icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hobit
5. mar 2013

pomooooc, som zavisla na salate (nasklbane listy de luxe z billy), olivovvy olej, bylinkova sol, parmezan...ak to takto pojde dalej, porodim zajacika 😀

anjelicek26
5. mar 2013

@slavka_a_maros - zavinovanie bolo fakt horsie ako samotny porod. Ako jasne super, ze sa krasne zavinula, ocistky boli potom kratsie... ale teda doslova som plakala od bolesti, ked sa maly prisal, a to dobre 2-3 prve dni po porode 😖

anjelicek26
5. mar 2013

@hobit - ja som druhe tehu zavislacila na jahodach, aspon pol kila denne, tiez som mohla byt rada, ze sa nenarodil cerveny 😀 😀 😀 Teraz nemam nejake specificke chute, nastastie 😀

hobit
5. mar 2013

@anjelicek26 ja som to vobec necitila pri prvom ale to sa stupnuje poctom porodov tusim, ze?

delica
5. mar 2013

@hobit mnaaaam, aj ja to chcem!

slavka_a_maros
5. mar 2013

@hobit taketo chute by som potrebovala teraz 😀 ja mam chut na same nezdrave veci...

kavaapalma
5. mar 2013

@slavka_a_maros ja aj s @martoska sme odtial objednavali. A mne to uz kurier donesie vo stvrtok.

willy_wonka
5. mar 2013

Ja mam chut na cierne pivo:D ironia je, ze som ortodoxny abstinent:D ale ked si mm naleje do pohara ta vona,mnam. Tak sladko voni,juj🙂)

kavaapalma
5. mar 2013

@qtinka77 ja som tiez odmietla triple testy. A zakazdym sa pytam ci je to povinne.

anjelicek26
5. mar 2013

@hobit - no to neviem, mne to prislo oba razy strasna bolest, fakt rezanie za ziva, inak sa to popisat neda, prisatie na bradavku a boleeest, slzy v ociach. Doky len chvalila, ako sa krasne maternica zavinuje, no ja ti neviem 😝 Nestras, ze to pri tretom bude boliet este viac 😕 Ja mam uz teraz desy z toho, porodu sa nebojim, ale toho po tom 😝

katkalubkova
5. mar 2013

@anjelicek26
@hobit ano, stupnuje sa to porodmi!!!

delica
5. mar 2013

@willy_wonka ja som zapocula slovo burcak dnes a dala by som si povedat

hobit
5. mar 2013

@delica je to mnamka, urob si zajtra...alebo prid k nam na veceru 😉
@anjelicek26 no nestrasim, len sa mi zdalo, ze som to niekde pocula, ale mozno budes vynimka 😉

anjelicek26
5. mar 2013

@katkalubkova - no moj ty boze 😖 Lebo toto fakt bolo horsie ako porod 🤐 Sa mam na co tesit, si dam asi nejake lieky od bolesti nie pred, ale po porode 😖 Ja jaaaj 😖

qtinka77
5. mar 2013

@kavaapalma Fakt si odmietla? :o) No sranda 🙂 A neboli povinne? To ja som myslela, ze su...

willy_wonka
5. mar 2013

@delica budeme mat alkoholicke krpce, ked sa im uz v brusku raci :D

katuska54
5. mar 2013

@hobit tak aj ja som zavisla teraz na salate...aspon 1x do tyzdna ho musim mat...

katkalubkova
5. mar 2013

@anjelicek26 kocky to vsetky spominali, co boli druhy aj treti porod, ze je to horsie ako pred tym, tiez som na izbe jojkala, no ked som pocula, ze su na tom horsie, tak som sklapla ☹ a cisarsky k tomu, nic - moc. Po sekcii mi sestricka tlacila na brucho, az sa stiahne maternica a ked prisiel lekar na vizitu a chytil mi brucho, slahla som mu po ruke, to bol reflex, co? Normalne som sa hanbila, ale to bol automaticky, telom vyvolany reflex, co to bolo strasne! Som sa zlakla, ze ide robit to co sestricka. 😔 , no co uz, nic mi nepovedal

kavaapalma
5. mar 2013

@qtinka77 sestricka mi isla brat krv a ja sa furt pytam naco a tak mi povedala,ze tripace. A ja ci to je povinne-nie. Len povedzte dokine,ze ste odmietla. A ona mi to akurát napisala do tehu knizky. Ziadne poucanie,krik v style,ze som nezodpovedna,nic z toho. A ten den som bola druha,co to odmietla.

katuska54
5. mar 2013

@katkalubkova a nieje na stiahnutie brucha aj taky poporodny pas? ci to je nieco uplne ine...

anjelicek26
5. mar 2013

@katkalubkova - mne tiez kazali zatlacit maternicu, nech ide co najviac krvi von a rychlo sa zavinie, je pravda, ze to aj pomahalo, ale bolelo, pri kojeni ale este dvojnasob. Nastastie mi to netlacil nikto iny, asi by som zareagovala rovnako 😝

katkalubkova
5. mar 2013

@katuska54 je pas na stiahnutie brucha, ale urcite to nie je na takyto ucel ☹, aspon o tom neviem... To tlacenie na brucho, co teda propagovali na mne, bolo ovela horsie ako samovolne stahovanie maternice. Viete si to predstavit, ked som zastupcovi primara hodila po ruke! 🙄
Ved nas aj ucili, ze si mame po porode tlacit na maternicu, ale toto som nevedela, ze mi to bude sestricka na jiske robit, ale ja som tam natrafila na zlu sestricku, potom tam rano prisla dobra, ale to som uz ja isla na normalnu izbu.

hobit
5. mar 2013

@katuska54 ja kazdy vecer 😀

katkalubkova
5. mar 2013

@anjelicek26 no, ved toho so mna islo... ked mi zatlacila!!!, ale tlacila ako kon!

katkalubkova
5. mar 2013

@anjelicek26 bez citu, des!

katuska54
5. mar 2013

@katkalubkova ja sa len ucim od vas uz mamiciek...ja vobec neviem co ma caka,tak preto som sa pytala na ten pas.

katuska54
5. mar 2013

@hobit ja zas musim mat kazdy den jahody. aj dnes som mala 😀

katkalubkova
5. mar 2013

@katuska54 v pohode, ved dnes kazdu chvilu vymyslaju nove veci, ale nie je to na to.

anjelicek26
5. mar 2013

@katkalubkova - no boli to hodne. Radsej na to fakt nemysliet, lebo sa zacnem normalne bat, to je fakt jediny negativny zazitok z druheho porodu, inak to bolo vsetko krasne a bezproblemove...

@katuska54 - ten pas je dobry na podporu brusneho svalstva, co je velmi zvolnene po porode, pomaha to regeneracii + cvicit k tomu a budes mat rychlo poporodnu postavu. Ale na maternicu to nema vplyv.

katuska54
5. mar 2013

@katkalubkova no tak to sa mam este co ucit...ja som myslela,ze porodom to vsetko konci...ale ked tu citam co vsetko to potom este obnasa tak zacinam mat depku z porodu ☹