Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@bombulka200 ahoj, mne normalne predali 75g glukozy..podla mna je fakt zbytocne ti kupovat viac.. skus ked tak inu lekaren 🙂 mne to tiez zarobila sestraicka do pol litroveho pohara plus citron.. a tie baby ktore si nekupili tak im to predali tam.. neviem ako to chodi vo vasom meste
@bombulka200 aj mne predali 75g....to je nejake cudne, ze len cele balenie 😒
@bombulka200 ja som dostala recept na tych 75gramov a to som si vybrala v lekarni. zaplatila som 17 centov za recept
@bombulka200 fakt skus inu lekaren, ja tom mam v takom obale ze je vidno ze je to rozvazene na tych 75g
@hexina No, aj na to davkovanie treba dat pozor - ja by som to riesila zo zasady polovicnymi davkami a plus by som sa snazila velmi zo stravy ziskat zelezo - vid napriklad tu :o)
http://www.hematology.sk/modules.php?name=News&...
@bombulka200 skus inu lekaren... ja som si kupovala v lekarni 75g, mali to tam navazene za 1,20 Eur. to je divna lekaren...
@bombulka200 mne predali odvazenu 75g,dali mi k tomu pohar aj lyzicku plastovu na miesanie a ponukli mi aj vodu. Ze si to tam mozem rozrobit a vypit. Urcite skus inu lekaren...zbytocnd kupovat cele balenie
@pavuciatko ja som mala ergo pri prvom anechala som si ho aj nateraz, je super aj pre babo aj pre nosica 🙂
https://www.modrykonik.sk/shopy/plienky/po7z/10...
https://www.modrykonik.sk/shopy/plienky/01b7/ki...
Poraďte, ktoré by ste vybrali? 70x80 cm, alebo 70x70cm. Nechcem kupovať od viacerých, keďže poštovné tiež niečo vyjde.
@zuzkad85 asi tie certifikovane :D
@hexina zial v tomto sa velmo nevyznam. Ja tabletky na zelezo neberiem ☹ Ale dufam, ze to rychlo prejde.
Baby poradte ake noznicky kupit na strihanie nechtikov. Chcela som kupit take obycajne: http://www.perinbaba.sk/bezpecnostne-noznicky.html
ale pise sa tam, ze az od 3 rokov. Pri inych ani nepisu od kolkych rokov a spic vyzera vsade rovnako - rozdiel je len vo farebnosti rucky. Poradte prosim.
@jankastubka - na zaciatku su nechtiky tak jemnulinke, ze to normalne rukou das prec, znie to cudne, ale my sme to tak robili a neskor normalne noznicky, nikdy sme ich neporanili, moji to brali normalne a nemali zo strihanie fobie, takze ziadne metanie neprebiehalo 😀
dobre ranko🙂
tak to vypada ze zitra objednavame kocarek🙂 chteli jsme ten baby design, ale do prodeje pujde az v juni a to nemuzeme riskovat. Kdyz jsme byli na veletrhu v Brne, dali jsme si nacenit i X-landes X-move a vyjde nas 2 kombinace+ adaptery na maxicosi+ plastenka+taska+fusak na 550E, vajicko mam od segry, no za tu cenu nekup to 😅 jen ta veletrzni akce plati do zitra 😉
@hobit No super - jeste vydelas :o) Tak nech Ti to vyjde s tymi satami 🙂 My sme vcera zohnali konecne aj sacko na tie saty svadobne - take pekne marhulkove v Reserved, tak sme boli velice moc tesive, len samozrejme, ze som medzi tymi milionmi ludmi nieco "lapila" a som nachcipana - nos, hrdlo a celu noc som sa potila ako mys :o( Som si radsej uvarila zazvorovy cajik teraz a budem ho chlipat, to mi minule velmi pomohlo 🙂
@jankastubka
@anjelicek26
Ja som malej prve tyzdne okuskovala nechtiky .o) Neporanis a robili to tak aj nase stare matere 🙂
A pritom svoje si okusat nedokazem, neexistuje, neviem to 🙂
@anjelicek26
@qtinka77 ok dakujem - pre istotu kupim teda tie noznicky aj ked su od 3 rokov a potom uvidim ako sa situacia vyvinie 🙂
@jankastubka my sme to riesili tak ako anjeliicek26 🙂
Baby a podprsenku na kojenie ste kupovali aku? Chcela by som mierne vystuzenu, s peknym tvarom ale zase nie drahu. Mate nejake tipy. Uz sa totiz chystam nakupovat, tak si robim zoznam.

ahojte 🙂 chcem sa vás opýtať niečo... v utorok idem na poradnu na cukor no a sestrička mi napísala do knižky že mám kupit 75gramov glukozy a doniest to. no ale dnes v lekárni mi povedali že maju len cele balenie 250gramove že všade to tak predávaju ... tak mám si tých 75gr. odvážiť už doma alebo mi to setrička odváži už na poradni?možno hlupa otázka ale tak neviem 😀 lebo pri prvej som nemusela nič kupovat ...sestrička mi to rovno rozrobila s vodou tam v ordináci tak preto sa teraz pýtam. pekný večer 😵