Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@januska712 a uz si si bola aj nemocnicu pozriet alebo aj doktora mas uz nejakeho?
@lucyka1
nie nie nebola som ešte sa stále rozhodujem že kam pojdem rodiť či vlastne pôjdem tu do žiliny to newiem asi skôr by som išla do martina len ked to na mna pride v noci tak newiem... 🙂
@januska712 ja rozmyslam ze co najblizsie k bydlisku, aby mohli kazdy den za mnou chodit, ta moja rodinka 😉
a zabudla som ti napisat, ze som sa dobre nasmiala ako si mi napisala ze si bola pozriet v spalni kde by si ho zavesila, to by ma nenapadlo, ale co sa tyka ceny tak to je rôzne niektore stoja vyse 100eur, niektore 200eur, ale nasla som aj za 1890korun ceskych.
@lucyka1, ďakujem za povzbudenie. Ja som PN len kôli chrípke, tak že sa do práce ešte vrátim na cca 4 týždne. Pracujem v administratíve, takže nič náročne. Ale aj tak ešte neviem pesne určiť dokedy budem v práci, záleži od toho ako sa budem cítiť.... a Ty si čo robila v práci??
@lucyka1
mno lebo my byvame v byte a mame dvojizbovy byt a malinka bude s nami v izbe:D::d tak som sa bola kuknuť že ci by som to mala kde zawiesit ale je tam telka tak tu by som musela dať preč:D:.d mno newadi:D:.d mno vsak aj ja som rozmýšlala nad tým že pojdem aj do tej žiliny teda aby bol stale neikto pri mne... 🙂 mno tie pulty stoja tak ako aj ten monitor dyhu aj ten som našla v takej cene
@januska712 no vidis 😉 aj my byvame v 2-izbovom byte, ale miesto by som nasla 😉 😀 ale iba preto ze ho velmi chcem a viem ze to vyuzijem kvôli krizom... a tiez tam mame telku kvôli malemu ze tam stale pozera rozpravky na dvd. 🙂
@lucyka1
mno my ho nemame kam dat... newadi zmierim sa s tym... vsak uwidim mozno si ho potom kupim... 🙂 vsak este mam na to skoro 4 mesiace:D
inak baby, aky obed??? super nutela 😀 😀 😀 mnam.
@januska712 to si aj ja hovorim, ze mam cas. vsetko odkladam a potom sa budem nahanat ako sa poznam. 🙂 ked som isla rodit martinka tak to bolo tyzden pred terminom a vsetky veci som mala nahadzane vo vanicke, co som si vtedy cerstvo pokupovala a tasku vedla toho tak si pamatam ze sestra prisla akurat z nocnej ked som uz mala bolesti a ta mi vsetko do tej tasky balila 😀 to si mala vidiet ako mi nadavala, ale moc som ju nevnimala, kvôli bolestiam, este ma aj obliekala 🙂 ked som sa dosprchovala, no sradna, teraz, ale vtedy moc nebola...
baby na margo toho prebalovacieho pultu...velmi dobra vec...ked sa malinka narodila dolu som mala vecicky a hore babatko cize vsetko po ruke ale tiez skuste popozerat z druhej ruky..ja som ten moj predala aj tak bol uz kupeny pouzivany lebo som ho pouzivala max.4 mesiace kym sa babo nezacalo velmi hybat a nebolo prilis velke a potom nam tam stal....mne sa pacia aj take ze tam mozes dat este vanicku na kupanie cize ma mamicka uplny komfort ci uz pri kupani alebo prebalovani....ja druhy uz neplanujem kupit len taku stoja do cca.30 eur penovu podlozku na takej drevenej doske co mozes dat aj na pracku, postielku a tiez to je viac menej taky prebalovak len v lacnejsej verzii
http://www.predeti.sk/?idmenu=673
lucyka1...manduca je v tom super ze dieta na tebe nevisi a mas popruh okolo pasa cize vahu dietatka mas viac menej na bedrach cize nezatazuje chrbticu a mozes nosit dieta do cca.15kg
baby pre info http://www.latkovky.sk/obchod/kategoria-pozicov...
@januska712 No,tak aj ja som schudla 5kg,anaspäť mám 3kg.A ty čo budeš mať?My nevieme kvôli tej placente,ale bruško mám vpredu,ani sa nerozširujem,podľa tých ktorý ma videli staršie ženské vravia,že chlapec,ale ja tomu neverím,veď každy je iný. 😀 V našej rodine sa vlani rodili chlapci a akosi aj tento rok všetky v dedine čakajú chlapcov,asi ich je málo a Pán Božko dva roky po sebe posiela viac chlapcov. 😅 Ale nevadí,nech sú tieto naše pokladíky zdravé.Ty si už pila glukózovú vodu?Ja teraz budem vo štvrtok,tak dúfam,že to bude vporiadku,aby som viac krát nemusela,neznášam sladké
vody.Tak sa majte!
@zora256 Ja by som moc šatku nebrala.Ja som si pozrela nosiče na stránke www.lacnejsie-nekupis.sk klokanku od 3mesiacov a váhovo neviem okolo 12kg nosnosť za 25eur.celkom dobré aj na cestovanie autobusom je lepšie ako držať dieťa a aj sa držať aby si nespadla.Ja som sa rozhodla pre túto klokanku.Ale ako komu vyhovuje.
@keena Ja ako som schudla 5kg počas prvých 4.mesiacov,tak ztoho som pribrala späť 3kg.A tiež len bruško mám vpredu ani som sa nerozšírila v bokoch a aj zadok mám vraj menší,chudšie nohy i ruky,a terz mi i prsia začali trošku rásť.
Pomaranče som nemala rada a teraz si dám každý deň jeden,akže to je pre mňa nové v jedálničku.Zeleninu mám zakázanú,aby som nemala obličkové kamene,lebo keď som bola v nemocnici,tam mi zistili,že mám viac kyseliny šťavelovej.Takže nič zelené jesť nemôžem,a tak zo zeleniny jem len mrkvu,zo začiatku mi chutila paradajka,ale už mi nechýba.A chuť mám na žltý melón,marhule a hrozno.Tak dúfam,že keď pôjdem k bratovi do Piešťan tak v Kauflande budú mať.Tak po pôrode by sme sa mali stretnúť,to by bolo super keby sme boli na jednej izbe.Veď ak budem presne na čas 12.7.tak by som tam mala byť ešte do toho 15.7.Ale to by si aj ty musela mať toho 14.7.ako máš termín.Ale majd uvidíme ako nám osud nadelí.Tak sa majte!
zora256 ja po tej skusenosti s Chicco klokankou by som kupovala tak ze si ju vyskusas a najlepsie uz aj s babom ako v nej sedi...ci tam nevisi...ako sa ty citis a tak
ano original sa vola Manduca a najdes ju aj v bazare....usetris par eur tak skus tu na MK alebo aj na bazose pozriet...ono na tom nie je co moc pokazit...viem ze sa uz odporuca aj od narodenia..dostat do nej kupit specialnu novorodenecku vlozku
ja uz mam glukozu uspesne za sebou od vcera 🙂
baby chcem sa vas spytat, uz cititi normalne kopance vasho drobceka ci este stale take len tukanie z vnutra ??? 🙂
@lucyka1
tak to máš dobrú sestru... ja sa bojím tiež že to príde na mna v noci alebo tak nečakane a že nebudme vôbec prichystaná ... tak si to tiež budem pomaly chystať--- akurát včera som bola v žilinskej nemocnici a newiem či tam pôjdem rodiť mám normálne strach...sa bojím:D: 🙂
@zora256
ahoj ja budem mať dievčatko a tiež mám viac bruško dopredu... a každý mi howoril že to bude chalan na to sa neda spoliehať... práveže v našej dedine sa rodia zasa samé dievčatka.. u nás nikto nečaka chalana:D:d ešte aj známa v maji čaka dievčatko::D:d jasne nech su len naše pokladíky zdravé.. to jediné si prajeme... nie ja som ešte nepila tu glukozovu vodu ja až 12. apríla tak ja si ešte počkám... tak držim palce aby výsledky dobre dopadli 🙂
Ahojte kočky, ak možem pripojim sa ku Vám do debaty, my čakame 4/7/2011 a budeme mat chlapca 😉
mirkaradko, ja mam kamošku, čo už citi riadne kopance, ja som pred 2 tyzdnami mala take ´´normalne ´´ pohyby a teraz maly občas len tak riadne kopne az brusko nadvihne, ale inak je cely den ticho, akurat kazdym tyzdnom je aktivnejsi v noci
ahojky 🙂
tak som tu zas 🙂 rada by som si s vami pisala, ale vzdy ma odignorujete 😀 ale nie, minule mi jedna kocka odpisala viackrat 😉 neva, aspon si co-to precitam o vas 😅
@anickaknm ahoj 🙂 tak ste teda o 3 tt pred nami, ale aj my budeme mat chlapceka 😵 meno mate vybrane?
@mirkaradko no ja som citila bublinkovanie uz od 19-20 tt a teraz uz cely den citim, ako sa drobec hmyri stale 🙂 ty ako?
t1nulka, .. meno este ani nie, chcela som Jakubka, ale je teraz je akosi v kurze, tak zatial vyhrava Šimon🙂)) neda sa mi dat odpovedz len cez toto neviem co s tym mam...☹(( a vy mate ake meno? daj inspiraciu🙂)

@keena o tom priestore na oblecenie viem aj ja svoje, manzel mi uz 3 mesiace montuje 3 policky na stenu, takze tiez to nemam kam davat.... 😉 boze, ale starame sa iba my, ti chlapi su v tomto taki optimisti, ze naco stresujem mi povedal. ze mam cas a neviem co este..... 🙂