Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Takze kontrola dnes, prikazom vydrzat dva tyzdne, dat si urobit predoperacne, vaha malej cca 3500g! A co bol doktor total v soku ze mala sa otocila,cize je koniec pavovy,ze taky velky plod sa otocil,sranda.
@nivea777 - nemaj paniku, všetko dobre dopadne a budeš dobrá mamina 😉 To už máš len pocity ako v škole pred skúškou.
Ja si vravím, že to nemôže byť až taká fuška keď je nás na svete toľko 🙂
Skôr sa desím, keď bude dieťa v puberte ako toho, čo ma čaká okolo Veľkej noci a po nej :D
Zienky u mna je to tak ze pred prvym porodom
Som mała strach lebo som nevedela co ma caka .. teraz uz viem tak panika u mna je vacsia 😩...ale tak nahovaram si ze bude ok 😉
@jollinka22
@kata9 ja ani neviem prečo som tak reagovala,vyskočila som z postele stiahla gate a pozerám nohavičky mokré ale len nohavičky..Keby to bola voda tak by to pravdepodobne presiaklo aj na pyžamo..Keď ja tak moc nechcem aby prvá odtiekla voda..Musela by som hneď bežať do nemocnici a mohlo by sa to naťahovať aj den..Lepšie sú kontrakcie prídeš už s kontrakciami,prasknú vodu a malo by to ísť rýchlejšie :D Na ctg ani naznak,úplne lenivá maternica po tomto magnezku
Baby a stou hlienovou zatkou mate niektora skusenosti ? No mne je to jedno 🙂 v podstate len aby som to zvladla a mała silu Małeho vytlacit ...😑
@jollinka22 ako to myslíš či máme skúsenosti?? Ja som mala pocit pred mesiacom že odišla,ale asi neodišla ešte..neviem
@jollinka22 zatka ti odide bud postupne sama,alebo ked sa ti spusti voda. Tiez som mala pocit ze uz odchadza ale dnes mi doki povedal ze drzi pevne.
Myslela. Som baby ktore Uz rodili ... Prepac som to zle napisala 😐...
@nivea777 mne pri prvom synovi odišla zátka ráo - bol to taký riedky hlien s trochou krvi. Cez ten deň som sa pomotkala, bol akurát veľkonočný pondelok. Večer ma začalo mierne bolieť brucho ako pri ms. O deviatej chlap zahlásil, že ideme do pôrodnice, prinajhoršom nás vrátia 😀 no a keď sme tam prišli, tak už som bola skoro na 7 cm, lenže som dlllho tlačila, malý bol vysoko. O druhej v noci sa narodil 😀
@extempore ja bolesti na ms mám už dlho veľmi dlho..na ctg ani náznak kontrakcie,rovná čiara,kríže bolia statočne..Dnes takmer celý deň mokro tak vlozkujem..Buď mám toľko vytoku alebo odchádza zátka alebo pomaly odteká voda..Povedala som chlapovi ,že ak zas bude mokrá vložka tak ideme
@extempore aj ja som dnes zle spala,doktor vcera ze nech len lezim,hlavne ked tvrdne brucho, ale v noci clovek len lezi a ja som sa zobudila na to,ze brucho ako kamen, ani vstat som nevedela. Nadranom som mala sen s detmi ze ich isla zatopit vlna. To su obe zle veci, tak dufam,ze to su len tie predporodne nocne mory.
@extempore moč to nebol lebo to tečie pomaly už 3 dní cca..Včera cez deň ustúpilo a potom na večer a vnoci zas....Je to také slizovite ako hlien..Buď výtok alebo zátka..Keď tam rozmýšľam toto som mala tiež po vyšetrení pred 2 týždňami,ale nechce sa mi verit že jedno vyšetrenie krčka by spustilo toľko výtoku
@tutu_1 voda to tiež asi nie je..Keď ja ani neviem ako voda vyzerá :D k dr mám ísť až utorok a ak neporodim tak štvrtok budúci nástup do FN a piatok asi vyvolajú pôrod..Nechcem stresovať a zbytočne sa preháňať do NR ale tak keď to bude takto tiecť do piatku tak zbehnem asi na pohotovosť.v sobotu mám termín uz

@nivea777 to das neboj