Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@januska712 ahoj mno tak ani u nas nakoniec neprsalo, boli sme poobede na mensiu prechadzku, potom vecer este na jednu a zastavili sme sa na terase na jedno nealko a domov som dosla len predchvilou, clovek niekedy je rad ze je meszui ludmi konecne kedze ja som od zaciatku tehu doma na marodke tak mi to velmi dobre padne 🙂) mno aj ja by som pomaly uz mohla zajst vybavit malej doktorku,uz mam vybratu len musim za nou skocit...mala dnes sa prevalovala ako obvykle tak dufam aj ja ze v noci budeme kludne spat 🙂) tak dobru noc 🙂)
@mirkaradko ahoj mno ja sa nebudim v noci na kopance to zas nie proste sa zobudim musim na vecko a potom uz niekedy nie a nie zaspat
Dobre rano zienky 😎 Dnes mame opat krasny den...jaj, len ja som zas nejaka nevyspata 😠 som bola od pol 4tej hore do nejakej piatej pol 6tej...ach... no a potom som zaspala, ale ako na truc, zacali pred cinzakom kosit travu, tak hluk ako slak z tych kosaciek... 😠 no ale potom som este zaspala...ale samozrejme, o par minut zvonila postarka..tak som vstala z rozlepenymi ocami a podpisala jej papier..a chcela som ist este spat...no ale samozrejme uz sa mi nedalo, tak som sa asi hodinu vrtela v posteli, ale uz vstavam a idem robit nieco produktivne 😀 + @januska712
@keena Ahoj, moja dnesna noc bola tiez hrozna. Najskor som sa zobudila o pol jednej, potom o pol stvrtej a nakoniec este aj o pol siedmej, a zvdy to bolo sposobne, ze som musela ist na WC. A este len som zaspala a o pol osmej som sa zobudila na to, ze mi je strasne teplo. Okno som radsej neriskovala otvarat, lebo byvame na dost frekventovanej hlavnej ceste a tie auta co mi chodia pod pknom su strasne neznesitelne. Vcera som ho mala otvorene celu noc - to bolu perfektne, teda az na tie auta, ale este horsie bolo to, ze rano o siedmej nam zacali orezavat s motorovou pilou stromy pod oknami 😠 , a ten zvuk bol horsi, ako to teplo v izbe .
@lusia13 Ahoj!
Tak biele som videla na lacnejsie-nekupis.sk,a pozri sa možno majú aj na mamaaja.sk na e-shop.
@januska712 Ahoj!
Tak po wc aj ja som väčšinou hladná ako vlk,tak si musím niečo zajesť tiež ináč nezaspím.Tak toto tehu máme dosť podobné od začiatku.A koľko si pribrala?Podľa tehu knižky som mala 69kg a od vtedy oni rátajú tak som pribrala len 4kg,a podľa mňa čo som mala 72kg a schudla 5kg,a pribrala späť + 1kg,tak je to 6kg,ja teraz menej priberám,teraz za min.mesiac to bolo len 700g,predtým 1kg,a predtým 2kg,takže sa mi zdá,že je to vždy menej.Tak ale dúfam,že malý priberie ešte apoň 1kg,max 1,5kg,aby mal tých 3kg až 3,5kg.A tvoja malá mala koľko naposledy?Môj 1920g.Ja pupočníkovú krv nechcem teraz,ale pri druhom by som chcela.Tak sa majte krásne!
@barca127
Ahoj... mno tak aj my sme akurat teraz došli s prechadzky... ja som doma od januara a tiez som rada kedkonecne vybehnem niekde aspon na chvilku:D:d newiem co sa porobilo mojej malinke ale dnes ma nechala vyspat až do pol desiatej .... a bola som iba o 6 rano hore a to len na zachode tak moja malicka asi oddychowala so mnoUD.d..
@keena
Ahoj:S::mno tak ja som si an hluk uz zvyko lebo pred nasim panelokm stawaju dalsi panelak tak od siedmej ana tu je hlucno ale uz som si an to zvykla::D:a este o dve poschodia nad nami prerabaju jadro ale su celkom po tichu:D:d a malicka ma nechala vyspat bola som hore len o siestej ranoa to len na wc a spala som do pol desiatejD::D: som bola uplne prekvapena.D:d
@zora256 AHoj mno to som si aj ja vsmila ze my mame podobne tehotenstvo:D::D mno ja som pribrala 8 kg... ale tak aj som do piateho mesiaca vobec nepribrala... tak teraz som rada mam 59kg... malicka mala 1020g ked sme boli an sone ale myslim ze ma viac newiem uwidim lebo ani mojej doktorke sa to nezdalo ... tuto noc som nemusela nic papat... som bola len rano o siestej a wc a este som v pohode zaspala do pol desiatej ale cely dne som akasi ospaa.... som sa vybrala so sestrou do mesta ... a dlho sme sa rozhodowali ci ideme autom alebo pesi tak nakoneic sme isli pesi aa nai som tam nedosla musel dojst pre mna drahy lebo mi prislo zle.(( tak uz radsej nikam nejdem :(
@zora256 Ahoj aj ja som dnes prala nase oblecenie a mame tam viac programov. Mne sa zda ako vecnost ked mi perie na 40 stupnov dve hodiny.By som nemala nato nervy 8 hodin este sa mi take nepodarilo dat prat.Co take si v tom programe prala? Potom sme boli vonku este musime drevo na zimu rubat ja nerobim ale len sedim pri manzelovi aj na nakupoch potravin sme boli a oddych neskor. Od vcera som pozbierala pradlo a take... Dufam,ze aj Tebe magnezium pomohlo mne ano. A je zatial dobre.
@keena No je to vela ale som rada ze aspon nemam problemy. A ty ako? Dufam,ze vsetko v poriadku a babatko v brusku snad poslucha 🙂
@januska712 ahoj mno ja som v noci dvakrat o jednej a o tretej bola na zachode ale spalo sa mi dobre az kym o osmej nezacali zbyjat do betonu kedze nam prerabaju panelak to bolo teda prebudenie za vsetky drobne ...doobedu sme sa boli vyvencit a potom ma zmohla unava tak som si sla lahnut ale spanok o nicom stale ma nieco bolelo hlavne klby na nohach ked mam dlho v jednej polohe tak na to sa budim aj na trpnutie ruk :(( takze ten spanok mi viac uskodil ako pomohol...potom som este vybehla s kamoskami nachvilu...tak dufam ze aj tuto noc budes mat taku pohodovu 🙂)
Ahojte kočky 🙂 Hrozne dlho som tu už nebola. Ako čítam posledné príspevky, tak väčšina z vás má problémy v noci spať, resp. zaspať. Mne sa to tiež niekedy stáva, idem sa vycikať a potom sa hodinu prehadzujem, čo nemôžem zaspať. Inak ma ešte v pslednom čase maličká dosť tlačí pod rebrami. Potom sa mi aj ťažko dýcha a neviem sa ani zohnúť, a to nehovorím ako sa obúvam alebo navliekam ponožky 😉 Funím pri tom ako slon 😀 Maličká je ešte stále otočená hlavičkou hore. Vaši drobci sú ako na tom??
@barca127
Ahoj... mno tak ja som bola tuto noc len raz hore... ale som čakala že budem mať lepšiu noc kedže som bola cely den unawena a este mi bolo aj zle... ale uz som od pol dewiatej hore... a mala ma strašne kope do rebier.... a stale tlači niečo sa jej nepači len newiem co lebo už som sa aj naranajkowala a nic nepomaha:((( to mas vyhodu ze tam mas aspon kamaratky lebo ja byvam teraz v meste a nikoho tu nepoznam tak tu ani nemam s kym chodit won....( ti zawidim...
@januska712 ahoj tak ja som bola tuto noc viackrat hore a najma erano kedze manzel vstaval do prsce na co sa vzdy niekolkokrat prebudim a mala som take divne sny zas ze hroza...a rano opat ti robosi 🙂 mno to s tym ze nikoho v meste nepoznas to ti teda nezavidim si to neviem ani predstavit..ja uz s kamoskami nebyvam tolkko co predtym ale aspon nieco dokonca dve z nich su tiez tehu a jedna akurat rodila takze bude s kym aj kocikovat..moja mala dnes akosi zatial kludna tak uvidime
@barca127
aj ja som bola ráno hore ked išiel drahy do roboty ale to len ked mi dal pusu tak ma zobudil a pokračowala som dalje v spani:D:D: mno ta moja sa dnes este akosi neukludnila.:D: ale idme do mesta na urad prace si vybavit tie papiere pridavky na dieta a to ostatne tak hadam sa ukludni trosku ked budem choditD::D: mno je to zel ked tu nikoho nepoznam.... nemam sa s kym ani porozprawat ani nic... ale vcera ma boli pozriet spoluziacky tak sme si aspon an trosku pokecali:D:D: mno aj my tu mame robošov ale su v poslednom čase akýsi kludni:D::D ma vobec nebudia:D::d
@januska712 mno tak pri chodzi sa mozno upokoji pekne ju to pohojda 🙂) a to uz dopredu si treba tie papiere povybavovat?
@januska712 Ahoj!
Tebe býva znovu zle?Tak 8kg je fajn,mne sa moje bruško zdá malé mám obvod cez bruško 98cm.Mne býva zle len od kyseliny žalúdkovej večer keď chcem spať tak ma páli až v hrdle,aj túto noc som bola hore celú noc do 4:30 a vtedy som zaspala a už o 9:50 som vstala. 😒 Tak možno si zdriemnem poobede,ak budem vedieť.Čítala som si do rána,a chodila na wc.Zato mm chrápal aj za mňa.Zvykne aj tvoj mm sa smiať zo sna?Ten môj sa tak fajn zasmial,že som len kukala 😕 .Niekedy i rozpráva,ale nedávajú mi jeho slová zmysel.
Dnes som vyprala už malé veci,ktoré sa majú prať na 40-tke,včera som všetko aj vyžehlila,a prezrela tašky do nemocnice.Tak sa držkajte! 😉
@katarina194 Ahoj!
Ja som prala na 60-tke včera plienky,košieľky,perinky a tak biele veci pre malého,a to je eco Bavlna program,šetrné pranie a intenzívne na najšpinavšiu bielizeň a tak som to chcela odskúšať akodlho to trvá,keď budem prať plienky a tieto veci,čo sa má prať na 60-tke pre bábo.A po tých 2hod.ešte plácha intenzívne,tak 1,5hod.Takže dokopy skoro 4hod.Ale tak namaličkom nemienim šetriť,keď tento program,je nato aby poriadne vypralo,a vyčistilo vecičky.A potom so to všetko ešte žehlila,ale po sediačky,aby malý tak nemohol tlačiť,ako keď stojím,ale tak aspoň už mám všetko prichystané,dnes som ešte body,dupačky,ponožtičky,rukavičky,vyprala na 40-tke,lebo v nich je na etikete povolená len 40-tka,a ešte sa usušia,a potom prichystám,veci ktoré potom mm donesie pre nás,a potom môžem v kľude oddychovať. 🙂 Tak sa majte krásne!
@barca127
Ahoj... mno presne ju tam pohojdam:D:d ja som ešte zaspala:D::d teraz som sa zobudila aj to ma zobudila krsna co mi wolala bohvie do kolkej by som spala:D:d mno ja si idme teraz len po tie papere a potom si to vypisem a to tam zanesiem:D:D aby som potom nemala toho weľa::D
Ahojte baby,ktoré chcete rodiť v LV!
Počuli ste,že do nemocky netreba niesť nočné košele a na mimi tiež nič,lebo tam dajú,len domov keď pojdete treba maličkým vziať veci,a vraj nedovolia mať nohavičky na sebe,takže nezabudnite popôrodné vložky si kúpiť a vziať,lebo tie sa nelepia a na jednorazové podložky si ju len podložíte pod seba.Tak sa držkajte!A vraj pre prípad treba aj odsávačku brať,fľašky vraj majú.
@zora256
Ahoj mno včera mi bolo nehorázne zle... som newladala dojst ani do mesta...a cely den mi bolo tak čudne.,... ale dufam že to uz neajo vydrzim ten mesiac aj niečo... vsak to ide inak rychlo... mno ja som spala celkom v pohode a este aj teraz som zaspala ma zobudila krsna co mi wolala:D::d mno moj drahy tiez riadne chrape.. ael smiat som ho ešte nepocula:D::D on chrape aj za mna aj za malu:D:d neikedy sa pri nom neda spatD::D. ja som ešte s tym pranim nezacala.D:d akosi sa k tomu nemozem dokopat:D:d
@januska712 Ahoj!
Tak do teraz keď mm chrápal som ho budila nak sa otočí,ale včera mi povedal,aby som šla do...,a akási som zas citlivá,tak raz za trimester ma chytá depka a precitlivenosť,tak som ho nahala,ale je to hrozné,už niekdy mám chuť chytiť vankúš a paplón a prejsť do detskej spať,lenže tam ešte nemáme závesy,tak ma to odrádza,lebo neonka tam svieti,ale ak ma nase.,tak asi pôjdem,chúďa malé ak sa mi bude budiť na jeho chrápanie,určite sa tam presťahujem,to je isté.
Ináč aj mne niekedy príde tak zle ako prvý deň menzesu,až mám občas strach,že začnem rodiť,tak to predýchavam a ukludňujem sa a prejde to,a vtomto hroznom teple už keď nemusím nikam ani nejdem,len si tu vchládku vysedávam,alebo ležím,ale ak by malý predsa v 38-39tt ešte bol v brušku,tak začnem sa viac hýbať,aby ľahšie šiel von,zatiaľ,kým by mal pekne ostať,tak sa šetrím.Tak sa držkajte!Kráti sa nám to pekne 🙂!
@januska712 mno tak ja som uz stihla navstivit kamosku po porode a nakupit..neviem co je to dnes vo vzduchu ale mne nie je moc dobre nejako sa mi toci hlava ale tlak mam v poriadku som myslela ze niekde po ceste domov odpadnem asi sa napapama vylozim nohy aj ked by mi trebalo povysavat 🙂)
@zora256 a iny program tam na 60 nemas? Nemusis setrit ale to potrva kym operie a moze zacat prsat. Az neskoro vecer mozes vyvesit alebo potom zacat prat uz vecer alebo aj rano. No este je dost roboty podla toho co pises.Ja som este neprala nove veci len tie po mne a bratovi na doma tie mam oprate a ozehlene ale to boli na 40 stupnov. A co postielka a kocik uz vybraty ci aj doma kupeny? Tak pekny den.A nenamahaj sa vela este mame trosku casu nie sice vela ale zatial je par dni 🙂 pa
@zora256
Ahoj... mno tak aj ten moj ked chrape tak mu tiež powiem nech sa otoci alebo do neho stucham a niekedy ma posluchne inokedy nie... vcera som tiež nemohla zaspat an jeho chrapanie ale po case sa mito nejako poadrilo:D:D. ale tiez mam niekedy chut si zbalit paplon a ist do obyvacky spat.. vsak zo soboty na nedelu som tam spala a ako sa mi inak dobre spalo:D::D a s toho si nic nerob ze si nejaka precitliwena ja som cele tehotenstvo az moooc si myslimD::D. ja som bola dnes s maminou v meste tak sa az tak lepsie citim:D::D aj sa držkajte.:Dd
@barca127
Ahoj... takto som sa ja vcera citila newiem ciim to je ale myslim si ze je nieco v ovzdusi... aj mne sa stale toci hlawa tak som rada že som došla k drahemu do roboty a teraz cakam kedy ma pojde zawiest lebo cestu an sildisko by som asi sama nezvladla.....:D:da len si oddychni povysawas aj povecer:D:d

no, ja som rada, kym spim ako tehotna 🙂 ...ked budem zase kojaca, tak budem viac vstavat a menej spat ako teraz ... ak teda predpokladam rovnaku narocnost druheho babatka