icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

sonulka81
2. júl 2014

@miky132 ja som aj tu aj v januárovkach naša krpaňa mala byť 8.2 a stihla už 22.1.
no @cukrík580 má barák tam sa nás zmestí...keby už nie tak u nás na pozemku na Lapáši stany postavíme...
konečne som dopiekla ideme na chatu do Bodíc tak aby bolo čo pojedať.... 😀 🙂 😅

cukrik580
2. júl 2014

@sonulka81 vezmi ma so seboooooou ☹

sonulka81
2. júl 2014

@aplless no ja som už teraz stihla druhý krát a tesne pred ňou som bola u dokyho a ten ma hneď potešil,že bude kvalita aj kvantita.A veru neklamal som myslela,že umrem od krčov a aj sily toku ☹

cukrik580
2. júl 2014

@sonulka81 som zvedava co mne povie panko 24.7. cim ma potesi 🙂

sonulka81
2. júl 2014

@cukrik580 hybaj miesta tam je ževraj dosť ide 7 rodín s deťmi tak cca 20kusov človeka🙂

lucul
2. júl 2014

@sonulka81 ked sa aj stany daju tak kluuuudne aj u nas na pozemku, doska je hotova nebude oziabat od zebe a za pozemkom potok mozme nohe omocit :D

julin
2. júl 2014

@lucul malý sa narodil s váhou 3530kg, takze to do pol roka stihne zdvojnásobiť 🙂 Aj keď mi ho chudáčika nútili oveľa skôr sa narodiť, tak on by mal možno aj 4kg :D

sonulka81
2. júl 2014

@julin kedy sa mal narodiť keď mal už vtedy peknú váhu...

julin
2. júl 2014

@sonulka81 No podľa slovenských doktorov sa mal narodiť 12.2.2014 a podľa rakúskych 9.2.2014 🙂 Tak som si robila srandu, že sa narodí v dátum podľa krajiny 😀
No ja som mala veľmi vysokú cukrovku, tak sa báli ho nechať do 40tt aby neumrel v brušku, lebo som si 3x denne pichala vysoké dávky inzulínu a nepomáhalo, tak mi ho začali vyvolávať :( Pôrod trval 58 a pol hodiny, no nikdy v živote viac!!!
Inak baby, aj ja som mala byt Marian 😝

sonulka81
2. júl 2014

@julin fú tak dlho ťa nechali? ja som oba mala do 4 hodín,si neviem predstaviť ....aj si vládala?

julin
2. júl 2014

@sonulka81 vôbec, som bola už totál mimo, toľko hodín bolestivé kontrakcie a bez spánku, som mala len 2x 2 hodiny, čo mi prestali kontrakcie. Na konci mi už pichali glukózu, aby som aspoň trošku vládala, aj epidurálku mi dali a nezabrala mi, zle mi ju pichli :( Ja som ich stále prosila aby mi cisárky urobili, ale nechceli :( Vraj to nie je prirodzené a ani ma nenastrihli nechali ma roztrhať, lebo ani nástrih nie je prirodzený :(
Jáááj no strašný horor to bol, no nikdy viac.

aplless
2. júl 2014

@julin a kde si rodila?

lucul
2. júl 2014

@julin a to kde taka masiarina? ☹

sonulka81
2. júl 2014

@aplless akurát som sa chcela aj ja opýtať.....koniec by mi bol...ale časom možno sa necháš ukecať.sa vraví druhý lepší ako prvý a teda ja som mala

lucul
2. júl 2014

@julin ako vravi @sonulka81 druhy byva lepsi aj moj bol prvy 12h odstepovanych v nemocnici a druhy do 30min od prichodu do nemocnice 😉

cukrik580
2. júl 2014

@julin mne vyvolavali stvrtok od 7 dostala som 3x vyvolavacku,kontrakcie od zaciatku kazde dve minuty...nic moc veru ked si ani oddychnut nemoze...najhorsie mi bolo lezat ked mi pasy davali...vecer mi prestali bolesti viac menej,rano opat vyvolavacka ale stale som sa neotvarala tak ma nechceli trapit ,primar sa zlutoval a spravili sekciu...no ale toto co si prezila veru nezavidim...ja som bola bez vody od stredy vecera do piatku poobede a bez jedla do soboty (ak sa tie grcky v poharikoch dali nazvat jedlom...avne ze som v taske nasla horalku a do dvoch sekund bolo po nej 😀 😀 ale ja nastastie spominam s usmevom...aj napriek vsetkemu co bolo predtym aj potom 🙂

adka31
2. júl 2014

Ja som tak rodila dceru, kontrakcie som mala 3 dni, doktor co bol pri mne uz chcel robit cisarak lebo videl ze to nepojde / malo otvorena / a primar nie a nie povolit. Az ked uz bolo celkom zle, slabe ozvy babatka, hypoxia, potom rychlo rychlo na cisarak, este mala aj 3x snuru okolo krku. Teraz uz ma 9 rokov, pubertiacka moja. Syna pred 18 rokmi ako cez kopirak, ibaze to trvalo kratsie. A teraz pri Filipkovi automaticky na cisarsky, uz ma nenechali rodit, to bolo prve co mi na poradni povedal. Inak, preco nechavaju zeny takto vytrapit ked to nejde. Ucila som kamoskinho syna v MS, cez prazky necakane zomrel, praskla mu cievka v mozgu. O rok nato porodila synceka, otrasny porod, nespravili cisarsky a babatko po 2 dnoch zomrelo. Hrozne a nemuselo sa to stat. Ten doktor pri porodoch zavinil u nas v TN toho viac, bolo to aj v spravach, samozrejme nesedi, dostal podmienku. Nechcela som takto smutne... Len... ze aj taketo sa stava... a nemalo by sa .

Inac, prispievam malo, ale citam si Vas a volam sa Andrea . Dobru noc 🙂

sonulka81
2. júl 2014

@adka31 niekedy stačí jeden zmysluplný komentár...aj to je realita...dobrú noc

julin
2. júl 2014

@aplless
@lucul rodila som v SALK v Salzburgu v Rakúsku :(

No oni to tu vsetko tak inak berú... Tu nie je ani doktor pri porode, len porodna asistentka, no ja som mala aj lekara aj 2 asistentky a manžela a nik z nich sa nezlutoval a nezabil ma, lebo ja som ich na koniec aj o to prosila, len nech to už skončí :D
No nakoniec som skoro zabila ja manžela, keď chcel odfotiť "na pamiatku" ako je von hlavička 😀

julin
2. júl 2014

Ale vybojovali sme to, aj synček aj ja! 😎

cukrik580
2. júl 2014

@julin to je kraaasny zaber 🙂 mne povedali ze mamicka otocte sa napravo,uvidite si dietatko a drrrb ukazali mi rit 😀 😀 ale o par minut mi ho priniesli cistuckeho,kym mne sili brusko tak ho poutierali,poobliekali,tatik fotiiil a robil video ale naopak,cize snimal seba a potom som dostala najkrajsiu pusu v zivote,od mojho synceka...bol,je a navzdy bude moje najmilovanejsie na svete,vymodlene,vyprosene,vytuzene,ocakavane a dufam,ze bude mat raz aj sestricku 🙂

lucul
3. júl 2014

@julin krasny zaber, ja som o prve foto ako lezie z bruska k prsniku prisla ako sa staremu doruchal mobil ☹

Inak moj nazor na taketo des porody je taky ze doktori su k tomu dotlaceni zo strany dul a mamiciek co silou mocou chcu vsetko prirodzene ved ked si spomeniem co tu lobovala ta dulkagabulka, najhorsie ze si to odseru tak co doveruju doktorom ☹ ako ano aj ja som chcela co najprirodzenejsie porody ale ked nieco neslo tak ok neslo

bambulka12
3. júl 2014

@aplless Ty mas krasne menooo 🙂

os
3. júl 2014

@aplless tiez este nemam mrchu... a som veeelmi milo prekvapena 🙂 ... cakala som ju uz.. a stale nic.. tak som radaaaaaaa 🙂

os
3. júl 2014

@cukrik580
@julin
moj mm dal taky prvy zaber na fb... a normalne ho znosili... nepochopili ze sa tesi 🙂

cukrik580
3. júl 2014

@os predpokladam ze ho zvozili bezdetni...

os
3. júl 2014

@cukrik580 kadekto...

ina44
3. júl 2014

dievcata prosim Vas mozno ste uz o tom pisali, ale potrebovala by som poradit.
maly slinta ako divy, ruky zuzle nonstop- a okolo ust a na brade sa mu urobili take cervene vyrazky- prosim Vas cim to natriet aby mu to zmizlo?dakujem

cukrik580
3. júl 2014

@ina44 ja som mu okolo ustociek nechcela kremovat ked tolko cucka tie rucky,ale pomohlo trosku ked ho obcas umyjem s vodickou 🙂

cukrik580
3. júl 2014

Babyyyyyy,Samko paoa,ano? takze by mal aj pit...ano? no ale odmieta flasu...takze bez tekutin,obcas si dal aapon dzusik po lyzickach...no ale uz som sa nasr.la 😀 😀 a kym mi pridu aventky so sosakom kupila som aspon zatial v DM flasku so sosakom babylove za 3,49e a ja tu flasku milujeeeem 🙂 Samko pijeeeee a cistu vodicku a chuti mu 🙂 milujem ho,pokladik moj 🙂 co teraz s tymi dzusikmi? 😲 vypijem ja 😀 😀 😀 alebo pouzijem ako "sirup" ze mu to budem po trosicke do vodicky pridavat 🙂