Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte, mate niektora babo, co v noci bdie? nas maly nechce posledne 3 noci spat .... ze sa budi od osmej do tretej 5x, nech sa budi, cucne a spi dalej, to vydzim nejak, kym ho odstavim, ale posledne tri noci nechce spat medzi 3,00-6,00, len by blabotal, v tme je nepokojny, tak mu zazneme tlmene svetlo, vykrikuje, niekedy aj place a zaspi az nad rano ...neviem, cim to je, cez den nespi vela, tak akurat by som povedala, dokopy mozno 3 hodiny, ako kedy. Vcera som ho aj nechala dlhsie hore pred nocnym spankom a nepomohlo... zuby uz ma 2 vonku, tak neviem ci dalsie alebo co ... a s prikrmami to tiez nesuvisi, lebo to zacalo v noci pred prvou mrkvou...
@katkatt ahoj! naša malá toto robieva často, že sa v noci zobudí a je hore aj 2 hodiny....neviem, čím to je, už som skúšala na ňu všetko....akurát teraz posledné 2 týždne sa to zlepšilo....ale dokedy.....☹ čítala som, vraj by sa mali takéto deti ráno zobudiť, nenechať ich dospať to, čo v noci prebdeli a ani cez deň ich nenechať spať viac, než predtým a že sa rýchlo naučia, že v noci sa má spať....ale ešte som to neskúšala.....bola som rada, keď sme ráno pospali dlhšie,no možno by to za pokus stálo...😀
Kocky, nemozem si nechat len pre seba 😀
Skutečná příhoda u gynekologa
Byla jsem objednaná ke gynekologovi na prohlídku. Nečekaně sestřička volala, jestli bych mohla přijít dříve, už v 9.30 hodin. Cesta trvá asi 35 minut,takže mi už zbývalo velmi málo času. Rychle jsem vběhla do koupelny, strhla ze sebe pyžamo, namočila ručník co ležel vedle umyvadla a v rychlosti jsem se tam dole trochu umyla, abych byla prezentovatelná.
Ručník jsem ho.........dila do špinavého prádla. Bleskově jsem na sebe něco hodila a utíkala k autu. Sotva jsem dosedla v čekárně, už mě volali dovnitř.
Vyhupla jsem na stůl, obličej obrácený na druhou stranu místnosti a dělala jsem, že jsem někde jinde. Proto mě překvapilo,když gynekolog prohlásil: "Á, dneska jsme si dali na sobě extra záležet!"Trochu jsem nechápala a tak jsem mlčela. Zbytek proběhl normálně.
Když přišla moje malá dcerka ze školy, tak šla do koupelny a ptá se:
"Mami, kde je můj ručník?".
Odpověděla jsem, že ve špinavém prádle a ať si vezme ze šuplíku jiný.
A ona na to: "Ale mami, já potřebuju ten, co tu byl dneska ráno, já jsem si do něj schovala všechny moje třpytky!!!"
Taaak, a spenatik so zemiacikmi a zltkom spapany 🙂 mnamka, spapali sme vsetko 🙂
uz skusate aj cestovinu? chutilo? 😉 ja som zatial este neskusala davat cestovinu...
to sklenene struhadlo je super, este my ked sme boli male, tak nam nasi na nom struhali...musim im ho slohnut 😉 ale struhat na nom mrkvu, to musi byt fakt drina 😝 to si neviem ani predstavit 🙂
@lubkasungirl po materskej mozes cerpat PN a automaticky ti nabehuje aj rodicovska dovolenka.
Ahojte babenky, chcem sa opytat, davate niektora svojim drobcom detsku krupicu, ale uvarenu s mliekom? Lebo sa to vraj nedoporucuje este v pol roku, ale v minulosti nas takto maminky krmili a nic nam nie je, ci? ja nie som zastancom tabulkovej maminky, proste pridam malej do cajiku trocha cukru, aj do zemiacikov trocha soli, lebo vsak nech si postupne zvyka na chute 🙂 Inak uz mame 2 zubky a tusim sa derie treti 😀
@ellenie ja robim krupisu do umeleho mlieka alebo do dojceneckeho , do kravskeho az po roku
@renca31 spava v postielke. ja niekedy az neviem co s nim robit, ked je nervozny a nezaspi ani v sedacke, kociari, a postielke to vobec. v kociari iba ked chodime na prechadzky si trochu podriemka, ale ked prideme domov, tak uz je vacsinou zase hore. mne kebyze nepomozu nasi, tak nic neurobim. ale som rada, ze aspon prespi celu noc 🙂
@katren tiez vela nepospi, ale tak aspon si trosku zdriemne.
kocky ako vlastne uspavate svoje deti cez den? to vam normalne sami zaspia v postielke?
@rianka7 ano mne normal maly zaspal sam a bez hoc jakej pomoci, teraz akurat dnes je troska viac umrncany - asik nervozny ze malo pospal alebo zo zubka a tak mu dam hracku nech sa troska este zahra alebo nieco do rucky - rukavicku a niekedy trva dlhsie ze zaspi, inokedy zaspi hned....a pokial nezaspi ho chodim kazdu chvilu nazierat ako to vizera 🙂
@ellenie ja robim krupicu s plnotucnym mliekom..niekde som citala ze dokonca nejaka dr odporucila robit krupicu do normalneho mlieka,ale plnotucneho...takze mi taku papame a veeeeelmi nam chuti,trosku cukru a trosku masielka k tomu 😉 a starsiemu som obycajne plnotucne mlieko zacala davat v 8.mesiaci a nic sa mu nestalo 😉
inak baby zavidim vam ze vam deticky same zaspavaju....co by sme sa teraz mali oducat od ruk tak sa mi zda ze ja ho skor na tie ruky ucim...som zvyknuta od starsieho,ten zaspaval na rukach asi do roku a pol lebo po veceroch plakaval a zvykol si na ruky a ja to teraz praktizujem aj na mladsieho-nejako ho nechcem nechat plakat....a ked ho necham sameho v postielke tak sa zacne hned kulat a pretacat....poradte nejako....
@sisanka my zaspavame tiež na rukach. Vlastne dám mu mlieko po ležiacky, zaspi a o 5 minút rev ze uspat na rukach. Aj by som ho nechala porevat ale zobudil by mi staršieho a mala by som dvoch čo revu. Takto si ho uspim potom na rukach a kľud. Ale cez deň ho na rukach neuspavam. To nechám vyrevat.

@renca31 nas niekedy cez den vobec nespi, nechapem ☹