Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dejna20 mne to pri prvom hned povedali,ze darmo ze som vysoka a statna,tak maleho neporodim s takou vahou a som im vdacna,ze tak rozhodli, teraz je to zasa velky plod, sama som zvedava,ze kolko bude realna vaha. Myslim ze za kazdu cenu by sa zena nemala vytrapit a roztrhat ze az.
@tutu_1 aj ja som mala vyvolavany porod skoro patnast rokov nazad a pohoda lahoda. Dosla som na siedmu, klistyr, holenie, stukli mi odspodu pirulu a len taky lupot mala 12:25 na svete. No minuly rok som dvakrat potratila a napotretie nam to vyslo. Uz len tyzden do terminu a vobec netusim ako ma to chyti. No necham to na nahodu, sak priroda to hadam zariadi 😂 😂 ked to islo dnu musi ist aj von 😇 😇
@dejna20 môže byť, ja som ešte čípok rozchodila, predýchala, ale na mňa veľký účinok nemal - možno preto, to mňa tak nebolelo.
Inak ja som citlivka riadna. Môj zubár sa na mne smeje (je to rodinný priateľ), že ako sa ja vždy dostresujem. Čokoľvek mi ide robiť vždy musí s umrtvením, inak by som mu skolabovala v kresle.
@dejna20 to vážne ? OMG 🙉 ! Ale to mi skôr spraví na poradni Hamiltona. Och. A ja taká citlivka čo sa bolesti týka (vraj je to strašne bolestivé), asi vyskočím z kože 😨 😅
Ale hádam to dáko dám. Musím presvedčiť drobčiatko, nech vylezie samo a dobrovoľne, nech netrápi maminku. Dnes som robila hlivový guľáš a ušla mi ruka, a je trochu pikantnejší... Že by som to pohla ním 😝 ? Aj zázvorový čaj s klinčekmi a škoricou som si dala. Posledná možnosť bude trampolína od susedov 😂 😂 😂
@tutu_1 ked to asi co lekar,to ine hovori aj robi. Moj doktor nieje vobec zasrancom cisarskeho,ale ked som k nemu prisla po prvom cisarskom uz medzi dverami mi povedal ze ja uz nikdy nebudem rodit normalne. A dobre to odhadol, lebo jazva bola len tak tak a neviem ci by vydrzala kontrakcie. Navyse u nas v rodine okrem mojej mami a sestry vsetko rodilo cisarskym aj pred 40 rokmk,lebo sa absolutne neotvarali a mne povedal v utorok ze krcok mam taky pevny akoby som mala ist rodit o rok.
@tutu_1 mna caka ten "hamt " zajtra .. a tiez som riadna citlivka 😩 No mam nadej ze sa zajtra uz rozrodim 😯Ale uz som taka dokakana 😐Od strachu a od vsetkeho ze ...
@jollinka22 neboooj, vsetko bude ok, poznam baby pre ktore to bolo uplne v pohode.
Babule, ja už asi rodím. Odteká mi dosť hojne taká svetloružová tekutina, buď plodovka alebo hlienová zátka...už asi hodinu mám bolesti v krížoch ako pri menzese. Dúfam, že si to nenamýšľam 😀 držte palce
Ahojte maminky a budúce maminky. Ja som mala TP 12.4.2017 a dcérka sa vypýtala 6.4.2017. Pôrod bol prirodzený, váha 4120g a 53cm. Odhad váhy sme mali 3700g, takže nás poriadne prekvapila. Rodila som v Žiari nad Hronom, ak by sa niektorá chcela niečo opýtať, kľudne aj IP. 🌹
@extempore no ved uvidis ako to bude pokracovat, vyvolavacku si mozes dat stale. Neviem ako to je s tou infekciou, lebo ja ked som rodila druheho bola tam pani ktorej odisla voda a dva dni cakali ze sa jej rozbehne porod a az na treti den jej urobili cisarsky. Ja si myslim ze ked si v nemocke pod dohladom tak by nic take nemalo hrozit.
Ja som uz tiez v nemocnici. V noci ma chytili riadne bolesti, neutichajuce a stupnujuce ale v hornej casti brucha, vracala som tak sme si vsetci mysleli ze mam pokazeny zaludok. Po infuzke to preslo, pospala som si, teraz mam slabe kontrakcie, takymto tempom to mozno dnes ani nestihneme... A sranda je ze presne dnes mam termin

@extempore vyvolavali mi porod po termine. Akoze vrelo neodporuxam. Dal mi prostin- tbl do posvy. Ze ako prvorodicka co hodina to 1cm. No na mna to ako rozbuska fungovalo, po hodine na 8cm, takmer finale (keby si to myslelo aj dieta) a tomu zodpovedajucw kontrakcie.