icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
15. mar 2017

@moskova1983 no ja som svojmu povedala,ze chcem byt cez velku noc v porodnici, takze ak vydrzime,tak to bude bud 11.4 alebo 13.4, lebo moj doki je v nemocke len utorky a stvrtky. Smial sa,ze uvidime,ze on si netrufa nic planovat.

fatimuska
15. mar 2017

@tutu_1 ja som to tiez pred tym nemala ani pri kednom,teraz uz skoro 2 tyzdne,presne to co opisujes

larra2606
15. mar 2017

@nivea777 katastrofa...:/...moja dr je pedant ale tak zaklad ze organy su ok az na tu oblickovu panvicku(verim ze sa to da dokopy) zbytocne stresy...mozno keby bol muz doma a nie prec tak to inak vnimam...

larra2606
15. mar 2017

@nivea777 uz to budes mat za sebou 🙂 jdufam, ze vsetko ti dobre dopadne 🙂 ...ja by som rada este vydrzat do terminu...uz tri tyzdne vybavujeme papiere na hypoteku asa to skomplikovalo tak to teraz mame pestre aj s tym aby sme boli vo vacsom...a terminy nas suria

tutu_1
15. mar 2017

@fatimuska no vy uz mate aj čas. 38tt to moze byt skutočne každým dnom 💖💖💖
Ja uz sa vazne cítim obrovsky, nemotorne, absolútne nesexi. Včera som kvôli tomu aj slzu vyronila😭. Muz sa mi smial 😆, ze ved to si chcela, babatko, nie ? Tak kde ma byt, na chrbte 😂😂😂 ? No strašnú mal z toho srandu o to vačšiu ked videl, ze sa oduvam, ako mala.
Posledné dni vsak u nas bolesti ustali. Teraz cítim len tlak na spodu. Mozno sa skracuje krčok, alebo babatko tlači viac hlavičkou. Neviem, ale 23.4. poradňa a v sobotu stretnutie s dulou tak hádam budem múdrejšia, ked sa popýtam.

36evina36
15. mar 2017

Aha co viem 🙂

dominini
15. mar 2017

@36evina36 ake nadherne 🙂

36evina36
15. mar 2017

@dominini trenujem veru, svagrina sa tesi ze co vsetko dostane 🙂 jak keby to bolo vsetko pre nu 🙂

any05
15. mar 2017

Ahojte baby 🙂 ja som z májoviek, keďže pôvodný termin mám na 1.5. ale čakáme dvojičky 😂 takže aj doky povedal, že počkáme do 37 TT a pôjdeme cisárskym. Vyzerá to tak, že tiež na veľkú noc budeme v nemocnici....Nie je tu niekto,kto bude v tomto čase rodiť v Šaci? Inak aj ja mám problémy pri vstávaní a v noci keď sa chcem otočiť...Som rada, zevniebsom sama. Tiez sa fitim velka ako tank 🙂 Dnes mi brali aj ster z krčka, vlastne ani neviem prečo.Vy viete? Dĺžku zmerali cez ultrazvuk a ten je vraj v pohode. Tak sa všetky držme do toho apríla...😉

pininka
16. mar 2017

@any05 ahoj,vitaj v aprilovkach. Ster sa berie kvoli strepyokokom kazdej mamicke, tebe asi brali troska skor, kedze dvojicky sa stale zvyknu narodit skor. Ja som z Ke, ale idem rodit do novej, mam tam svojho doktora.

lilith111
16. mar 2017

@tutu_1 heh to aj moj sa mi smeje ked nariekam ze som jak kamion 😂😂 A to som pribrala za cele tehu zatial len dve kila. No ale aj tak si pripadam obrovska 😅 pride mi ze ten smiech pri oduvani a takzvanom nariekani je prejavom lasky. Chvilu sa potom este hram na zdutu ale aj tak ma vzdy rozosmeje 👍

tutu_1
16. mar 2017

@lilith111 ano ano to su take milé momenty vo vzťahu 💖

pininka
17. mar 2017

Vysledok z vyteru negativny, aspon pri jednom dietati, hura. Inak mala sa teraz tak zacala hybat, toci sa tam, bruch mi lieta, vsetci sa z toho smejeme. Asi aj ju tam uz vsetko tlaci, musime este vydrzat.

dancura
17. mar 2017

Kocky,ktore ste uz boli na prvom vysetreni u gynekologa v nemocnici,aj vam nieco vravel?
Mne len skontrolovala krcok,pozrela polohu,poslala na pasy a povedala mi,ze potom sa vidime,ked sa vratim z pasov.no potom mi len sestricka vo dverach dala termin o tyzden a teda len dufam,ze je vsetko ok.

fefitko
17. mar 2017

@dancura myslim ze ak ti dali termin az o tyzden tak je vsetko v poriadku 🙂 mne sestricka povedala ze mala je nejaka moc aktivna a doktor to ani neriesil a povedal ze zaznam je v pohode 🙂 keby sa im nieco nezdalo urcite ta neposlu domov 🙂

pininka
18. mar 2017

@dancura tiez si myslim ze je vsetko ok, ked ti povedali,ze o tyzden. Keby tam bola nejaka kontrakcna cinnost, tak si ta nechaju, minimalne zopakuju este raz tie pasy

daakotaa
18. mar 2017

Caute baby, davno som tu nebola...ako sa mate? Uz sa Vam to kráti.
A predstavim Vam moju Tamarku, uz ma 2640g a 47 cm.

pininka
18. mar 2017

@daakotaa joooj krasna babika. Uz aj ja by som chcela mat malu doma.

daakotaa
18. mar 2017

@pininka Len nech tvoja zostane pekne este v brušku..este ma cas. Keby sa to dalo tak aj ja tu svoju vopcham naspet...neviem kde sa ponahlala. A dakujeme.

tutu_1
18. mar 2017

@daakotaa koľko ma vlaskou💖 kraaaasna 🌸🌸🌸

jollinka22
18. mar 2017

Blahozelam 🙂 vela zdravicka a tebe skore zotavenie 🙂

farebnymotylik
18. mar 2017

@daakotaa blahoželám a veľa zdravíčka prajem 🙂

denidi
18. mar 2017

@daakotaa gratulujem a hlavne nech je zdravucka princeznicka krásna😍
V kolkom tt sa narodila?

daakotaa
18. mar 2017

@denidi Bola som 33+ 3, zajtra ma uz 3 tyzdne.

dejna20
18. mar 2017

@daakotaa a kolko kg mala drobka? Inak uz vyzera tk fajnovo lickato 😍

denidi
18. mar 2017

@daakotaa zlatíčko,tak nech aj ďalej krásne priberá a robí vám len radosť😊

daakotaa
18. mar 2017

@dejna20 Mala 2200g a 44cm...schudla na 2010g a teraz uz pekne papka a pribera...
Neni az taka malinká keď pozeram na ostatne deticky, len je nezrela....veď este mala byť v brušku.

pininka
19. mar 2017

Moji dvaja chlapi dnes maju meniny, vcera som robila tiramisu tortu, uz nemam nejak fantaziu vymyslat zlozitejsie veci, vyzera dobre, tak snad bude aj chutit. Kvalita spanku a zhorsuje, brucho ma vzdy prevazi a zobudim sa na to, ze ma to tlaci, darmo to podkladam ako chcem. Ale to mame vsetky uz asi teraz taketo starosti.

tutu_1
19. mar 2017

@pininka gratulujem chlapcom 🎂 k sviatku. Hmmm tiramisu, dala by som si. Škoda, ze teraz nemôžem. Moj muz robi fantastické tiramisu.
Ja sa počas spánku stale prehadzujem z boka na bok. Niekedy vstávam celkom zlomená. Ale uz sa nam čas kráti. Normálne začínam mat obavy kedze som normalny porod nezažila iba vyvolavany, neviem co mam čakať 😣😳😁

pininka
19. mar 2017

@tutu_1 veru tak,uvidime co nas caka. Ja mam dnes zasa bolesti ako na menstruaciu, uz len cakam kedy mi odide zatka. Dufam ze dva tyzdne este vydrzi.