icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

adusased
5. máj 2011

@zora256 neboj vsetko bude, keby sme tak chlapom mohli aspon na jeden den tie nase bruska pozicat, ale nie ked su male, tak tak teraz alebo este o mesiac ked budu vacsie 😀 moj sa na mne smeje, ked vstavam z postele uz sa radsej pretacam na bok a tak postupne, ze uz nie som taka akcna, lebo ja ked som cosi robila, tak rychlo to muselo byt a teraz mam koooopec casu na vsetko 🙂

ninan2
5. máj 2011

@zora256 hmm nj, to prepratie asi zvazim aj ja, aj ked zaspinit v skrini sa to dovtedy snad nemoze, nie?

ninan2
5. máj 2011

@keena a nebude lepsia Lovela? To je urcene alergikom a batolatam... My v tom perieme stale, aj avivaz mame, a super to vonia. Do tych detskych veci ju ale samozrejme davat nebudem.
No v ramci mojich vychadzok na PN asi Tvoje okna nestiham, byvas daleko 😀
Idem este umyt nejaku podlahu a odpisem potom aj na IP, pri kavicke 🙂

keena
5. máj 2011

@adusased aj ja mam taky pocit, ze sa tesi viacej 🙂 ale aj ja sa moc tesiiiim... chlapom je to lahsie, kedze vacsina starostlivosti bude aj tak na matke... no ale co uz niekto musi aj do prace chodit 🙂
@zora256 no ja to tiez tak planujem, ze do tych 3rokov... aj ked clovek nikdy nevie ako to dopadne... ved uvidime, hlavne sa musime "skonsolidovat" s tymto prvym a uvidime ako to bude vyzerat a potom budeme uvazovat nad dalsim...
@ninan2 lovelu myslis prasok/gel ci avivaz? lebo lovelu som kupila gel na pranie.. ale avivaz lovela mi moc nevonala, tak som sa rozhodla pre ten silan.. ale teda este pouvazujem aj nad tou avivazou, ked pises, ze je to pre alergikov 🙂 lebo ja som moc ani necitala co je na nej napisane, len mi to tuto baby odporucali..
No jo, tak tie okna budem musiet zvladnut sama ☹ ale este si pockam na krajsie pocasie a snad aj muzik pomoze... aspon vodu vymienat 😀

adusased
5. máj 2011

@keena ved prave, muzi maju to stastie, ze oni rozmyslaju len nad tym peknym a podobne a my mame teda uplne ine starosti 😀 ja som kupila lovelu ten tekuty prasok, gel som teda nenasla, avivaz ja davat nebudem, tak len ta lovela

keena
5. máj 2011

@adusased no mysela som ze gel je tekuty prasok, ci nie? 🙂 a uz si teda nieco prala v tej lovele, lebo ja este nie. cakam, ze kupim aj tu avivaz... ale teda az by to pekne vonalo, aj bez avivaze...

ninan2
5. máj 2011

@keena my pouzivame posledne 3 veci: http://www.lovelababy.sk/produkty/alergie-praci...
Cize tym gelom neviem co myslis... a podla mna to voni pekne 🙂
No a pre deti aj tak avivaz pouzivat nesmies.

adusased
5. máj 2011

@keena jaj tak potom hej, len to skor vyzera ak tekuty prasok, 😉 no ja som akurat dnes prala plienky biele a vsetko cisto biele ako bodycka a tak som prala, dala som dva tie vrchnaky, asi aj teda viac ako som mala aa vonia to dobre, nie moc, ale tak akurat, tak sak vyskusaj,mne ta vona staci, nechcem aby to dako prenikavo vonalo, staci ked vonia cistotou a presne tak to vonia 😀

keena
5. máj 2011

@ninan2 @adusased no teraz som na to pozerala a je tam napisane tekuty praci prostriedok, no pre mna je to gel 😀 ale myslela som ten silan sensitive, biely kde je matka s dietatom... 🙂 ale viete, co baby, tak ani ja nedam avivaz, resp. este fakt pouvazujem nad tou lovela avivazou... 🙂

adusased
5. máj 2011

@keena ja som tiez nad tym silanom rozmyslala, ale nakoniec idem davat len tu lovelu, nic ani deky nejdem prat v avivazi ked to vonia aj s lovelou a zbytocne davat dalsie prostriedky, sak chemie si za cely zivot uzije az az 😀

ninan2
5. máj 2011

@keena no ja do tych detskych veci nedavam ani tu Lovela avivaz... iba ten tekuty prasok. Hociaka avivaz sa ma davat az ked bude dieta vacsie...

keena
5. máj 2011

@adusased @ninan2 😉 ok, takze na pranie som prichystana 😀

zora256
5. máj 2011

@adusased Ahoj!
Tak opatrne aj ja vstávam,lebo ak sa náhle strhnem,tak ma zabolí tam kde sa začína stehno podbruškom,tak tiež z boku vstanem 😉 Tak sa držkajte! 🙂

zora256
5. máj 2011

@ninan2 Tak zašpiniť nie,len zaprášiť,alebo ztuchnúť.Ja len preto budem prepirať,lebo som obyčajným gélom prala a nie s detským.

lusia30
5. máj 2011

Vcera som bola u dr. na poradni...a nastastie je vsetko ok...naordinoval mi magne b6 rano aj vecer a mam vela oddychovat...no a da sa to pri mojej malej certici a este ked chodim do prace kde mam dalsich 20 deticiek 🙂...tak ale snazim sa byt v klude co najviac sa da...a 18 idem zasa na cukor ☹ a aj na sono co sa velmi tesim...konecne zasa uvidim nasho drobceka 🙂dufam,ze to bude chlap ako hovoril dr. v 16-tom tyzdni...asi zoberiem aj malu...minule sa strasne tesila,ze vidi babatko 🙂...sa pytala dr.,ze preco nema farebny televizor 🙂 moja potvorka mala 😀

zora256
5. máj 2011

@keena Tak hej,nikdy nemôžeme vedieť,či sa nám zadarí,ale tak vraj keď ťažko ide prvé,tak ľahšie ide druhé. A opačne.Tak nám ťažiesa zadarilo toto prvé,tak by malo ľahšie prísť drhé,ale tak každý je iný,tak uvidíme,či to platí aj u nás.
A čo sa týka Silanu senzitive aviváž je tiež pre bábätká,takže nemusíš mať obe Lovelu,aj my máme len prací gél Lovelu a aviváž Silan senzitiv,veď aj prenatal boxe sme mali vzorku tohto silanu a prášok persil,ale kedže som na práška alergická,tak som ho dala svokre,tá používa prášky.Tak sa majte! 😉

lusia30
5. máj 2011

@zora256 jaaaaj to uz aj ja sa tesim ked zacnem prat...ale asi az neskor ked zostanem doma...este stale pracujem a nie je velmi casu...potom si to budem uzivat a predsa len bude aj teplejsie pocasicko a bude to lepsie schnut 🙂...ja periem este stale aj Karolinke v detskom gele lovela - pretoze ma velmi citlivu pokozku a pravde podobne atopicky exem a bez avivaze...takze mi tak velmi pradlo nevonia...ale aspon malej pokozku ako tak udrziavame v dobrom stave 🙂 aspon sa nam to nezhorsuje velmi...

ninan2
5. máj 2011

@zora256 @keena Avivaz sa do pol roka pouzivat nema, to je jedno ci je urcena pre deti alebo nie... Pisu o tom vsade, napr. tu je info: http://deti-ako.sk/babatko/ako-prat-veci-pre-ba...

ninan2
5. máj 2011

@lusia30 Ahoj, to robis velmi dobre s tym pranim 🙂

adusased
5. máj 2011

@lusia30 a preco ti dal magne? tvrdlo ti brusko? tak ale poradna hlavne ze je vsetko ok, juuuj ti zavidim, ja uz naseho uvidim az mozno v 36tt, tak sa uz neviem dockat 😉 mas sikovnu dcerku, ked sa pytala na ten televizor 😀

zora256
5. máj 2011

@lusia30 Ahoj!
Tak aj ja mm exzém,na ruke a mne nič nerobia aviváže,ale tak deti majú tenšiu pokožku a citlivejšiu.Ale tak nechápem,prečoten aviváž odporúčajú lekári kde sú miminká,tak by nemali škodiť deťom,nie?A zas ak budeme moc chrániť naše deti,tak sa im nevyvinie obranyschopnosť poriadne a budú mať rôzne alergie,nám mama prala s avivážou a nič sa nám nestalo,tak ja stým silanom budem pláchať ajtak intenzívne pláchanie takmer nič v šatoch nenechá.

lusia30
5. máj 2011

@adusased ano v utorok ma pobolievalo ako keby som mala dostat menzes a aj mi dost tvrdlo...ale na stastie dr. sa nepytal kolko krat behom dna...len ma prehliadol a povedal,ze dolu je vsetko ok....preto som sa aj poradne dost bala, pretoze pri malej som lezala v nemocnici tri tyzdne a potom doma dolu hlavou az do konca tehu...a teraz si to neviem predstavit pri tej mojej potvorke 🙂...odkedy vie ze budeme mat babo zostala strasne maminkovska...tak ak by ma poslal do nemocnice by to bolo strasne tazke, tak ale na stastie je vsetko ok a dufam,ze to tak aj zostane az do konca...

lusia30
5. máj 2011

@ninan2 to ano...ci chcem ci nechcem musim...a oblecenie musi byt bavlnene aby jej to nepodrazdilo pokozku...a inak to uz ani nebudem robit pri malinkom...keby som to vedela skor...tak avivaz ani nezacnem pouzivat...niektorym detickam velmi prekaza ☹

adusased
5. máj 2011

@lusia30 tak to som rada, ze je vsetko ok, lebo aj mne teraz posledne dni viac akosi tvrdne, tak som si tiez kupila ale nie magne ale normalne magnezium tak si zatial davam len jednu denne, tak som zvedava v utorok mam aj ja poradnu, tak uvidime, ...no zlata ta tvoja mala, ti bude aspon pomahat 😀

lusia30
5. máj 2011

@zora256 tak aspon do pol roka alebo do roka by som ho nepouzivala vobec a potom mozes vyskusat...mozno babatku nebude vadit...ja uz budem viacej veci robit trochu inak ako som robila pri dcerke...tym nemozes nic pokazit, ked pockas...no nie 🙂

ninan2
5. máj 2011

@lusia30 nj, u nas ma ekzem manzel, cize 50 percent sanca ze to zdedi aj babo 😒 No a my dospelacke veci perieme aj s tou avivazou, je to uplne v pohode pre neho. A jasne, bavlna a ine prirodne materialy su najlepsie.
A inak ake pouzivate plienky, tu ste problem nemali?

lusia30
5. máj 2011

@adusased dakujem...je to moj maly certik...dufam,ze sa budu lubit hned od zaciatku...ved stale jej rozpravam rozpravky o babatku, ked ideme spinkat...ona si ich pyta a aj sa im velmi tesi...tak snad to bude moj velky pomocnik 🙂

lusia30
5. máj 2011

@ninan2 plienky som pouzivala tesco - vtedy boli tie vo fialovom baleni teraz su myslim zelene...a nerobili problem...ale sem tam mala trosku zacervenanu ritulku, ale to bolo asi z tych utierok...tie som prestala pouzivat...len som ju umyvala pod cistou vodou a bolo dobre...i ked ak sa nedalo inak pouzila som ich ked sme boli niekde na ceste a nedalo sa inak...

ninan2
5. máj 2011

@lusia30 hej jasne... no my chceme pouzivat latkovky, cize pojde hlavne o bavlnu 🙂 A tie utierky tiez zrejme len na cestach.

lusia30
5. máj 2011

@ninan2 to je tiez super...ja som zatial o tom neuvazovala pouzivat bavlnene...este uvidim 🙂