icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nikolienko
7. nov 2016

cez vikend som tu mala sestru tehotnu v 37tt aj s jej tromi chlapcami a tiez mi ukazovala na bruchu ze aha co ta mala tam stvara dnu.. a najstarsi (8rokov) sa jej pyta maminka a ako je tam sestricka ulozena ona lezi ? tak mu vysvetlila ze je teda dole hlavou atd a jeho reakcia bola ze ci sa jej tak dobre prekrvuje mozog ci jej to je pohodlne byt dole hlavou 😀 😀

pininka
7. nov 2016

@nikolienko zlaty, mne ten mensi stale hovori,ze mami,skoda ze si tehotna, hrala by si s nami strielacky. Potom pride a bozka mi brucho. Som zvedava co bude po porode.

nivea777
7. nov 2016

@nikolienko neviem kde tie deti na take slova chodia :D nasa malá mala asi 4 roky a babke rozpravala take veci ze keby si ju pocula tak si myslis ze jej to niekto sepka..

nikolienko
7. nov 2016

@nivea777 no ja som nechapala akoze logicky na to isiel to je jasne ale ze ho to vobec napadlo 😀

nivea777
7. nov 2016

@nikolienko ale je zlaty... mala rozpravala nieco (hrali sa s babikami,ze je mama),ze musi ist do prace,nevie kam da dieta aby mohla ist do prace,aby mali co jest a neboli chudobni..aby mali na elektrinu a taketo veci.. babka len pozerala ze kde berie take veci :D a neter minule povedala,ze ocinko je v krcme,zas sa opije a bude grcat :D 3 rocna

nikolienko
7. nov 2016

@nivea777 kto by to bol povedal ze maju tolko rozumu na to aby vedeli taketo nieco porozpravat 😀

36evina36
7. nov 2016

Baby mozem rumove pralinky ?

pininka
7. nov 2016

@36evina36 jasne,ked nezjes kilo

36evina36
7. nov 2016

@pininka to ne uz mi z nich bere aj mm

nivea777
7. nov 2016

@nikolienko pamatas si tie male ramceky co som objednavala? modry a ruzovy.. prisla len jedna farba asi pred tyzdnom-dvomi.. :D druha farba uz asi nepride..tak mozno znamenie :D

nikolienko
7. nov 2016

@nivea777 jasne pamätam, prisiel aspon modry ked mas tusenie na chlapca ? a kedy ides vlastne na to 3dcko kde sa tato mala zahada odhali 🙂

nivea777
7. nov 2016

@nikolienko 15. idem ku svojmu gyn na morfo sono.. a 20teho 3D morfo..prisiel ruzovy,kiezby som ho aj vyuzila

moncici7777
7. nov 2016

@nivea777 aj ja mam 15. sono a som Nr. Nebudeme v jednej cakarni?🙂

nivea777
7. nov 2016

@moncici7777 ja idem do FN..tak asi nebudeme.. jedine ze by si isla na sono do nemocky

moncici7777
7. nov 2016

@nivea777 jaj tak nie 🙂 nevadi
A na 3D ides kam?

nivea777
7. nov 2016

@moncici7777 k brestanskemu..ty?

monika9694
7. nov 2016

Ahojte dievčatá , ako vám vyšli geneticke testy...? Lebo ja mám pocit ,že len preto robia tie testy aby mali laboratóriá peniaze a prácu...váš názor?

nivea777
7. nov 2016

@moncici7777 neviem ci sme sa o tom uz nebavili..ale poznas v nr nejake obchody s kocikmi?

nivea777
7. nov 2016

@monika9694 ja neviem ako vysli.. sestricka mi povedala,ze na poradni budeme zapisovat do knizky,nic viac

nikolienko
7. nov 2016

@nivea777 tak to uz len chvilku a budes vediet 😉 ja idem za 3tyzdne a tiez mi vtedy povie uz sa neviem dockat, drzim ti potom palce

moncici7777
7. nov 2016

@nivea777 nieco sme si uz pisali ale tiez neviem presne 🙂 moj dr robi 3D ale zatial som sa neobjednala. Zatial pojde na kladicke sono a uvidim ale laka ma to. Kociky v Nr sa mi najviac pacia na Polygone. Velka predajna super vyber a prijatelne ceny 🙂

moncici7777
7. nov 2016

@monika9694 mne povedali ze keby daco zavolaju-nevolali. Potom som mala poradnu dr povedal ze to je Ok a sestricka mi to ani nezapisala do knizky neviem ci zabudla

dominini
7. nov 2016

Baby ku Grochalovi som objednana 28.11 na morfologicky utz a moj ma objednal na 7.12 na ten isty... Sice som mojmu dokymu povedala ze ten isty utz mi bude robit aj Grochala on ze to nevadi ved utz a sono neskodi... No ja som o tom nie vrlmi presvedcena... Tak co odmietnem toho Grochala?

nivea777
7. nov 2016

@dominini je to na tebe,ako chces.. v podstate ti bude robit to iste ale ak tvoj nema 3D tak u grochala budes mat aj 3D obraz aspon.. ja idem lebo moj nema 3D

dominini
7. nov 2016

@nivea777 No moj nema 3D ale robit to iste 2x v tak kratkom intervale sa mi zda moc... tvoj ti nebude robit morfologicky?

nivea777
7. nov 2016

@dominini bude..ale nema 3D a ja chcem ist na 3D kvoli tomu prstu,co som ti spominala.. nech ho pozrie

dominini
7. nov 2016

@nivea777 a keby bolo nieco v neporiadku s tym prstekom tak co??

nivea777
7. nov 2016

@dominini tak budem vediet aspon,ze to zdedilo a nebudem prekvapena ako moja mama :D urcite to bol sok pre nu..pokial by to bolo na nozicke ako u mna,tak by to nebolo take hrozne..

dominini
7. nov 2016

@nivea777 priatel zas nema hanku na prstenikovi a ma ho aj ovela kratsi 🙂

nivea777
7. nov 2016

@dominini nastastie toto su take malickosti,ktore nie su tak obmedzujuce.. prezila som s tym ja prezilo by aj babatko..len som zvedava.. je dost mozne,ze to nase deti nezdedia