Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@matilde111 to je asi niaká nová doktorka, nie?? ešte som tu o nej v Prievidzi nič nepočula 😒 ja mám tiež 35, ale je to moje druhé bábo, prvý má 6 rokov, takže ide v septembri do prvej, sa mám na čo tešiť 😀 aj máš vybratého niakeho doktora, ktorého by si chcela pri pôrode??
@majuskan veru, ked som bola s prvým v porodnici, všetko nam dali, okrem plienok a teraz ked bola kamoška, ta si nič nezobrala, tiež len plienky a musel jej manžel potom doniesť z domu aj kozmetiku pre bábatko na kupanie.. ale možno sa to ešte zmení do jula, ak by zas získali sponzora, neviem???
@majkamrugi dakujeme, aj Vam drzime palceky, nech vsetko dopadne na jednotku....a ako prvorodicky nech to zvladneme 🙂
@babula no tak to si mala skoro v termine..mne dr povedal teraz ze si mysli ze vydrzim do 38tt...lebo male sa uz hlavickou tlaci a ze som otvorena pre prst tak som uz aj v nemocnici bola...a teraz mam kludovy rezim...lezat s vylozenymi nohami,beriem magnezko a este aj cipky a gel na spevnenie krcka...tak dufam ze potiahneme dlhsie ako do 36tt 🙂
cawte baby... este je stale len jun :( ja som hotova... uz mam pocit ze prasknem... vcera som zbehalla mesto pridem domov a vyzerala som ako keby ma napumpovali vodou...noci strasne horuco ani dazd nepomaha...vcera na poradni len to potesujuce ze ozvy vyborne...ale velke brusko, zapal posvy a neskutocne krce v nohach a tvrdnuce brusko...no radost...a hormony vo velkom biju do hlavy...este ze tu sa da vykecat....mne uz lezie na nervi ked sa ma niekto opyta ako sa mam a ze kedy je ten den D....
@petra191919 to nie je nova doktorka, ale pracuje v Handlovej...nebudem si nikoho vybavovat....ved hadam ma tam nenechaju na pospas...ci? Ty si niekoho vybavujes?
@petra191919 tak snad...😀 Nechame sa prekvapit. Len aby sme my do jula vydrzali...:-P
@mirkaradko Ahoj, tak ja taketo uzasne reci pocuvam uz aspon od 5-6mesiaca,a ze kedy mas termim,a ich odpoved-AZZZ V JUUULI?? A chod uz rodit...a pod. Tak naco sa vyhovoria oni? ludska hlupost nema hranice. Vobec ich nenapadne,ako sa taka tehulka moze citit? :-/ Tak uz vydrzme,nasadit usmev na tvari,vypnut prsia a ukazat krasne brusko a tym ich odzbrojit...Ved je to nase OBDOBIE-NAS POSLEDNY MESIAC. Pekny dnik Vam
@majuskan jej baby, ja som zase mala mindraky z maleho bruška- v živote by mi to nebolo napadlo, že ma raz také niečo bude trápiť 🙂
mirkaradko: byvate v byte? lebo my sme na poslednom poschodi, tiez tu mame nenormalny hic, ale sme si teraz kupili zvlhcovac a cistic ,ochladzovac vzduchu a je to celkom prijemne- nie agresivne ako klima a sprijemni to o par stupnov bytik.
ja som dnes zase dostala mindraky- som si objavila medzi prstekmi na nohach kliesta, riadne nacucaneho a zda sa mi to trosku aj napuchnute....pockam do rana, co to spravi, ale nechce sa mi veru ist k doktorovi, no bojim sa, ze bol infikovany.... ☹ pekny dnik a vela sil🙂
@matilde111 ani ja si nikoho nevybavujem, ved ma niekto odrodí 🙂 pri prvom ma rodil Hudec, mal vtedy službu,tak som bola aj rada a teraz sa nechám prekvapiť....a ty si z Handlovej, či ??
@majuskan neboj, vydržíme,musíme 😵 a kde chodíš na poradne?
Caute baby.. no kontrola dopadla dobre, mala je uz zas dole hlavickou, brali mi opat krv.. a vlastne vsetko je ok. neviem len kolko vazi, bo to som za zabudla spytat, ale to budeme merat nabuduce a aj sa bude zapisovat do knizky... a vlastne moc ma to ani nezaujimalo, len som bola zvedava v akej je polohe. a uz je hlavka dole tak sa tesime. najblizsia kontrola u mna je 17.6.
+ @katarina194 a ty ako?
@mirkaradko ahoj mno aj ja by som uz najradsej rodila, mam pocit ze je to este tak vela aj ked vsetci mi hovoria ze to mam za par a ze to zbehne ale mne sa to moc nezda....brusko mam dost velke a uz mi lezu na nervy tie reci ked niekomu poviem kedy mam termin, tak bud len nechapavo pozeraju alebo maju nejaku poznamku...len vCERA ma potesila predavacka v masiarni ze jej sa moje brusko strasne paci ze ma radsej vacsie bruska ako malicke 🙂)
@majkamrugi neratala som 🙂 ale tipujem tak medzi 20-25... aj zopar oteckov bolo 😉
@barca127
Ahoj tak ja som sa dnes dozvedela že tam fakt budem chodit kazdy uorok ale tak aspon budme kludnejsia a kazdy tyzdne chodim do nemocnice na monotor tak som zvedawa čo mi tam budu robiť... a moje vyter dopadol dobre... aj krvny obraz mam dobry... a ja mam tiež toho železa menej ja ho uz uziwam nejaky ten mesiac a zatial mi to pomaha tak snad aj tebe... inak od dnes som na MD:D::D
@petra191919 My chodime na Unikliniku k Dr.Hudecovi, akurat 13.6 mam poradnu, tak budem zistovat vahu drobcovu... 🙂 A Ty?
@januska712 mno tak to som rada ze je vsetko ok...ja nastupujem na MD presne o tyzden po tebe 🙂 uz aby to bolo aspon zo mna konecne opadne strach ked pojdem niekam mimo tych hlupych vychadzok...u nas to vyzera tak ze sa na kontrolu do nemocnice dostanem tak mozno v 38 tyzdni najskor kedze este na konci 37 idem do tej poradne
Ahojte Babule,tak od dnesneho dna son na MT, na buduci tyzden idem prvy krat na pasy..tak som zvedava ako to dopadne..dnes som bola v poradni a vdaka mojim zaludocnym problemom som schudla 2,5 kila..doktor mi povedal ze mala mi tlaci na zaludok a vobec mi netravi,vsetko co spavam travim hadam pol dna,preto sa bojim cokolvek zjest..no snad sa to upravi
@barca127
no aj ja som veľmi rada že uz som na MD lebo teiž tie vychadzky boli pre mna zabijak a stale som sa bala aby mi nedosla nejaka kontrola.... mno tak to ti mas potom nejakeho ineho doktora...a mozno ze ty ani na ten monitor nebudes chodit to fakt kazdy si asi robi ako to uzna za vhodne..::D:d zajtra sa chystam žehliť veci uwidim ako sa budme citit:D.
@simba13
ahoj aj ja som od dnes na MD... a tiez uz idme chodit na ten monitor...sice newiem co ma tam caka ako tak necham sa pekvapit... aj men mala tlaci na pečen... nehorazne to boli a este aj nozickami do rebier...
@majuskan uzivajme uzivajme...vcera o 8 vecer som sa smiala, ze podme este jest kym mozem :D
@majkamrugi hej byvame v byte na 1. poschodi a k tomu mame byt otoceny na sever ale nejak nie a nie zbyt teplotu pod 25 stupnou...no musim asi nieco vymysliet...s tym kliestom, dufam ze to bude vsetko ok...ale radsej by som isla k dr. nech pozrie ci tam nic neostalo....a po 6 tyzdnoch ti zrobi hned kontrolny odber ci je vsetko ok....
@barca127 no jak budeme nevyspate pre tie horucavi tak isto to velmi rychlo nepojde :D a ja dufam, ze to potiahnem do terminu lebo manzel je odcestovany a pride niekedy 15.jula a ja nemam nic kupene ani zbalene... 😖
@januska712 mno ved to ze kazdy doktor je iny potom mas strach ci nieco nezanedbava ked to ostatny robia inak ale snad vie co robi nie 🙂) mno aj ja by som chcela zajtra sa pustit do zehlenia ale neviem ci mi to stihne vyschnut, ja si totiz myslim ze to zvladnem na jeden krat vsetko ale to su aj tak asi len moje heroicke predstavy 😵
@mirkaradko mno to my uz mame vsetko ako tak nachystane nakupene v podstatev tak uz amm klud a nemusim sa strachovat uz len nabalit tasku do porodnice
@slniecko612 Ahoj Slniecko, daj vediet ako si dopadla v stredu. Ja idem v piatok na 9:00 do dveri 221 /odozvy/ a potom k Mudr. Masurovi na poradnu. Co sa tyka cakania na poradnu - ked som sa bavila s kockami, ktore chodia: niekedy su vraj vybavene za 20 min., niekedy za 2 hod., takze je to rozne... Bud. stredu 15.6 ideme na pripravu Otec pri porode, medzitym by som chcela stihnut vybavit aj EPI /tiez ako poistku/. V poznamkach z pripravy mam: anestez.amb.: č.dveri 152, UTO, STR, STV 8:30-12:00 /stvrtok vraj dlhsie/, ideal je vraj prist okolo 10 -11 hod., neobjednavas sa, len musis mat teh.knizku a preukaz poistenca.
@luc771 - Ahoj Luc, tak to sa mozno v piatok stretneme 🙂 - budem na Kramaroch od 9:00 /najprv č.d.221 a potom 215/. Na cvicenie k Dr. Jandovej sa tento/bud.tyzden chystas? Ani mne neposuvali termin kvoli velkosti plodu - tiez povedali, ze je to genetika - my sme vysoki a manzel je aj riadny kus 😉, takze rovnake info, ake hovorili aj Tebe. Tak uvidime, kedy porodime a aka teda bude vaha nasich malych.
@mirkaradko Ahoj Mirkaradko vydrz!!! Uz sa to blizi - a ako vidis sme tu viacere - co sa nam to blizi. Vsetko dobre!!!
@majuskan suhlasim! a mna este dost "povzbudil" moj povodny doktor na poslednom ultrazvuvu, kedy hovoril "aka hlavisko", "ake stehnisko" - na babatko. Tak to som predychavala. Aj ked chapem, ze pre nich som mozno milionta pacientka ale pre mna je to prve a jedine babatko, takze sa to tazko pocuvalo...
Ženičky - ja neviem, či som jediná, ale ja sa cítim úplne super, akurát je mi furt teplo - s bobom sa asi prehrievame 😉 😀 A celé dni upratujem, žehlím, periem - cítim, že bábätku sa dobre spinká, keď som na nohách, tak takto si ho ja kolíšem 😝 Inak spinká celú noc - nepoznám, žeby ma budil v noci... Pfuj, pfuj, pfuj - nech taký zlatučký je aj po pôrode 😝 😉

@babula Ahoj.
Tak to si mala celkom dobre velke babo na 37tt,a ved sa teraz uz aj skor vyvijajő takze ani ja nemam strach z 37tt na rodenie,je fajn lebo uz v 40t by mali male az viac ako 4kg,a to je dost.Tak sa drzkajte. 😉