Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@lusinda24 Cena 3D v Hlohovci je uz ina. Cez tyzden to stoji 45 € a v nedelu 50 €.
smiem si s niekym popisať???
@januska712 smies, ak ti postacim aj ja 🙂
@luc771 moja svagrina ide akurat zajtra tiez na 3D do gin-fivu, (ona ide na ten prvy utz) tak som zvedava ako dopadne..ja stale viac rozmyslam, ze sa objednam do levic, k tomu doktorovi, citala som o nom a vraj je velmi mily a vsetkemu sa poriadne pri utz. venuje a ochodne vysvetli..no pockam do piatku a objednam sa bud. tydzen..
@akatka @luc771 vcera som aj ja behala po obchodoch a tiez som zhanala tie tehu. leginy..ale samozrejme nikde take nemali..tak som si kupila obycajne ale o 2 cisla väcsie, nakolko bola dobra cena 😀 😀 no co, chvilu ponosim. este som si pokupila tiez kopec veci v C&A, co boli tiez dobre ceny.. ja este nenosim ani tehu rifle (este jedny moje obycajne su mi OK), ale dala som si uz jedny usit, tak som zvedava ako to dopadne, cenovo vyjdu 22€, pozerala som ale tu stranku asos.com a maju tam teda fajne veci 😉
@lusinda24 ja som na zaciatku vazila 57 kg, a teraz mam 58 kg, netrpela som vsak ani rannymi nevolnostami..mne sa vobec nezda ze priberam 🙂 iba vidim, ze brusko rastie..a babo ma 289g, tak snad je vsetko tak ako ma byt.
@slniecko612 ďakujem za info, ale aj keď je to vyššie tak sa to stále oplatí oproti môjmu doktorovi
ahojte baby, ja mam termín 23.júla...necítim zatiaľ žiadne pohyby....ako ste na tom vy? mate niektorá podobný termín ako ja? citite už nejaký pohyb?
@keena
jasne objednaj sa tam kde mas vacsiu doveru... ja vobec neviem ci mi babo budu nejak specialne kontrolovat v tom gyn-five, mne stacila morfologia u mojho doktora, mne ide len o tie foto a videa na pamiatku 😀
stastna to mamina co ma len kilecko navyse, v dobrom zavidim 😉
Ten asos lubim straaasne, aj teraz cakam balik odtial, kazdy den okukavam ci nieco nenahodia nove, dnes dali take pekne letne satky ale skoda ze je to polyester a horny diel je taky priestivtny mriezkovany tak neviem ako by pod to vyzerala podprda. Teraz mam radsej take s hrubymi ramienkami, tenke ma tlacia a priesvitne nehrozia absolutne, strasne sa mi zvacsili a otazeli prsia teraz aspon ze uz prestali boliet... ☹
@luc771
Dnes mi segra poslala link na tuto stranku... tiez pekne kusky su tam 😵
http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores...
@akatka
dakujeem, pekne vecicky, pacia sa mi tie zelene saty bez rukavov, aj motylova tunika a maju aj tie leginy so zvysenym pasom co mam. Inak vela veci tam je rovnakych ako v asos, len este porovnam ceny co sa viac oplati, shipping 6 libier sa da aj ked asos ma postovne teraz zdarma.
@katslad neboj už za chvíľku, potom si to užiješ 😉 , ja ich mám väčšinou na jednom mieste, trošku sa to zvykne obmeniť ale väčšinou stále v pravo, aj šteklenie, aj kopkanie, a dnes sa mi zdalo ako by ma pohladilo nožičkou alebo ručičkou, také potiahnutie po brušnej stene, užívam si to teraz, lebo viem, že vo vyšších mesiacoch to také príjemné niekedy nebude 😅
@katren
jasne ... ako sa mas,,, inak prajme krásny slnečny den*:d 🙂
@katslad malá bola moc veľké bábo na mňa, mylela som si, že mi zlomila rebro, pár mesiacov som spávala po sediačky, ale zvládli sme to, už sa opäť začínam "tešiť" na kyselinu, pomaly to už začína ehmm ale veď čo, pomaly sme v polovici hehe, čo mi všetko pre tie naše ratolesti neurobíme 🙂
@maricom par mesiacov si spavala po sediacky??? fuuu, respekt moja 😲
@s_helienka od siedmeho mesiaca, ja som malej postavy 158cm a ona mala nakoniec 4200g, 52cm, takže sme si každá hľadali svoje miesto 🙂 chrbát som mala podložený vánkúšmi aby som vedela sediačky zaspať, lebo iba vtedy sa váhou ťahala dole, ak som si ľahla tak sa rozvalovala a to rebro som myslela, že mi fakt vyskočí....bola som aj u chirurga s tým a ten, že siedmy mesiac?, tak to už vydržíte 🙂 rongenovať nemohol, tak mi dal mastičku... neskôr som nemohla zas na chrbte, tebo mi tlačila ne tepny a zastavovala krvný obeh, bola sranda, ale tak kopa žienok to má horšie, musia len a len ležať ani von...pred pôrodom som bola na gynpôr odd. tam boli teda fakt prípady, toto bolo ešte v pohode 🙂
no to je aj pre mňa teraz trochu problém, ja som ani nie celkom na bruchu, ale v tej detskej šermiarskej polohe spávala hihi... nič si z toho nerob, jednoducho sa tak unavýš a zaspíš, aj ja som si myslela, že to neexistuje a museli sme sa obe nejako pomestiť 🙂 všetko zvládneme 😉

@lusinda24 a este.....ze je najlepsie prist medzi 20tt-25tt, a ja som objednana uz mesiac....ale zavolaj a sestricka ti vsetko povie....no najlepsie je cim skor 😉