icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

farebnymotylik
6. jan 2017

@dada200 ahoooj 🙂 nemas nahodou info, co vsetko je potrebne priniest na porod na Antolsku? A ake veci pre babatko? Nasla som jeden zoznam, ale je o nicom 🙂

walentinka
6. jan 2017

Ahojte. Chcela by som sa opytat ci uz mate povyberane kociky. Ci ma niecim neinspirujete. Dakujem

nivea777
6. jan 2017

@walentinka ja mam doma polsky tank na dedinske cesty adamex barletta s eko kozou,kupovany pouzivany pol rok, v zaruke za polovicnu cenu

biggi014
6. jan 2017

Ja mám po prvom tiež polsky camarelo a som spokojná, odolný a lacný 3 kombinácia, dá sa aj takto ked je sneh ako teraz s ním, nie ako tie krasorítkové s tenkými kolečkami ako poniektoré baby teraz vidím sa trápiť vonku. https://www.svetkocikov.sk/kociky.camarelo

walentinka
6. jan 2017

Tiez chcem nieco pevnejsie a nevadi mi ani polsky kocik. Popozeram teda tie vase ze ake to su. Tento mesiac by som ho uz rada aj kupila. Pocula som ze v Nitre je dost obchodov s kocikmi. Vy ste asi povacssine z BA?

walentinka
6. jan 2017

nivea777 paci sa mi ten tvoj

nivea777
6. jan 2017

@walentinka aj by som poslala foto ale je na skrini :(

walentinka
6. jan 2017

biggi014 aj tvoj je velmi pekny co pozeram. Su take podobne.

walentinka
6. jan 2017

@nivea777 nevadi staci mi ked si to aj v googli popozeram aby som mala aku taku predstavu co asi mate. Pacia sa mi.

nivea777
6. jan 2017
walentinka
6. jan 2017

@nivea777 vaaau nadherny 🙂

biggi014
6. jan 2017

najdoležitejšie je pozorne pozerať vlkosť tej vaničky, aby sa ti nestalo ako kamoške že dala za kočár 800 eur a krpec sa tam za 2 mesiace nezmestil čo to malo takú mini vaničku🙂

walentinka
6. jan 2017

@biggi014 ano to mas pravdu to je prve po vyzore co pozeram. Uz som premerala aj sestrin aj svagrinin kocik aby som mala aku taku predstavu ake to asi ma byt aby to bolo idealne.

nivea777
6. jan 2017

@walentinka dakujem.. mne sa tiez paci,dost ludi odsudzuje polske kociky,mozno aj ja budem nadavat po par mesiacoch ale zatial splnil co som chcela,hlavne dost velku vanicku 80cm,aj ked aprilove dieta uz asi vanicku nevyuzije v zime..ma odpruzenie co je super lebo dieta tak neciti hrbole,velke kolesa vhodne na dedinu.. pre mna zatial nevyhoda je jedina jeho vaha.. preto sme kupili za 30 eur,resp. dostala som na vianoce od draheho, kocik ktory bude u mojej mami aby som nemusela nakladat a vykladat cely kocik z auta ked k nej pojdeme... este dobre kociky su britaxi a cam dinamico ale u novych je cena vyssia ako za poliaka

walentinka
6. jan 2017

@nivea777 tieto polske kociky su povacssine tazke. Paci sa mi ten tvoj aj kvoli tej vanicke aj kvoli vyske.

daakotaa
6. jan 2017

@walentinka Aj ja mam vybrateho poliaka Roan bass soft. Aj pri malom som mala polsky a bola som spokojna, vanicku som pouzivala 8 mesiacov. Ale mam doma aj Britax sportiak...ten bude dobry na cestovanie.

walentinka
6. jan 2017

@daakotaa vidis aj ten tvoj je podobny. Tiez velmi pekny.

knuffi
6. jan 2017

@77kraska Ahoj ja som dnes zohnala plysovy overal v Lidli. Velkost 62/68 lebo mensi nemali cena 8,99€ v BA na Jiraskovej.

pininka
6. jan 2017

@walentinka my uz mame tiez kupeny casualplay S4, ale pouzivany, no je v super stave a kopec veci nam k nemu dala. My musime mat hlavnr velke kolieska, vanicku kedze to budu deti do leta teraz az tak neriesim,lebo s fusakom uz pojde do sportovej casti a ta je velka,fajna. Pri prvom som mala aj po segre polsky kocik a bol super do kazdeho terenu, na hojdanie,len nie dvihnut niekam, vazik sto ton 😀

tutu_1
6. jan 2017

Ja mam tiez len 56 a 62 veľkosť, lebo maly keď sa narodil nosil hneď 62 a 56 ani neobliekol 😁. Uvidíme aké veľké bude toto babo, lebo my sme obaja vyšší. Ale potešilo by ma max tých 3,5kg 😁, nech viem, aké je to mat takého drobčeka 💖

Kocik uz mame aj my doma kúpili sme britax go, este je v záruke a bola dobrá cena aj autosedačka k nemu bola. Ale na tu si kúpim poťah.

Robila som si zoznam co mi treba este kupit. A s hrôzou som zistila ze este kopec drobnosti 😓. Hádam to postihom všetko uz ma totiž chytá panika 😅

daakotaa
6. jan 2017

@tutu_1 aky velky bol maly ked mu bola 56 mala?

tutu_1
6. jan 2017

@daakotaa Mal 4,5kg keď sa narodil 😁

daakotaa
6. jan 2017

fuuu...pekne☺ a to si rodila normalne ci ti robili sekciu?

tutu_1
6. jan 2017

@daakotaa 16hodin som sa trápila s vyvolávačkou, lebo odhad bol 3,5kg ale dr sa sekol o kilecko. Potom z toho bola akútna sekcia.

dejna20
6. jan 2017

@daakotaa moj 4230g oblikol 56 mesiac az 6tyzdnov 😂
Ale on nebol nejaky buclos, on bol tsky svalnaty. Akoby bol v posilovni miesto msternice 😂

daakotaa
6. jan 2017

@tutu_1
@dejna20 Mne odhadovali ze maly bude mat 4,4 kg ale mal len 3,96kg a 51 cm, tak akurat. Ale tiez som skoncila skutnou sekciou.
Teraz predpokladam ze mala bude mensia.

tutu_1
6. jan 2017

Moj bol taký tucnucky buclatucky. Keď prišiel brat s rodinou pozrieť na malého, pozeral raz na neho raz na ostatne deti, potom zvážnel, a pošepkal mi, ze ti ostatní pri ňom vyzerajú ako nedonosení 😁 tak som mu musela povedat ze väčšina deti tu ma štandardnú váhu, len ten moj je taký trosku vacsi 😁😁😁

dada200
6. jan 2017

@farebnymotylik ahoj,aktuálne info nemám,ale cca o 2.tyzdne tam rodí kamoška,tak sa jej opýtam a vyzistim. 😉

dejna20
6. jan 2017

@tutu_1 moj mal vacsiu hlavu sko kolegynky na izbe (3200g dievcata) ale sunkaty bol menej. Oni boli take makkucke bucky. On pevna hlavohrud 😂

leila2015
6. jan 2017

@dancura ahoj, ja chcem ist rodiť na Kramáre, termin mam 15.aprila