Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@gadget.tt ano do PN. aj martinka som rodila tam. takze aj teraz by som chcela. skoda. mame skoro rovnaky termin. mohli sme spolu 😉 ja som trnavu vylucila uz len kvôli tomu ze navsteva len cez sklo môze vidiet babatko. to sa mi nepaci... ale na poradne posledny mesiac pri prvom tehu som chodila tam. to som nevedela ako to chodi, ale teraz budem teda chcela by som chodit do PN. tak uvidim.... inak uz si nachystana???
@lubkasungirl nemaju preco, neboj sa. len si uzivaj cajiky 😉 🙂 su chutne.
@barca127
no vidis aka si sikovna.:D:d my sme nakoniec boli tiež na prechadzke.. a z tak dobre s anam spinkalo ešte len teraz sme vstali:D: a to aj by som spala ale malinka uz ma kopala do rebier že musim vstawatD::D. aj mna dnes caka to žehlenie ... ale mám ešte neiktore mokre veci tak mozno to necham az n zajtra a dnes si oddychnem:D:
@januska712 ahoj mno ja osm tiez iba pred chvilou vstala leje tu jak z krhli tak sa mi perfektne spalo som sa musela az vykopat z postele teda bo cakam kamosku 🙂) mno dnes je akurat tak cas na oddych u nas to vizera na tak ze ani slniecko asi dnes nevykukne
@barca127
tak u nas je tak pod mrakom ... ale dufam ze nebude prsat nechcem aby prsalo...u nas v meste su od dnes az do soboty staromestke tak chcem ist dufam ze drahy nebude proti... a jasne musime si aj oddychnut nie stale len žehlit:*:D pri tom trpia nase nohy a este aj malickym to vadi:D
ahojte babulky, zase raz otazka, na ktoru som tu este nedostala odpoved 🙂 chysta sa tu niekto rodit na antolskej priblizne v rovnakom termine ako ja? ak hej, u koho?
@lucyka1 Aj PN u dobre, a ked ich mas vyskusane tak by som to nemenila, ak si teda bola spokojna... nachystana este nie som, zacinam buduci tyzden nakupom v lekarni :D ale vecicky pre mimi uz mam, aj vsetko ostatne, len kozmetika mi chyba ale to vybavim tiez v lekarni chcela by som vyskusat biodermu ...
na poradnu ja chodim do TT bo tam mam svoju dr. do HC som sa ja pristahovala a uz som to nechcela menit ... v TT aj pracujem, takze vsetkych lekarov mam v TT, ale ked sa mimi narodi tak pediater bude z HC aby som nemusela stale behat,, a uz mas aj vybrateho?? Ja si davam Dr. Vrabla... komu chodis s Martinkom?
@januska712 mno aj ja som nazoru ze treba oddychovat kym este mame cas 🙂) ja som sa akurat vratila od nasich rozhodla som sa ze pojdem peso od nich a cestou sa stavim v meste...ledva som sa doplazila domov teda aj s dvoma traskami bolia ma nohy riadne,taketo dlhe prechadzky to uz je na mna teraz vela asi
🙂
t1nulka...ja sa chystam rodit na kramaroch ale asi v skorsom termine 🙂 ...ty mas kedy termin? a uz si sa tam aj bola pozriet?
@barca127
ahoj mno tak ja som mala vcera oddychowy den ... bola som doma potom som išla s drahym na obed a ostala som u neho v robote tak som si pokecalal s kolegynami... a vecer sme isli na staromestke... ale tiež som uz dlho chodila a bolo tam hrozne wela ludi a tiez mi prislo zle tak sme sa pobrali o pol dewiatej domov... a dens ma zobudil kurier tak som si uz stihla aj požehlit veci a teraz oddychujem este povysawam a trosku poupratujem aby som zajtra toho nemala weľa...D
ahojte baby, doktor ma vyplasil piatok na poradni, ze skrateny krcok, ci chcem rodit v 36tt, ze mam len lezat najblizsie 2 tyzdne 😒 , no a teraz neviem, ci mozem pit tie cajiky .. nie ze budem lezat zbytocne a cajikmi si este urychlim porod .... 😉
ninan2 rozmyslala som skusit kramare nech mozem porovnat a potom som si povedala ze kedze to tam poznam tak vyhrala znovu Antolska..hej uz som tam zacala chodit aj do poradne
@januska712 panecku tak ty si dnes aka aktivna ja som len nedavno vstala, rozmyslala som dnes prat tie veci detske ale idem poobede svicit takze to necham asi na zajtra 🙂) to tak stihnem akurat navarit kym pojdem
@adusased Ahoj!
Poslíčkov aj ja už mám od pondelka.A eešte ako ma pichá občas v pošve,vraj to znamená,že sa otváram,ja len dúfam,že vydržíme do 37tt.Do poradne a potom hoci večer,by aj mohlo,len proste nak vydrží dovtedy,veľmi dúfam,že tých 10dní ešte dotiahneme.
@keena Ďakujem,za tvoje milé slová,tak dúfam,že ešte tých 2tt vytiahnem,lebo nijak mi nie je dobre veľa sa malý hýbe a tlačí aj dolu,a pri ležaní mi je zle,a stáť dlho nemôžem,lebo ma pichá a bolí v pošve,mám aj lieky Macmiror compex 500 tak tie si dávam,večer,tak aj preto chcem aby malý vydržal kým sa vyliečim,ešte z dnešným 9dní,ale tak nak vydrží ešte úporadňu a hoci ten večer by už aj mohol von,ale skôr nechcem,predsa každý deň má význam pre drobcov.A pc je šete ko,tak sa ozvem už asi len po poradni,píšem z knižnice.
@katarina194 Ahoj!
Tak mne je dosť nanič,lebo ma bolieva aj bruško a to 3x si dám magnézium,a aj v pošve ma občas pichá aj po ležiačky,tak len dúfam,že aspoň 10dní vydržíme ešte pokope.PC mám ko,tak píšem z knižnice,tak ja sa ozvem po poradni,ktorá je 13.6.tak ak budem v poriadku a ak nie tak po pôrode sa ozvem.Tak sa maj ja už vôbec nič okrem varenia nerobím doma,len ležím a čítam si len občas sa prejdem sem na koniec ulice.Tak sa držkajte! 🙂
@gadget.tt no ja chodim k dr. bugarovej, lebo je v tej novej poliklinike. a ja tam mam aj hned autobusovu zastavku. kedze s matkom sme nemali este auto tak aby som nemusela lietat dolu k vahu na polikliniku tak som to riesila takto. ale teraz uz sice beham na aute ale s doktorkou som strasne spokojna tak ju menit nebudem ani pri druhom babatku. ostavam jej verna 😉 u vrabla som bola raz ked zastupoval bugarovu ale som povedala ze aj naposledy 😀 ..... tak tak nejak. 😀
Ahojte, v nedelu mi konci RD, potom som 3 dni na PN a potom nastupujem na druhu MD. Chcem sa spytat, ci mam aj teraz narok na matersky prispevok zo zamestnania tak ako to bolo na prvej MD. Neviete mi povedat? Dakujem.
@barca127
mno vsa ked ma zobudil ten pako:::D:D som uz nmohla zaspat aj malickej to vadilo.. ale tak potom som bola v meste... a terz chilku oddychujem... idemme večer s drahym na staromestske tak sa tesim snad mi nebude zle.. joooj aj ja by som brala dake cvicenie.. ja som este ani nezacala.::D
@januska712 mno ja som sa akurat vratila z cvicenia tam som sla busom ale spat som mala chut na prechadzku tak som sla pesi ale nejako ma pobolievalo brusko tak som si tu prechadzku moc teda neuzila...ja chodim cvicit az dlho zacala som skoro lebo som chcela stihnut este kolegynu...a planujes ist na nejaku predporodnu pripravu?ja ti zas zavidim ze ide do mesta s drahym ja by som dnes tak niekam vyrazila ale manzel ma nocnu :( tak si to tam uzite 🙂)
@zora256 aj ty sa drz mas to tazke tohotenstvo nik nema bezproblemove ale mohlo sa to u Teba zaobist aj bez toho teraz len cakat ci este male vydrzi a kolko to je stresove asi. Uz nech je ako ma byt. Len nech to dobre dopadne a nech si v poriadku a male tiez. Hadam Ti pocitac opravi niekto.To nemas nic moc sa namahat by si to mala lepsie mat doma internet. Nepoznas niekoho kto Ti opravi pocitac? Ale ked uz nemas inu moznost... Len sa nenamahaj oddychuj kolko sa da. Drzim palce aby to bolo v poriadku. 🙂

@barca127 aha, lebo ja som myslela, ze sa to ma merat kvoli tej krivke na tehotenskej knizke, lebo kamaratka mala s tym problem, ze jej islo inak brusko ako bola ta krivka, ...no kazdy lekar je iny, moj mi napriklad nerobi utz zakazdym , aj ked by som prijala keby ano 🙂