11.tt.
Ahojte baby prosim vas udaje do tabulky mi pisnite do Ip lebo tuto temicku uz mco nesledujem abxy som mala prehlad pre to IP 😉 🙂
ahojte kočky. čítam vás už od začiatku, ale bála som sa pridať pred koncom 12. týždňa. vidím ale, že sa presúvate do súkromnej, ak by vám to nevadilo, rada by som sa pridala. mimochodom asi som najstaršia 😀 , mám totiž čerstvých 38 😔 dnes som bola na sono, tak bábo má 10 týždňov, 3,5cm a srdiečko krásne bije, knižku dostanem až v 12. týždni, kedy mám prísť na ďalšiu kontrolu. všetkým prajem krásny večer.
@lenja01 ahoj aj ja som sa zlakla...vecer brusko take vacsie a rano "splasknute"teraz zas nejako nrastlo a rano zas bude male 🙂 a zatial ani nechudnem a ani nepriberam...a papam doslova podla kniziek kazde dve hodky som hladna 🙂
ozaj chcem sa opytat ci je normalne ked mi byva zle z cistej vody nemozem ju ani citit 😖 ked sa napijem tak mam pocit ze sa mi pyta von 😒
Kocky, chodte kecat do sukromnej, potom nevieme, kde co mame citat..... 😉

@katren ďakujem 😀