Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@fatimuska no vy uz mate aj čas. 38tt to moze byt skutočne každým dnom 💖💖💖
Ja uz sa vazne cítim obrovsky, nemotorne, absolútne nesexi. Včera som kvôli tomu aj slzu vyronila😭. Muz sa mi smial 😆, ze ved to si chcela, babatko, nie ? Tak kde ma byt, na chrbte 😂😂😂 ? No strašnú mal z toho srandu o to vačšiu ked videl, ze sa oduvam, ako mala.
Posledné dni vsak u nas bolesti ustali. Teraz cítim len tlak na spodu. Mozno sa skracuje krčok, alebo babatko tlači viac hlavičkou. Neviem, ale 23.4. poradňa a v sobotu stretnutie s dulou tak hádam budem múdrejšia, ked sa popýtam.
Ahojte baby 🙂 ja som z májoviek, keďže pôvodný termin mám na 1.5. ale čakáme dvojičky 😂 takže aj doky povedal, že počkáme do 37 TT a pôjdeme cisárskym. Vyzerá to tak, že tiež na veľkú noc budeme v nemocnici....Nie je tu niekto,kto bude v tomto čase rodiť v Šaci? Inak aj ja mám problémy pri vstávaní a v noci keď sa chcem otočiť...Som rada, zevniebsom sama. Tiez sa fitim velka ako tank 🙂 Dnes mi brali aj ster z krčka, vlastne ani neviem prečo.Vy viete? Dĺžku zmerali cez ultrazvuk a ten je vraj v pohode. Tak sa všetky držme do toho apríla...😉
@tutu_1 heh to aj moj sa mi smeje ked nariekam ze som jak kamion 😂😂 A to som pribrala za cele tehu zatial len dve kila. No ale aj tak si pripadam obrovska 😅 pride mi ze ten smiech pri oduvani a takzvanom nariekani je prejavom lasky. Chvilu sa potom este hram na zdutu ale aj tak ma vzdy rozosmeje 👍
Vysledok z vyteru negativny, aspon pri jednom dietati, hura. Inak mala sa teraz tak zacala hybat, toci sa tam, bruch mi lieta, vsetci sa z toho smejeme. Asi aj ju tam uz vsetko tlaci, musime este vydrzat.
Kocky,ktore ste uz boli na prvom vysetreni u gynekologa v nemocnici,aj vam nieco vravel?
Mne len skontrolovala krcok,pozrela polohu,poslala na pasy a povedala mi,ze potom sa vidime,ked sa vratim z pasov.no potom mi len sestricka vo dverach dala termin o tyzden a teda len dufam,ze je vsetko ok.
Blahozelam 🙂 vela zdravicka a tebe skore zotavenie 🙂
@daakotaa blahoželám a veľa zdravíčka prajem 🙂
Moji dvaja chlapi dnes maju meniny, vcera som robila tiramisu tortu, uz nemam nejak fantaziu vymyslat zlozitejsie veci, vyzera dobre, tak snad bude aj chutit. Kvalita spanku a zhorsuje, brucho ma vzdy prevazi a zobudim sa na to, ze ma to tlaci, darmo to podkladam ako chcem. Ale to mame vsetky uz asi teraz taketo starosti.
@pininka gratulujem chlapcom 🎂 k sviatku. Hmmm tiramisu, dala by som si. Škoda, ze teraz nemôžem. Moj muz robi fantastické tiramisu.
Ja sa počas spánku stale prehadzujem z boka na bok. Niekedy vstávam celkom zlomená. Ale uz sa nam čas kráti. Normálne začínam mat obavy kedze som normalny porod nezažila iba vyvolavany, neviem co mam čakať 😣😳😁

@moskova1983 no ja som svojmu povedala,ze chcem byt cez velku noc v porodnici, takze ak vydrzime,tak to bude bud 11.4 alebo 13.4, lebo moj doki je v nemocke len utorky a stvrtky. Smial sa,ze uvidime,ze on si netrufa nic planovat.