icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

andrejta
22. okt 2016

@dejna20 a ty sa ako mas? Vsetko v pohode, tak ako ma byt?

fatimuska
23. okt 2016

Dievčata neviem či viete..ale kedze tato skupina je na forum...tak zalozili sukromnu skupinu..moderatorka tam je 1sandy1 ak tam chcete patrit napiste jej

dancura
23. okt 2016

@nivea777 super, gratulujem🙂🙂 Ja zatial len creva citim, ked sa prevaluju;)a v ktorom tt si, ked uz citis pohyby?

nivea777
23. okt 2016

@dancura no teda myslim ze su to pohyby :D je to dole kde creva nemam urcite,vcera sa mi uz aj brusko nadvihovalo ked som lezala pokojne.. zacala som citit 16+6 tak jemne.. vcera uz viac

mia407
23. okt 2016

Ahojte.mam taky problem..isla som na wc a na toaletnom som mala zrazeninku ale ani nespinim nic.mam ist na pohotovost??iba som niesla karton mineralok..moze byt z toho??dakujem 🙂

nivea777
23. okt 2016

@mia407 moze aj nemusi to byt nic.. vela bab napr spini a je to ok.. ja som zacala spinit hned som isla ku gyn a u mna to nebolo ok,ale mne sa to zopakovalo asi 4x nie len raz.. ja by som asi pre pokoj na dusi isla alebo chod hned rano ku svojmu lekarovi

mia407
23. okt 2016

@nivea777 ani u mna to nie je prvy krat,len minuly vikend som bola na pohotovosti,lebo krv a ze co stresujem.ale beriem duphaston 3×denne..a som po aborte tak sa bojim.a este som aj sama..ale dakujem rano vybehnem svojej a dnes uz len odpocivat.

36evina36
23. okt 2016

Idem svokrovcom na navstevu oznamit ze kupujeme byt ktory nam oni vyhovarali 🙂 dufam ze to svokra prezije

nivea777
23. okt 2016

@mia407 no ked mas duphaston tak by ti nedali nic ine..je to hormonalna liecba tochu trva pokial to zaberie,dali ti to najpotrebnejsie.. skus si kupit ascorutin kedtak,to je na spevnenie krvnych vlasocnic a ak si mala nahodou nieco z coho ti isla vtedy krv tak sa to zrejme este cele nevyplavilo a pomalinky to ide von.. budem drzat palce..

nivea777
23. okt 2016

@36evina36 preco vam ho vyhovarali? sak to je vas byt,nech si ona kupi iny ked sa jej hentem nepaci :D a mozno ani nebude chodit tolko na navstevu :P

36evina36
23. okt 2016

@nivea777 oni knam nechodis teda svokra sa jej hnusi pes v byte 🙂 a lebo to je dedina mimo mesta a pred sto rokmi tam byvaly neaky jej kolegyne a smrdeli no sprostosti

dancura
23. okt 2016

Asi na 4 dni mi ustupili priznaky, uz som sa zacala tesit, ze mi zacina to pokojne obdobie, no krpec rozhodol inak;) Ranajky som dnes zase podarovala rybickam, nic mi zasa nechuti a len by som spala. Baby, ze mi uz len dobre bude, ze ano?;)🙂🙂

fatimuska
23. okt 2016

@mia407 t.j.12 kg..to je dost..nenatahuj sa s takym..ja nedviham nic nad 7 kg..uz sa mi to raz vypomstilo..oddychuj..a uvidis..ci sa Ti to zopakuje..akej farby to bolo?

fatimuska
23. okt 2016

@36evina36 bud silna..a neustup

mia407
23. okt 2016

@fatimuska normalne tmava zrazenina krvy.ale nekrvacam ani nespinim..uz odpocivam🙂

36evina36
23. okt 2016

Prezili sme

36evina36
23. okt 2016

@mia407 pekne lez a odychuj

lucija123
23. okt 2016

@dejna20 ahoj, prosim ta mozem sa opytat? vsimla som si, ze chces rodit u dr.Redechu v ruzinove. On je aj tvoj doktor, ze chodis iba k nemu? Ako to funguje, lebo tusim robi v sukromnej ambulancii iba jeden den. Ako sa riesi, ak je nejaky problem s potrebujes urgent navstivit dr? Dakujem

dejna20
23. okt 2016

@lucija123 ano chodim k nemu do gyncentra. Vacsinou je tam v pon ale niekedy aj utorky a stvrtky. Raz som mala problem a dosla som tam ma riesil iny dr. Ale on ti da aj cislo na mobil a da sa s nim dohodnut. Minule tehu som k nemu chodila do ruzinova do ambulancie a ked mi tvrdlo brucho v 24tt tak mi natocil aj ctg na 10posch v nemocke. Sme si zavolali. Ale ak by si ho chcela lwn zazmluvnit tak staci v 36tt dojst k memu do ambulancie v ruzinove v nemocke

lucija123
23. okt 2016

@dejna20 dakujem pekne za odpoved. Ja totiz chodim prave do ruzinova do ambulancie ale k inemu dr a rada by som zvazila Redechu, počula som na neho len dobre a robil mi uz aj laparoskopiu tak viem, ze je prijemny. Mne vcelku vyhovuje amb v ruzinove lebo moj dr mi tam vsetko rychlo vybavi a v nemocke som bohuzial tiez uz ako doma. Dr nie je zly ale je uz starsi, ja mam dost problemov a nejak ma to taha k Redechovi.

pininka
24. okt 2016

No baby,so mnou vcera riadne zamavali hormony,cely den som bola nejaka nijaka,cely vikend na vsetko sama,muz v robote, uz poobede sa mi tlacili slzy a vecer miesto toho,aby som si pustila nejaku komediu,tak som pozerala film,ako matke ukradli dieta. No tri hodiny som revala a revala,este aj v posteli. Jaaaaj, dnes uz bude fajn, teda dufam, male ma kopalo,nepacilo sa mu to.

36evina36
24. okt 2016

@fatimuska neustipime moj stoji pri mne a zlozila som uz aj zalohu

dominini
24. okt 2016

baby chcem si dat spravit gelove nechty neuskodi to miminu?

matulindaaa
24. okt 2016

@dominini ja mám nechty už 3 roky nonstop prečo myslíš že by to škodilo?

misiaknunu
24. okt 2016

@dominini Pocula som vselico, preco sa nesmu davat. Ale dnes, ked robi kocka s profi znackami uznanymi eu je riziko pomaly nulove. Riziko je vo vsetkom, ci si alebo nie si tehotna. A teda ja som manikerka, pedikerka so zdravotkou a andragogickym minimom a jedine riziko bolo pri tehu, ze je tam zmena hormonov a nemusia nechty drzat. To, co drzi inym, nemusi tehulke a ta bude potrebovat mozno trochu inym system. A dalsia vec je alergia na material. Z casu na cas dostavame alergie na nieco, na co sme pred tym alergiu nemali. Cize pri tehu je tiez mozne, ze dosledkom zmeny hormonov sa dostavi alergia na material, co si pred tym nikdy nemala. Ale mne sa to za tie roky pri tehotnych nestalo. A ja si sama tiez robim. Sice len gel lak, ale bez toho by som uz neprezila. S holymi nechtami sa vidim, len ked si ich robim.

dancura
24. okt 2016

@pininka mne manzel ten film zakazal pozerat 🙂 Tiez som ho mala pusteny a on na mna pozera, ze teda si to mam rozmyslet. Take veci radsej ani nepozeraj- pekne si naordinuj komedie, dobru knizku a pokoj 🙂

scales
24. okt 2016

Ahojte, neviete, ako by sa mi vypočítala PN, ak by som na ňu išla začiatkom roka 2017? pôrod mám na koniec apríla... u nového zamestnávateľa som od júna 2016, predtým som mala iného zamestnávateľa za trošku vyššiu mzdu...

36evina36
24. okt 2016

@dominini ja som mala nechty hadam 10 tokov ale teraz som ich dala dole chcem aby sa moje dali do poriadku davalo mi zabrat obliekat krsnatka a to bolo raz za cas

nivea777
24. okt 2016

@scales PN ti budu ratat z hrubych miezd od tohto noveho zamestnavatela.. taktiez aj MD ti vyrataju z toho,ak mas teda splnenu podmienku 270 dni NP

nivea777
24. okt 2016

@dominini ja mam aj nechty aj som si melir dala robit..