Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@puncs
Ahoj pytala som sa... ale nemam ho pouziwat lebo mne casto netvrdne brusko mne len obcas....
@mirkapb Ahojky, ja som bola vcera na poradni a nas maly ma v 29tt uz 1440g, takze dufam, ze nebude mat 4kg, ked sa narodi 🙂 u nas je tiez vsetko ok a maly dava o sebe riadne vediet. tento vikend sa chystame na nejake nakupy pre maleho, tak sa uz neviem dockat 🙂
a ako preziva maly Adamko, to ze bude mat surodenca?
@januska712 Ahoj!
Tak aj ja vto dúfam,že tie 4roky prebehnú a bude ok.A ako sa máš?Ten môj maličký normálne boxuje 😀 ,také maličké hrbolčeky mi vyskočia na bruchu,tak si myslím,že sú to určite pästičky.Kolienkami zriedkavejšie kope,ale ručičkami častejšie a najmä keď si ľahnem.To ani si zdriemnúť nemôžem.Od včera mám chuť akosi na všetko okrem vareného a z ovocia teraz jablká a sladké miešam so slanými hlúposťami,popcorn,čokoládky,cukrýky a chipsy,tak dúfam,že ma to prejde čoskoro.Ty máš teraz nejaké chute?Tak sa majte krásne! 😉
@zora256 Ahoj jasne ubehne to ako woda...:D: mno moja malicka ma tiež nenecha pospať dnes ked som došla domov tak som bola akasi unawena tak som si lahla ale len na chvilku lebo malicka ma tiez zacala kopat a začala sa tam vrtiet ja skor citim ako am s nozickami kope a s rucickami citim skor rano alebo v noci ked sa zobudim... wies co ani mne posledny tyzdne nechuti jest varene.. a mojho draheho to riadne rozculuje ze nic nejem... ja tiež skor take sladke alebo gumenne cukriky melon hrozno a pudingy:D:D: ale ja ani nepriberam an vahe uz sa mi asi zastawila... mno tak co uz ked nam chuti tak si musime dat:D:d
@keena no jo...pekne bojuj 😉 ukaz mu 🙂 ja to poznam, mne to naposledy preslo az na priedusky, uz mi hrozili antibiotika, ale nebola to nastastie angina...(zevraj to je nebezpecne pre male). Tak som sa dopovala vit.C, cajikmi s medom a cmulala som homeopatika a este mi moja gynek.odporucila laktobacily 5 na zvysenie imunity. Tak drzim palce, nech si rychlo fit
@januska712 Ahoj!
Aj ja sa nato vyhováram 😀 ,že keď nato mám chuť,tak si dám,keď jesto.Včera som ešte aj okopala a trávu trhala v kvetinovej záhradke.Tak dobre sa mi spalo potom,až na skoré vstanie na wc o pol 4 a potom o pol 7.Ale ešteže sa mi dalo zaspať do 9:10.Už aj u vás začínajú sčitovať ľudí podľa národnosti ?U nás už dnes začínajú chodiť.Tak sa majte krásne! 😉
ahojte,chcem sa opýtať na hnedý výtok v malom množstve,mám isť k doktorovi,volala som do ambulancie,aby som sa poradila a nedvíhajú telefón,či tam mám zájsť,stretli ste sa už s niečim podobným?som v 32 tt.Mám občas bolesti v podbrušku,a niekedy to zabolí silnejšie,neviem či je to normálne teraz v tomto období.V prvom tehotenstve som sa s týmto nestretla.
@zora256
Ahoj... mno ty si ale šikulka.. ja som bola včera v obote kuknut... tak som si na chvilku pokecala... a iež som potom obzerala kvety na balkone... že ako s aim dari ale okopawat tu nemam co..:(( ja som večer dostala chuť na hranolky tak som si musela urobiť... drahy sa o mna smial že mam ine chute:D:d. mno co už:D:d aj ja som bola o pol 4 na WC.... a teiž som sa zobudila o 9:10... mno a teraz rozmyslam co budme robit lebo tu zasa leje:(:( nie nei u nas este nikto nebol... ale tak hadma dojdu aj k nam::D
Ahojte tehuľky pridávam sa k Vám mi máme termín na 13.7. juuuuj strasne rychlo to cele tehotenstvo ubieha. Chcem sa opytat ci nemate niektora skusenost s vysokym tlakom v tehotenstve?
@lenuska2103 vitaj medzi nami 🙂 noo veru už to pôjde len rýchlejšie.
no to teda ved cim to mam blizsie tym sa volako viac bojim porodu 😅
@zora256 Ahoj ďakujem za zoznam. A čo si myslíš o deke a čiapočke z domu budú mať pre malé tam alebo nie?
@sisanka Ahoj no nech je co chce hlavne nech je zdrave 🙂 Aspon cosi bude 🙂
@luc771 tak tak, tiez mam pocit, ze je zapalena pre vec a ze to robi aj s velkou radostou az z toho nestiha.. a na mna posobi strasne dobrym dojmom 🙂
@zora256 ten zoznam co si sem hodila je priamo pre levicku porodnicu?
@lenuska2103 aj mne to rychlo leti, zato moj mm sa stazuje, ze to ide teraz nejak pomaly 😀
Ahoj, vitaj. Ja mavam vzdy vysoky tlak na poradni ale vzdy mi ho po 10min premeraju a potom je v norme, myslim ze je to preto ze mi ho meraju az po vysetreni ako sa v satni prezleciem, citim ze som z toho zadychana, moj rekord bol 159/95 ale po premerani mavam vzdy tak okolo 130/85 a to je zevraj ok, pred tehu som mavala 120/80 takze sa mi v tehu zvysil. Ty mas ake hodnoty ?
@januska712 Ahoj!
Dnes ešte ani u nás neboli,ale tak dnes len začali.Ale vodu tú dnes písali.Ja teraz varím mäso na smotane ku knedliam,tie som kúpila,lebo by som sa asi zbláznila v teple ich ešte nechať kysnúť a tak.Dnes je náš malý akýsi leniví,nechce kpať a včera toľko boxoval,že až,dúfam,že aspoň večer bude.A čo ty?Majte sa krásne! 😉
@katarina194 Ahoj,tak neviem či tam majú deku,ale paplónik by mali mať v tej postieľke na kolieska,a ja deku neberiem v júli i tak bude teplo a beriem perinku,tak vtom by nemalo byť zima.A čiapočka tá treba aj rukavičky,a počula som že v Lv jedna sestrička vynadala jednej mladej že malému nedal cumeľ lebo plakal,takže si aj cumeľ pre istotu zober nejaký.
@keena Nie,nie je len pre Lv,ja ten zoznam mám z prenatalboxu a ten dostanú hocikde na Slovensku,kde majú zmluvu lekár s tým sponzorom.Takže kľudne sa podľa neho môžte riadiť aj vy ostatné.
@zora256
Ahoj-- ani u nas ešte neboli... a newiem či nás aj pristihnu doma:D:D lebo my sme tak fakt len večer:D:D ja som dnes newarila.. teda nam sa ani neoplati doma varit lebo doma nie sme... iba cez vikend.. a to malokedy lebo chodim ku svokre na obed... moja mala je dnes zasa akasi hyperaktivna... stale si tam čosi robi:D:D: mno neboj vecer uricte bude maly boxovat hlavne ked si lahnes:D:d
@zora256 ok dik 🙂 ja som nasla https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-levice/ zoznam co treba do LV porodnice 😉
@luc771 @keena Ahojte, tak mame uz doma kocik, dnes nam volali z predajne, tak sme po neho rovno skocili. Cakali sme ho ale az o mesiac, takze ho budeme doma dost dlho obchadzat. Zatial ani netusim kde ho umiestnime, teraz je uprostred kuchyne 😀 Cez vikend pofotime tak dam potom do profilu fotky 🙂
Pekny vikend inak! My si tento spravime taky upratovaco - odychovy. Od pondelka ma byt inak zas zima a dazd 😒
@ninan2
Super, som zvedava na foto, aj nas dnes s muzom napadlo ze by sme mali ist pre kocik aby nas to neskor neprekvapilo, nechceli sme ist skor aby zbytocne neplynula zaruka az sme na to zabudli 😀
Upratovanie mi ani nespominaj, mna to caka tiez 😨 Inak dnes som mala stretnutie s pediatrickou v Procare, celkom sa mi pacila takze si ju urcite zazmluvnime, ale to sa robi az po porode pri prvej navsteve, domov nechodi treba prist ku nej, domov chodi asi len statny pediater v ramci bydliska, ale nepytala som sa jej na to....
Ochladenie mi celkom vyhovuje, tak max 20C je pre mna ideal, ja som bola v tomto teple uvarenaaaa... ale prsat by teda namuselo.
Pekny vikend 😉
@luc771 mate vybraty super kocik.......a hlavne farba 😉 my sme v takej farbe kupili sportak PP Sí pre malu 😀
a navetta sa aj mne zdala celkom mala, ale to je jedno, ved sportak sa da dat do lahu a v zime s fusakom to poriesite tak 😉
Inak moja mala nechcela byt v 3 mesiacoch uz vo vanicke, potrebovala vidiet svet okolo, takze podla mna hladat kocik s extra velkou vanickou, ktoru potom aj tak nevyuzijes je hlupost....hlavne musis byt spokojna ty s ovladanim, ved ty s nim budes chodit.....
sesterka porodila v marci a kupila iba sportak kocik, co sa da dat do lahu a do neho tu prenosnu tasku a hotovo.....ma uz tretieho chlapca, tak vie co a ako 😀 😀 😀
@januska712 Ahoj,tak fakt večer toľko sa hýbal ani prestať nechcel,a teraz znovu leňoší,ale hlavné je že sa aspoň večer a v noci hýbe 🙂 .Tak dnes som si bola pozrieť u nás v domácnostiach matrac majú len s lienkami červenými so svetlo žltým podkladom,ale tak to pod plachtou bude jedno,hlavné je že majú a je za 22,90eu,čo je celkom fajn,tak budúcu sobotu pôjdeme pre ňu.A ty čo robievaš u svokry cez výkend?Ona je už na dôchodku,či pracuje?Moja pracuje a aj mama,tak doma vysedávam,keď je veľmi teplo,a po večeroch chodievam von,ale zato aj ráno chodím do dediny keď treba do obchodu,alebo na poštu,či zájdem aj k mame do práce na pár reči,a sobotu chodím k našim poobede a večer k svokrovcom.Keďže v nedeľu oddychujeme s manželom doma.A cez týždeň všetci pracujú,len ja som doma.Tak sa majte krásne! 😉

@zora256
mno to ti zawidim že mate svoje byvanie.. a neboj tie 4 roky ti ubehnu ako woda a budete mat pokoj.. my by sme chceli stawat lebo aj ked kupis stary dom musis dat vela penazi do toho... tak uwidime ako to pojde.... a ja by som tiez nehcela byvat v rodinnom dome kde by nas bolo wiac rodin....:D::D