Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@fatimuska no vy uz mate aj čas. 38tt to moze byt skutočne každým dnom 💖💖💖
Ja uz sa vazne cítim obrovsky, nemotorne, absolútne nesexi. Včera som kvôli tomu aj slzu vyronila😭. Muz sa mi smial 😆, ze ved to si chcela, babatko, nie ? Tak kde ma byt, na chrbte 😂😂😂 ? No strašnú mal z toho srandu o to vačšiu ked videl, ze sa oduvam, ako mala.
Posledné dni vsak u nas bolesti ustali. Teraz cítim len tlak na spodu. Mozno sa skracuje krčok, alebo babatko tlači viac hlavičkou. Neviem, ale 23.4. poradňa a v sobotu stretnutie s dulou tak hádam budem múdrejšia, ked sa popýtam.
Ahojte baby 🙂 ja som z májoviek, keďže pôvodný termin mám na 1.5. ale čakáme dvojičky 😂 takže aj doky povedal, že počkáme do 37 TT a pôjdeme cisárskym. Vyzerá to tak, že tiež na veľkú noc budeme v nemocnici....Nie je tu niekto,kto bude v tomto čase rodiť v Šaci? Inak aj ja mám problémy pri vstávaní a v noci keď sa chcem otočiť...Som rada, zevniebsom sama. Tiez sa fitim velka ako tank 🙂 Dnes mi brali aj ster z krčka, vlastne ani neviem prečo.Vy viete? Dĺžku zmerali cez ultrazvuk a ten je vraj v pohode. Tak sa všetky držme do toho apríla...😉
@tutu_1 heh to aj moj sa mi smeje ked nariekam ze som jak kamion 😂😂 A to som pribrala za cele tehu zatial len dve kila. No ale aj tak si pripadam obrovska 😅 pride mi ze ten smiech pri oduvani a takzvanom nariekani je prejavom lasky. Chvilu sa potom este hram na zdutu ale aj tak ma vzdy rozosmeje 👍
Vysledok z vyteru negativny, aspon pri jednom dietati, hura. Inak mala sa teraz tak zacala hybat, toci sa tam, bruch mi lieta, vsetci sa z toho smejeme. Asi aj ju tam uz vsetko tlaci, musime este vydrzat.
Kocky,ktore ste uz boli na prvom vysetreni u gynekologa v nemocnici,aj vam nieco vravel?
Mne len skontrolovala krcok,pozrela polohu,poslala na pasy a povedala mi,ze potom sa vidime,ked sa vratim z pasov.no potom mi len sestricka vo dverach dala termin o tyzden a teda len dufam,ze je vsetko ok.
Moji dvaja chlapi dnes maju meniny, vcera som robila tiramisu tortu, uz nemam nejak fantaziu vymyslat zlozitejsie veci, vyzera dobre, tak snad bude aj chutit. Kvalita spanku a zhorsuje, brucho ma vzdy prevazi a zobudim sa na to, ze ma to tlaci, darmo to podkladam ako chcem. Ale to mame vsetky uz asi teraz taketo starosti.
@pininka gratulujem chlapcom 🎂 k sviatku. Hmmm tiramisu, dala by som si. Škoda, ze teraz nemôžem. Moj muz robi fantastické tiramisu.
Ja sa počas spánku stale prehadzujem z boka na bok. Niekedy vstávam celkom zlomená. Ale uz sa nam čas kráti. Normálne začínam mat obavy kedze som normalny porod nezažila iba vyvolavany, neviem co mam čakať 😣😳😁

@moskova1983 no ja som svojmu povedala,ze chcem byt cez velku noc v porodnici, takze ak vydrzime,tak to bude bud 11.4 alebo 13.4, lebo moj doki je v nemocke len utorky a stvrtky. Smial sa,ze uvidime,ze on si netrufa nic planovat.