icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

maruska.s
11. mar 2011

@sisanka Ty si mi pisala, ak si dobre pamatam ze mas 13.-14. jul, mne naposledy hovorila 14.jula =) takze je to asi dost mozne 😅 uz len skoda, ze nebyvame blizsie k sebe 😉

slniecko612
11. mar 2011

@katren v sobotu neordinuje, iba v nedelu a stoji to 50 €

alexksa
11. mar 2011

@zora256 fuha, je toho dost....

katren
11. mar 2011

@zora256 ja som nasla na nete, mozem ti posalt co treba.....toto sa mi zda prehnane 😖

katren
11. mar 2011

@alexksa posli mi do IP tvoj mail a poslem ti to.....

januska712
11. mar 2011

@zora256
jeeeeej dakujem veľmi pekne.... už som si to prepisala... a idme pomaly začať s nakupowaním a vybavovaním lebo ej toho dost:D:d

katren
11. mar 2011

@januska712 je toho dost, mozem ti poslat skratenu verziu, co mne stacilo uplne......ak napises do IP mail, tak ti to poslem

lucyka1
11. mar 2011

@katren ahojky, no super vediet, myslela som ze 50eur, ale to asi cez vikend, ja idem tiez vo stvrtok ale az 24.3. vidis hovorila som ti, ze on je v pohode 😉 mne pri martinkovi robil ten mladsi a bol taky vazny 😕 ale dalo sa 🙂 a ty si preco bola u neho viackrat? ked hovoris minule a vcera.... to kolkokrat ta vysetroval, ty k nemu chodis? alebo to asi len nechapem 😅 a bola si spokojna? myslim tym s videom? malinky bol krasne vidiet? aj bol hore? 😉

lucyka1
11. mar 2011

@maruska.s no ale to sa lahko povie, nestresuj, bud pokojna, ako ja sa snazim, ale niekedy je to tazke, myslim si to nepripustat 😉 a tie prsne vlozky som si akurat dnes kupila 🙂 uz som to nemohla viac vydrzat. a este som kupila knizku kde sa zapisuju prve veci babatka ako napr. prvy zub, prvy krok, prve slovo atd...... pri matkovi som to nemala ale teraz si to vynahradim a este aj martinkove kroky tam zapisem aspon co si pamatam..... a ty mas nieco?

katren
11. mar 2011

@lucyka1 minule myslim pri Dominike....a tiez bol vazny ten mlady......ja k nemu nechodim.
jasne, som spokojna aj s videom aj s fotkami.....maly bol hore, ale stale si zakryval tvaricku, tak ze teda pozrieme dole pipika a nohy tiez pri sebe.....tak ho trosku potriasol a pootacal a podarilo sa aj tvaricku odfotit a aj pipika 😀

lucyka1
11. mar 2011

@katren aj ja sa tak tesim 🙂 a dnes som si kupila tu knizku na zapisky o babatku.... 😉

katren
11. mar 2011

@lucyka1 ja som ju tiez velmi chcela, ale nakoniec som si nekupila.....a dobre som spravila, lebo sme ju dostali od starostu ako darcek na uvitani deti 😀

maruska.s
11. mar 2011

@lucyka1 verim, ze to je tazke...ale psychicka pohoda je pri tom urcite velmi dolezita...neboj, bude to fajn=) ja este nemam nic...este sa mi to zda skoro...ale uz sa velmi tesim, ked zacneme kupovat vybavicku=) zatial len tak pokukujem po tych krasnych vecickach 😉 rozmyslame nad kocikom a tak...inak, mam jedny take krasne satocky, cervene...no my cakame chlapceka=) takze mam akurat podbradnicky a cumel, co sme dostali na svadbe 🙂

lucyka1
11. mar 2011

@katren to mate dobreho starostu 🙂

lucyka1
11. mar 2011

@katren a pri dominike si ju mala?

lucyka1
11. mar 2011

@maruska.s akoze ani ja este nic nekupujem.... iba tie prsne vlozky, a tu knihu, inak co hovoris na odsavacky?

katren
11. mar 2011

@lucyka1 nemala, a ani nestiham pisat tam......

lucyka1
11. mar 2011

@katren no dufam, ze ja budem stihat i ked pri dvoch detoch....

cipuska_
11. mar 2011

Ahojtee, tak my sme tiež dostali na uvítaní do života od starostu ale nazapísala som tam ani ň čo ma velmi mrzí ale akosi neni času.....

@lucyka1 ja mám odsávačku medela swing a neviem si ju vynachváliť kupovala som si ju ked mala malá 3 memsiace a banovala som že som ju nemala už dávno(vyuužíval som ju tak do 6 mesiacov malej, potom nebolo poterba ,ale kojím ešte stále), ako pohoda jahoda ked som oodsávala tak som mohla kludne pri tom čítať časák a nie ako s ručnou sa trápiť trikrát tak dlho a svalovica na ruke.....

katren
11. mar 2011

@lucyka1 ja mam elektricku odsavacku Avent a da sa pouzivat aj ako manualna.......mala mi moc nechcela papt z prsnika, tak som automatiku uuuuplne vyuzila 😉

akatka
12. mar 2011

@keena Vcera sme si objednali Teutoniu na veltrhu v Brne 😵 Vysla nas na 21.000Kc spolu s fusakom na zimu. Pani nam ho pekne predviedla a nakoniec sme sa rozhodli pre Cosmo. Mali tam cely vzorkovnik latok, vsetko sme prirovnavali a kombinovali a zabili sme tam 2hodiny. Ale stalo to za to. Dodacia doba cca 4-6tyzdnov. Su ochotni poslat ho aj postou, ale budmeme mat cestu okolo LIberca, tak si ho vyzdvihneme osobne. Tesiiime hroooozne 😀

ninan2
12. mar 2011

@akatka Ahoj, pls, nevsimla si si tam aj ine nemecke znacky, ako Gesslein? Pripadne ci tiez nejaku zlavu ponukaju ostatne firmy. Teutonia je inak dobry vyber 🙂

sisanka
12. mar 2011

@maruska.s hej hej tak to mame rovnaky termin 😉 na tej preporodnej priprave sa asi nestretneme ale na poradniach v nemocnici mozno ano 😉 a koho mas dr?

sisanka
12. mar 2011

@zuzula221 blahozelaam k chlapcekovi 😉 nam dal dr taku mensiu nadej ze mozno dievcatko tak sa vytesujem ale uvidim co mi povie 23.3...mam poradnu a ze uz to bude lepsie vidiet tak som zvedavaa a nedockava uz 😀

akatka
12. mar 2011

@ninan2 Ninka, kazdy dodavatel kocikov, ktory tam bol mal pri objednani na mieste zlavu 10%. Gesslein som si nevsimla, resp. si nespominam, inak straaasne vela kocikov. ABC ani Concord tam nebol urcite.. X-lander bol, polske kociky, Silver Cross, Inglesina, Teutonia... Ako podla mna naozaj velky vyber... Detske autosedacky, detske oblecenie, textil do postielok, kupila som si vankus na kojenie za 650Kc... Nevedela som co mam ocakavat od vystavy, ale boli sme velmi spokojni. Nikde neuvidis taky vyber kocikov na jednom mieste spojeny s demonstraciou kazdeho kocika priamo od dodavatela 🙂

zora256
12. mar 2011

@katren Naozaj,nie všetko treba?Tak by si mohla poslať,to čo si našla na nete? 🙂 Vopred ďakujem!

zora256
12. mar 2011

@akatka Tá výstava,určite bola super,a kde sa uskutočňovala?Škoda,že som ho nemohla vidieť. 😖 Mám rada rôzne výstavy.

maruska.s
12. mar 2011

@lucyka1 neviem, nemam ziadnu skusenost, skor by som potrebovala poradit, co vsetko mi bude vlastne treba nakupit, lebo nemam ani tusenie, akurat viem, ze to bude asi riadne dlhy zoznam 😉 a co Ty?

maruska.s
12. mar 2011

@sisanka myslis ku porodu? ci ku komu chodim teraz? ja chodim k dr. cubonovej v cadci. A Ty?

ninan2
12. mar 2011

@akatka no pekne, tak to sa tam da urcite dobre nakupit. Skoda ze je to az v Brne. Kocik totiz uz mame vybrany aj pozrety, aj podobnu zlavu dostaneme (v BA v predajni), takze nam sa tam asi moc neoplati chodit.