Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 katka, potom nam ukaz fotku mozno Kristinky🙂
@martoska tak to je fajn, rada pocujem pozitivnu spravu 🙂
@marilliana Ahoj - monitor dychu...no, takto by som zacala - este cca pred pol rokom, ked som rozmyslala, ze co vsetko budeme potrebovat pre babatko, tak toto som brala ako vyslovenu blbost...a "modny vystrelok", ale po tom, ako v decembri zomrelo v nasej vzdialenejsej rodine uplne zdrave babatko, 3 mesacne prave na syndrom nahleho umrtia novorodencov, tak som dostala taky sok, ze som si to cele prehodnotila a povedala som si, ze aj keby som "nemala co jest", ale monitor si urcite kupime... a dokonca som kupila dva - aj taky platnovy, co som pisala vcera, vyhodne cez Amazon...a aj taky na plienocku . ze ked bude babatko niekde na navsteve (u nasich) a bude tam spinkat alebo na balkone...alebo podobne :o)
@emmushka ja tiez 7kg,ale ani sa mi nezda pri mojej vyske. Uplna pohodicka a tiez si rezko vykracujem. Neriesim kolko priberem. Kolko treba tak tolko. Optimum je do tych 12kilo a to sa zmestim. A keby aj viac,nevadi.
@zuzka444
@kavaapalma
@emmushka
no baby, ja tiez za normalnych okolnosti nie som ziadne tintitko, velka zena 172cm a dneska som sa musela natiahnut, trosku pocvicit a kolega si ma tak prezera, ako stojim, ze kolko kg som dala a ja ze 4 a on, ci 10 kg :D
@delica silene to leti... a si vem ze kdyz ti naplanujou ten cisarak, tak to mas jeste za kratsi...
ja jsem se trucla a v robote chci zustat co nejdele... tak jako oni stvali me, tak ted kdyz uz toho moc nemam budu tam chodit stvat ja je 😀 akorad nevim kdy mi vychazi odchod na materskou. melo by to byt 6 tydnu pred terminem, ale kterym? puvodni podle cyklu nebo ted podle sona ve 12tt? kdyz jsem se ptala sestricky kdy mi to vychazi tak rekla ze na dalsi poradne si o mrkneme a minule usem na to zapomela...
Ja mam +5kil... zajtra poradna... pri malom som priberala uplne rovnako, na konci - aj ked sa narodil tri tyzdne pred terminom +13,5kg, tak si moc nefandim, ze to teraz bude menej 😖
@pavuciatko aj ja 😕 a to že som dnes spráskala 8 ks šišiek ani nehovorím a potom sa divím že prečo som za posledný týždeň pribrala ďalšie kilo
@anjelicek26 ja som tiez velmi zvedava ze kolko to bude nakonci :D.kedze mam prve tak netusim heh ale zatial sa drzim moja teta a mama pribrali pocas tehu 40 kilov :O....takze ja hadam tych 40 nedam sak to uz by hadam.ani nestihla xi
jaj baby ja mam uz + 14kg, asi mi doki povie ze je to ok, lebo on stale vravi ze som mala dobru vahu na zaciatku, v tom 1.trimestri sa obaval kolko to bude na zaver, lebo vtedy som strasne pribrala naraz, ale minule som mala len 2kg za mesiac, tak ma pochvalil.
vacsinu som pribrala v 1.trimestri ale ked si predstavim ze este 3 mesiace predo mnou, to pridem aj k tej 20kg :(
zavidim vam tych vasich 5kg, 7kg a podobne
ale tak hlavne ze je vsetko v poriadku, treba mysliet pozitivne 🙂
@zuzka444 - tak 40 priberies ak zadrziavas vodu totalne a to ides s porodnice +25 kil doslova 😀 Ja som sla do porodnice +11,5 a +13,5kg, s porodnice len tri kilecka navyse a aj to bolo do pol roka prec... tazsie ako tie kila sa davala prec ta roztahana koza z brucha 😝
Nerieste kila 🙂
@janka_k - pozri toto je neporovnatelna hodnota, ja mam 153cm a zacinala som tehu na 46,6kg a teraz mam 51,6, coz je v percentach uz ze dost pribrate... a ja viem, ze to este poleti hore, skusenosti nepustia 😀 Brucho mam uz tak ci tak ako slon 😅
@anjelicek26 ja.zatial.take velke brusko nemam ja som.bola pevnejsia takze mne sa to len natiahlo xi brusko je jedine miesto kde nemam strie.zatial 🙂
@anjelicek26 ja viem ze to nie je uplne porovnatelne,len tiez mam len 160cm. ale tak vzdy ked tu potom citam ako malo kg pribrali baby, tak ma to zas tak dostane. ale som cela opuchnuta to asi preto, nikdy som nebola a teraz nohy, vsetko, tak dufam,ze to bude ta voda 🙂
@zuzka444 - ja tiez nemam strie a dufam, ze sa mi to vyhne aj po treti raz, moja mama tiez ziadne nema, asi dedicna elasticita koze, jedine drobne strie mam na prsiach, co som v prvom tehu blba behala bez podprsenky, dodnes si za to nadavam 😠 Vtedy som sla C na F a to zanechalo stopy veru 😖
@willy_wonka ja sa bojim pribrat moc, nech nemam preeklampsiu
na druhej strane mala to moja naj kamoska kristinka s jej 52kg :-/
@janka_k - skusaj fakt ten zihlavovy caj, papat cerstvy ananas a ak mas moznost aj akupunkturu, pomoze ti to odvodnit sa... ono je to aj zataz na organy tolko vody v tele.

Ochvilu ideme na 4D 🙂 dufam,ze sa nebude zase schovavat a ukaze sa nam v plnej krase bambulka nasa 😀