Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
no ja v 24 tyzdni +9kg, ale pred tehotnstvom som schudla 5 a ti sa potom rychlo nabaluju, ale citim sa už velká, hlavne pri obuvani ponožiek a topanok🙂 pri prvom som pribrala 16kg a 2 tyždne po porode už boli preč, takže pohoda.
@jollinka22 tak ja mam uz +10 a neberiem to tragicky, ved dam potom dolu 😀
Pre babo este nic nemam iba postielku, aj to treba matrac kupit, este je casu, chystam sa uz z februarovej vyplaty nakupit od oblecenia az po kocik 🙂
Tasku do porodnice odkedy treba mat zbalenu?
@ivuss01 ved Ano snad zhodim aj i o to nejde Len ma to prekvapilo ze to tak rychło sa vyšplahalo 😊 Hlavne nech je mały zdravucky 🙂 ja tiez nemam este nic v january Busdem pomały kupovat ... 🙂 kociar az na uplne poslednu chvilu .... a Uz vies pohlavie a mena Uz mate baby ? U nas tento krat Bude asi problem ... nevieme sa akosi dohodnut :(
Podobne ako Ja 🙂 tiez pri prvom 16kg Aj rychlo zmizli ... Veru taska kedy ma byt ... Najskor a najneskor 😐@biggi014
@jollinka22 ja mam termin 23.4, ale viem ze robit budem cisarakom min. tyzden predtym, tasku tak asi mesiac predtym tak na volno budem mat zbalenu, doplnim ju dva tyzdne pred porodom,hadam dovtedy vydrzime,hehe.
Ja si Uz nepamatam ako som pri prvom Bude to Uz 8 rokov 😮
Ale celkovo toto tehu druhe prezivam akoby bolo prve 😀😀
Aha.. takze Budes Presne vediet ... tak nam SA 27.2 potvrdi Ci SA placenta Posunula alebo Nie ... som zvedava
@jollinka22 Mena vybrané. O chlapcovi sme sa nehádali, spolu sme prišli s rovnakým nápadom. A ak bude dievčatko, co si nemyslím, tak to mame ešte otvorené. Tašku zabalim v marci a bude.
No pre dievcatko sme mali raz dva 😊 Len ako nam povedali ze to Bude chlapcek tak si lameme hlavu ... ale tak mame este trocha casu 😊
@jollinka22 do apríla času dosť 😊
Ahojte dievcata....Som z majoviek a chcem sa spýtať ako vám vyšli tripple testy...Vyšli niektorej zle? Lebo u nás v téme pomaly každej druhej vyslo riziko downowho syndrómu a nevieme či zmenili hodnoty alebo co ale zdá sa nám to čudné ...Ďakujem za odpovede
@jollinka22 tak ja cakam chlapceka, bude sa volat Adrian, ak by predsa bola dievka bude Silvia,
@cukruska1920 neviem o tom,ze by niektorej vysli vyslovene zle, ale mozno niektore baby tu tie vysledky nedali. Ten test casto vychadza skreslene,urcite by som sa nespoliehala len na to.
@cukruska1920 ja a moja kolegyna mame rovnaky termin, som od nej o skoro 4 roky starsia, mne vysli velmi dobre a jej velmi zle, bola na utz v Martine a vsetko je v uplnom poriadku, takze vysledky by som tragicky nebrala, vzdy sa s tym da nieco robit 😉
Ahojte baby budete aj hríbovicu papať na Vianoce ???😉
@moskova1983 my robime len kapustnicu,ale urcite aj s hubami, vlastnorucne nazbierane,to musi byt, to nemoze nijako uskodit
A nemozu sa huby v tehu ????? Ja som jedla aj na vianoce mame v plane robit hubovu polievku zboznujem ju ... 😲
@jollinka22 jasne,ze sa mozu...vacsinou sa boja ze su neni 100% nazbierane lebo keby cosi zachrania iba teba a dieta prezit nemusi...preto doktori hovoria,ze s hribami opatrne ale ked su nazbierane spolahlivym clovekom co sa vyzna neni ziaden problem kludne aj cely hrniec polievky (ako ja pri prvom) 😂
@jollinka22 jedine by som si dala pozor na to,ze ich zjes z chuti, lebo to sa mi uz stalo,ze som si dala fajnu prazenicu a potom som do hodiny dala vsetko von co mi to tak podrazdilo zlcnik. Ale ja mam kamen,tak mozno preto
@baduska1990 Aha ... ja ze sa vobec nemozu ... dakujem 🙂
@cukruska1920 triple testy vyšli dobre nastastie negativne...uvidime co zajtra idem na glukozovy test hehe 🙂
@cukruska1920 ahoj ja som mala zle. My sa pozname z majoviek. Ja mam hranicny termin a v aprilovkach v diskusii nie tuto vo forume, dost babam vysli pozitivne tripple
@dejna20 a potom im ako vysli?
@cukruska1920 no potom boli na teisomy, amnio alebo len sono a zatial vsetky by sma mali mat zdrave babatka.teda zdravie ti nikto nezaruci ale nemali by mat ds
Dnes som sa isla objednat na ten glukozovy test,ale netrebalo,ze mozem prist aj medzi sviatkami, nic si nemusim kupovat,len doniest citron ak chcem. Isla mi to vysvetlovat,ale som jej povedala,ze ja uz idem tretikrat na to,tak sa smiala,ze uz musim vsetko vediet. Pojdem tam buduci tyzden, nech to uz mam z krku.
Ahojte baby.Dnes som bola na UZ (skreening22). S malou je vsetko v poriadku pekne rastie 406g a 25cm. Mam aj fotky ale mala nechcela ukazat tvaricku.
Znepokojuje ma jena vec dr mi povedal ze mam nizko placentu :-/ (placenta praevia) ma stym niektora skusenosti? Opravi sa to do porodu?
Tak mi drzte palce aby nebol ziadny problem. Dakujem pozdravujem vas 😘

@pininka No tak dokúpim ale asi uz 62 😊