Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@extempore no vidis ako na tom sme, ty si zapecena, ja v kuse beham. Chrbat citim teraz uz aj ja,lebo dnes som vsetko hore vysurovala, ale som si cez obed lahla na taku hodku a zas mi je lepsie. Uvidime vecer co bude. Ozaj ak mas doma hrozienka,toto si daj, kludne aj pol sacku, to ta isto pohne.
@nacrenyx aj u mna tak je 🙂
ja uz mam po porode, dali sme to bez epi,manzel stal krasne pri mne, drobcek ma vyse 3kg.rano o pol 5 zacala odtekat voda,aj kontrakcie,a o 12 uz bol tu 🙂
Ďakujem za gratulácie 🙂 aj ja prajem ostatným mamičkám a ich detičkám veľa zdravíčka a čakateľkám nech im to rýchlo ujde a rýchle pôrody❤ a hlavne veľa veľa zdravíčka
@adia11 Wau super 🙂 tesime sa s tebou vela zdravicka 😉
@nacrenyx moja kamoska rodila pred dvoma mesiacmi, mala termin 5.2 ten presiel a nic, je druhorodicka a potom jej v nemocke povedali,ze ma zle vyratany termin, ze by mala rodit az okolo 16.2. a tak neako aj porodila. Takze fakt neviem, niekdy mam pocit,ze cim viac vypoctov a techniky,tym horsie. Mne furt ukazuje termin 16.4, ale podla poslednej mrchy by to malo byt 23.4 a toho sa moj doki a drzi.
Tak Cakame dalej ;) Mne to tu jak Na pretekoch pripada 🙂 ktora dalsia 🙂 ale zatial Rodi viac zien v tyzdnoch 37-38-39 a my 40-41 nic 🙂
@farebnymotylik tu mi rata termín o deň neskôr ako dr.
Mne tak vychádza dátum na 14.4. Ale mne podla prvého scanu posunuli na 10.4. Takze o tie 4 dni
@extempore
@farebnymotylik cisla necisla baby,hlavne aby sme uz porodili.
😂😂😂 presne ja mam zajtra termín myslim pozitívne teda ze zajtra rodim 🙂 držíme si palce 🙂 ved spustiť sa to moze naozaj každou chvíľou 🙂
@jollinka22
@pininka najhoršie na tom je, že to ozaj môže prísť každú chvíľu aj o týždeň. Ja som manažérka, vždy plním termíny a učím to aj podriadených. Toto je pre mňa úplný des. Stále sa sledujem, normálne keď sa pustím do nejakej roboty tak sa bojím, že začnem rodiť a už ju nedokončím 😐
Baby, tie čo máte dohodnutého lekára - nebude vám blbé volať mu trebárs v noci, že už rodíte? Lebo mne asi áno...
@extempore ty si presne ako ja, neznasam nedokoncenu robotu a hlavne ked neviem nieco presne ovplyvnit,co sa ozaj teraz neda. Vetu ked to ma prist tak to pride doslova nenavidim. Mna kebyze to chyti v noci, asi idem do nemocky a pisem mu len sms, ale tak sipim ze by asi neprisiel, minule sa tak vyjadril ze by ma nadopovali magnezkom, aby to vydrzalo kym pride,ale naisto to neviem, ze nepride.

@extempore ja som na tom podobne, cim dalej, tym sa lepsie citim. Zo zahou je to ovela lepsie, ziadne krce, spim do desiatej, nic ma netlaci, vladzem dlhsie chodit, no zahada 😀