Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@janushkabb
Gratulujem k Emke 😵
@janushkabb blahozelame k dievcatku 🙂
@janushkabb nie je zaco... 😉
@ninan2 nedaju sa regulovat? a ma to potom vyznam? pojdem kuknut, v tychto obchodoch som nebola, zatial som bola len v tom jednom maternity ci ako sa vola ten obchodik v auparku...
@zuzula221 no idem v pondelok na kontrolu na gyndu, neviem, ci mi bude robit ultrazvuk a 11-teho idem na ten morfologicky, mozno tam uz nieco uvidia a dam hned vediet 😉
@sandy5 no nebola, musim kuknut 🙂 ja uz musim nohavice, mam uz len jedny, do ktorych sa zmestim, ostatne ma uz tlacia alebo dokonca vobec nezapnem, no tie jedny su strasne velke aj na stehnach a navyse taky mrkvovy strih... vyzeram v tom a citim sa v tom ako keby som mala 100 kg ☹
@akatka aj ja mam sem tam take pobolievanie... a tym, ze stale chodim cikat, tak som sa tiez bala, ci to nie je zapal, ale tak moc bol ok, ked ho kontrolovali... asi je to preto, lebo to tam dole rastie a tlaci to na vsetko mozne 🙂
ahojte kocky..potrebujem poradit...moj syncek asi dostal chripku..teplotuje a vsetko ho boli..a ja musim zajtra na poradnu v 20tt...a nemam ho pri kom doma nechat...nechcem ho brat ked je chory...myslite ze by som sa mala preobiednat na buduci tyzden?myslite ze to nebude vadit ked pojdem o tyzden neskor?
@s_helienka
@akatka ahojte babulky, ja mam presne take iste pocity v podbrusku, sem tam su zto až krče.. pytala som sa na to tiež dr., ta mi povedala, že je to normalne, že predsa musim niečo citit, že rastieme.. 🙂 tak verim doktorke, že sa nemusim ničoho obavat. Inak tie časte návštevy WCka mi dost vadia 😠 , hlavne v noci, alebo v meste ked som a nemám si kam odskočiť...
Ahojte tehuľky 🙂 po dlhšom čase som sa opäť prihlásila, čítala som si trochu históriu.... pohyby bábätka sú momentálne asi témou Nr. 1 😉 Ale viem, že každá nato určite čakáme. Ja si ich už užívam a naše bábo sa semtam aj ozve a dá nám o sebe vedieť 😝
Cez víkend som si kúpila prvé vecičky do výbavičky, také setíky v bielej a ružovej farbe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Už sa teším, keď ich budem obliekať našej princezničke 😝
ahojte , do debaty sa pridavam prvy krt, a chcem sa spytat ci mozem pohyby citit ako take frcky zvnutra ? ako prvorodicka a este s dvojickami mam v tom poriadny zmätok 😅
môžem sa pridať do vašej skupiny??? aj ja mam termin na jul 2011 😲 bola by som veľmi rada keby som si mohla s vami písať
@januska712, tak vitaj medzi nami júlovkami 🙂
@salinka28
dakujem... som veľmi rada,že mi to už konečne ide a že môžem byť s vami v skupine. 🙂
@s_helienka
ja som tiez nieco pokupovala v H&M ale skor sportovejsie veci, tiez tam maju take dobre volne veci ze nosim zopar siat ako tuniky na leginy a neboli ani medzi materskymi... v Zare som tiez videla ale malicko veci a nic moc, bolo to v Avione, netreba sa bat ani internetu, zopar veci som si objednala z UK zo stranky ASOS http://www.asos.com/Women/Maternity/New-In/Cat/... maju tam pekne elegantne veci do prace...
ahoj baby! ja som vcera absolvovala sono. a na 90% sme dievca, kedze pipika sme nikde po dlhom hladani nenasli 😀 a dufam, ze ho uz ani nenajdeme. 😉 aj ked v 16tt dr. tvrdila na 55% ze to je chlapec..no na tych 100% si este pockame. Zatial som pribrala iba kilo od zaciatku tehu, a to som netrpela ani rannymi nevolnostami, takze som ani nic neschudla. Miminko uz krasne kopka..ked sa ulozim pri telke a zadivam sa na brusko, niekedy dokonca aj tie kopanceky vidim.. aj manzel ich uz videl..tak sme sa tesili! 🙂 🙂 V teho. knizke mam pri polohe plodu napisane: mobil. (asi, ze mobilne 😀 ) a placenta je vpredu, tak asi preto sa tie pohyby "opozdili".
Inak co sa tyka tej statistiky co robis @zuzula221 tak kopanceky najviac citim na pravej strane... ale utz. robila dr. po celej ploche bruska, takze podla toho kde sa presne baby nachadza som to nemohla zistit (bolo otocene chrbatikom hore, kuk moju foto), ale ten pipik tam nikde nevidela..tak preto sme dievca este len na 90%...
:D no a ja som stale neverila ze su tam naozaj dve, az teraz 14.2. som bola na morfologickom sone a tam som ich aj videla ze naozaj su tam dva kusy :D :D jeden chlapec zevraj a to druhe nevieme, ale ja verim ze to bude princeznicka :D
@januska712 vitaj medzi nami
@keena gratulujem k dievcatku 😉
@lubka8386 a dvojnasobna gratulacia k babatkam 😵

@akatka no ja tiez velmi necitim pohyby, tak ako to tu pisu babenky, skor ma obcas pichne raz tam, raz hentam...ale myslim, ze je to bud babo alebo rast maternice, lebo inak nemam ziadne problemy.....a s tym mechurom, to aj mna pobolieva obcas podbrusko, ale to ked mam plny mechur...ked ho vyprazdnim, je to ok.....myslim, ze by si sa nemala zbytocne stresovat. Keby si mala nejaky zapal, urcite by si o tom vedela, lebo by si mala problem pri cikani, alebo nejaky nepekny vytok....neboj, bude vsetko ok.