icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
16. okt 2016

@scales tak niektore vedia v 12tt niektore az v 30tt.. dost zalezi ako je babo otocene a v tom 12tt to je len odhad.. cize moc by som sa tym neriadila..jedna tu pisala ze jej povedali v 12tt ze dievcatko a v 20tt to uz bol chlapec..najistejsie je to ked sa babo narodi :D aj ti lekar upravoval TP ked je babo o 2 tyzdne mensie?

dominini
16. okt 2016

@nivea777 moze 😊 kamaratke zistili az v 30tt😊 malicke sa schovavalo... ked ja uz by som chcela nakupovat vecicky nejake 😔😊😊

nivea777
16. okt 2016

@dominini ja mam zakaz kupovat.. nieco uz sice mam ale aj sama som povedala ze nebudem to prehanat.. trochu som poverciva a druha vec,nemam to kam dat :D

dominini
16. okt 2016

@nivea777 aj ja som povericiva😊 ale ja som nekupila este ani jednu vec pre babatko nic 😔 s priatelom sme sa dohodli ze pojdeme spolu nieco kupit ked pride domov tak som dufala ze pohlavie uz budem vediet 😄😄

36evina36
16. okt 2016

@dominini ja uz kupila deku pre istotu bielu 🙂 inak od vcera nejem ale zerem som zvedava kedy pojdem na krmit rybicky

dominini
16. okt 2016

@36evina36 chytila ta pazravka? 😉😉 ale hadam nepojdes ... ano aj ja uz nieco kupim aj ked este nebudem vedeit co to bude 😊 nieco take neutralne a hlavne tie papucky nadherne malicke ja som sa na to nikdy nevedela vynadiivat... 😊 viesco mne sa v pepcu strasne paci jedna decka len maju ju len v ruzovej a modrej tak cakam kedy ju uz budem moct kuuupit 😊

nivea777
16. okt 2016

@dominini ja som kupila,resp. mama kupila vnucatku..mali v lidl body v celkom dobrej sume tak sme zobrali a este mu kupila 4 body niekde na jarmoku,ci kde boli.. ale to mi teraz staci..este priatel nieco donese urcite z cesty :D ale kazdy podla vlastneho uvazenia kupuje.. pre mna to je este skoro.. tak v 30tt staci :D to uz budem asi aj prestahovana

36evina36
16. okt 2016

@dominini taku z mackvu hlavu ja ju mam tiez z pepka

tutu_1
16. okt 2016

Dievcata babatka budu aprilove majove kolko coho budete kupovat ? Ja som z toho uz vypadla tak neviem ci skor s dlhym rukavom, alebo ci kratky ? Dupacky som uvazovala skor len tie take polodupky. Nejake rady nápady ? 😇🌺

36evina36
16. okt 2016

@tutu_1 ja mam plnu skrinu veci od svagriny tak uvidim co mi bude chtbat a ci trafim velkosti

nivea777
16. okt 2016

@tutu_1 ja urcite tie malicke cisla (novorodenecke) budem kupovat len na gombicky/cvoky..aby som to nemusela prevliekat cez hlavicku..urcite nieco s dlhym rukavom a nieco s kratkym rukavom,kedze moje by sa malo narodit koncom marca a to este bude zimsie..ale ako prvorodicka netusim kolko coho :( ale radsej menej a potom dokupim ako mat toho kopec a bude to mat raz na sebe

tutu_1
16. okt 2016

@36evina36 svagrinky mi tiez nieco poslubovali, len sa na to velmi nechcem spoloiehat. A tiez dokonca nechceme vediet ci to bude dievcatko alebo chlapcek. Bude to prekvapko 💝

nivea777
16. okt 2016

@36evina36 inak,aj ja chcem jest.. mna doma hresi aj mama aj otec ze by som mala viac jest lebo este stale som skoro 6 kg minus povodna vaha.. ale ked to nejde do mna tak co mam :(

tutu_1
16. okt 2016

@nivea777 Ved aj to, ake bude pocasie. Starsi syn je majove babo ale v ten rok bol velmi studeny maj. A tiez uz neviem kolko coho, ci tych 6 body z najmensieho cisla bude dost aspon na zaciatok 😊

dominini
16. okt 2016

@36evina36 aaaaaaano presne tuuuuu 💖💖💖💖💖 je ruzova alebo modra ... hrozne krasna 😊
@tutu_1 ja vobec netusim este ze co ☹

dejna20
16. okt 2016

@tutu_1 ja cakam na pohlavie. Mam uz syna a ponom mam dost veci. Z tych malinkych mam aj 56 a 62 take neutralnejsie farby. Takze ak by bolo dievca tak dokupim daco ruzove 😂😂😂 a chlapcovi asi len jednu novu vec so porodnice, lebo nemu ostanu aj modre veci.
Ja mam termin 28.4. A myslim ze aj keby bolo teplo tak take malo babo je lepsie v body s dlhym rukavom. Prvy bol julovy a bolo vonku peklo a z porodnice aj tak isiel s body s dlhym rukavom a polodupky (sestricky kazali).
A tiez odporucam hlavne pre prvorodicky body tak krizom rozopinatelne a dupacky celorozopinatelne.
Klasicke tricka s dlhym rukavom som vobec nevyuzila som sa bala ze mu hlavu urvem a aj tak sa mu to vyhrnalo, ked lezal.

tutu_1
16. okt 2016

@dominini v pohode veď ani ja a to uz budem mat druhé dieťa 😁 ale hádam na niečo prídeme 😘

dominini
16. okt 2016

@tutu_1 jasne, ved mame na to este kolko mesiacov, mozeme sa priucat za tu dobu a zdokonalovat sa😘❤

tutu_1
16. okt 2016

@dejna20 jej ja mam termín na 27.4.😝 . Tiez sa poobzerám po tých s krízovým zapínaním vyzerá to prakticky. Len preventívne nakúpim 56 a 62 lebo prvému bolo číslo 56 malé uz v pôrodnici 😁😁😁

pininka
16. okt 2016

@tutu_1 tiez som zvedava ake bude pocko, ale radsej by som bola keby maj nebol este velmi horuci,lebo sesterka rodila presne ako mam ja termin 23.4 a v maji mala len revala, co jej v kuse horuco bolo. Rozmyslam ze uz ani 56 nebudem viac kupovat, nieco uz ma, aj taku peknu deku do sedacky, taku lahsiu,kebyze chladnejsie bolo. Zas to vyzera,ze babo bude velke, tak aby som zbytocne nekupovala nieco co vobec nebude nosit.

tutu_1
16. okt 2016

@pininka veď práve, keby som vedela aké bude veľké. Len aj dr mi tvrdil týžden pred pôrodom ze maly ma 3,5 a do pôrodu max 3,7kg a nakoniec mal 4,5kg 😁😳 takze 56 sme nosili len jedny dupky aj to len týžden 😀

pininka
16. okt 2016

@tutu_1 my sme ich vobec nenosili, maly mal 4650, ked som prisla domov, vsetko som z komody dala von a dala vacsie, esteze som mala po segre vsetko

tutu_1
16. okt 2016

@pininka pekne 😊 asi si spravím výbavičku v tej 62 a 56 len tak aby sa nepovedalo. Ja som taký pako kupovať budem najskôr po 20 tt ale rozpočet chcem mat uz teraz 😇

36evina36
16. okt 2016

@dominini takto aj pes vsade musi byt

36evina36
16. okt 2016

@tutu_1 mne tiez slubili obe ale priniesla len jedna asi 8 plnych velkych tasiek take tie z dracika

dejna20
16. okt 2016

@pininka
@tutu_1
Moj mal sice 4,2kg ale nosil 56asi mesiac le kedzw toho mam dost tak v tej velkosti toho uz moc nekupim. Najskor len komplet do porodnice kwd si ponesiem babo domov

mimka585
16. okt 2016

@natika045 ahoj..bola si na sono v Gynschall??

pininka
16. okt 2016

@dejna20 ja uvidim,ze ako na tom budeme ku koncu tehu a potom este dokupim,ale vela sa nechystam,lebo potom bude treba zasa po mesiaci kupovat dalsie vacsie veci.

scales
16. okt 2016

Dievčatá a vy už vari nakupujete 🙂 to aj ja už začnem pomaly 🙂 aspoň nebudem jediná 🙂 my sme si kúpili ten angelsounds, máte ho niektorá? Počúvame srdiečko 🙂

nivea777
16. okt 2016

@scales dost zien ma ten angelsound,,mne ho kupil priatel ako darcek ked som zostala na rizikovom a bola som uplne mimo z toho prve dni..pre mna super vec,robi ma spokojnejsou