Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@36evina36 chytila ta pazravka? 😉😉 ale hadam nepojdes ... ano aj ja uz nieco kupim aj ked este nebudem vedeit co to bude 😊 nieco take neutralne a hlavne tie papucky nadherne malicke ja som sa na to nikdy nevedela vynadiivat... 😊 viesco mne sa v pepcu strasne paci jedna decka len maju ju len v ruzovej a modrej tak cakam kedy ju uz budem moct kuuupit 😊
@dominini ja som kupila,resp. mama kupila vnucatku..mali v lidl body v celkom dobrej sume tak sme zobrali a este mu kupila 4 body niekde na jarmoku,ci kde boli.. ale to mi teraz staci..este priatel nieco donese urcite z cesty :D ale kazdy podla vlastneho uvazenia kupuje.. pre mna to je este skoro.. tak v 30tt staci :D to uz budem asi aj prestahovana
Dievcata babatka budu aprilove majove kolko coho budete kupovat ? Ja som z toho uz vypadla tak neviem ci skor s dlhym rukavom, alebo ci kratky ? Dupacky som uvazovala skor len tie take polodupky. Nejake rady nápady ? 😇🌺
@tutu_1 ja urcite tie malicke cisla (novorodenecke) budem kupovat len na gombicky/cvoky..aby som to nemusela prevliekat cez hlavicku..urcite nieco s dlhym rukavom a nieco s kratkym rukavom,kedze moje by sa malo narodit koncom marca a to este bude zimsie..ale ako prvorodicka netusim kolko coho :( ale radsej menej a potom dokupim ako mat toho kopec a bude to mat raz na sebe
@tutu_1 ja cakam na pohlavie. Mam uz syna a ponom mam dost veci. Z tych malinkych mam aj 56 a 62 take neutralnejsie farby. Takze ak by bolo dievca tak dokupim daco ruzove 😂😂😂 a chlapcovi asi len jednu novu vec so porodnice, lebo nemu ostanu aj modre veci.
Ja mam termin 28.4. A myslim ze aj keby bolo teplo tak take malo babo je lepsie v body s dlhym rukavom. Prvy bol julovy a bolo vonku peklo a z porodnice aj tak isiel s body s dlhym rukavom a polodupky (sestricky kazali).
A tiez odporucam hlavne pre prvorodicky body tak krizom rozopinatelne a dupacky celorozopinatelne.
Klasicke tricka s dlhym rukavom som vobec nevyuzila som sa bala ze mu hlavu urvem a aj tak sa mu to vyhrnalo, ked lezal.
@tutu_1 tiez som zvedava ake bude pocko, ale radsej by som bola keby maj nebol este velmi horuci,lebo sesterka rodila presne ako mam ja termin 23.4 a v maji mala len revala, co jej v kuse horuco bolo. Rozmyslam ze uz ani 56 nebudem viac kupovat, nieco uz ma, aj taku peknu deku do sedacky, taku lahsiu,kebyze chladnejsie bolo. Zas to vyzera,ze babo bude velke, tak aby som zbytocne nekupovala nieco co vobec nebude nosit.
Dievčatá a vy už vari nakupujete 🙂 to aj ja už začnem pomaly 🙂 aspoň nebudem jediná 🙂 my sme si kúpili ten angelsounds, máte ho niektorá? Počúvame srdiečko 🙂

@scales tak niektore vedia v 12tt niektore az v 30tt.. dost zalezi ako je babo otocene a v tom 12tt to je len odhad.. cize moc by som sa tym neriadila..jedna tu pisala ze jej povedali v 12tt ze dievcatko a v 20tt to uz bol chlapec..najistejsie je to ked sa babo narodi :D aj ti lekar upravoval TP ked je babo o 2 tyzdne mensie?