icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

bombulka200
13. mar 2013

ahojte 🙂 chcem sa vás opýtať niečo... v utorok idem na poradnu na cukor no a sestrička mi napísala do knižky že mám kupit 75gramov glukozy a doniest to. no ale dnes v lekárni mi povedali že maju len cele balenie 250gramove že všade to tak predávaju ... tak mám si tých 75gr. odvážiť už doma alebo mi to setrička odváži už na poradni?možno hlupa otázka ale tak neviem 😀 lebo pri prvej som nemusela nič kupovat ...sestrička mi to rovno rozrobila s vodou tam v ordináci tak preto sa teraz pýtam. pekný večer 😵

silsil
13. mar 2013

@bombulka200 ahoj, mne normalne predali 75g glukozy..podla mna je fakt zbytocne ti kupovat viac.. skus ked tak inu lekaren 🙂 mne to tiez zarobila sestraicka do pol litroveho pohara plus citron.. a tie baby ktore si nekupili tak im to predali tam.. neviem ako to chodi vo vasom meste

slavka_a_maros
13. mar 2013

@bombulka200 aj mne predali 75g....to je nejake cudne, ze len cele balenie 😒

janka_k
13. mar 2013

@bombulka200 ja som dostala recept na tych 75gramov a to som si vybrala v lekarni. zaplatila som 17 centov za recept

janka_k
13. mar 2013

@bombulka200 fakt skus inu lekaren, ja tom mam v takom obale ze je vidno ze je to rozvazene na tych 75g

qtinka77
13. mar 2013

@hexina No, aj na to davkovanie treba dat pozor - ja by som to riesila zo zasady polovicnymi davkami a plus by som sa snazila velmi zo stravy ziskat zelezo - vid napriklad tu :o)
http://www.hematology.sk/modules.php?name=News&...

qtinka77
13. mar 2013

@hexina A este na zelezo je uplne perfisny zihlavovy caj.. 🙂

danielle
13. mar 2013

@bombulka200 skus inu lekaren... ja som si kupovala v lekarni 75g, mali to tam navazene za 1,20 Eur. to je divna lekaren...

typa
13. mar 2013

@bombulka200 mne predali odvazenu 75g,dali mi k tomu pohar aj lyzicku plastovu na miesanie a ponukli mi aj vodu. Ze si to tam mozem rozrobit a vypit. Urcite skus inu lekaren...zbytocnd kupovat cele balenie

hobit
13. mar 2013

@qtinka77 tak som bola kuk tie saty, aj som skusala, niektore boli naozaj fajn, ale nakoniec vyhrali jednoduche cierne v camaieu, stali totiz 14 euro, 60% zlava 😀

hobit
13. mar 2013

@pavuciatko ja som mala ergo pri prvom anechala som si ho aj nateraz, je super aj pre babo aj pre nosica 🙂

hobit
13. mar 2013

@delica neboj, urcite by ti nedal ATB, ktore by mu mohli ublizit...a teda pekny macek je to 🙂

hobit
13. mar 2013

@hexina aj mne bolo blbo po po zeleze, tazko, vracala som takisto, mala som maltofer, dala som si ho zmenit na aktferin, ktory som pri prvom znasala dobre....

zuzkad85
13. mar 2013

@hobit ja tiež beriem na železo Maltofer, lekár mi predpísal 2 balenia, ale nič mi našťastie z nich nebolo a nie je, musím zaklopať 🙂

hobit
13. mar 2013

@zuzkad85 inak, Maltofer vs Aktiferin 5 euro/30 tabletiek - 3 eura/100 tabletiek 😀 ale o to mi neslo, len ten aktiferin sm fakt lepsie znasala....kazdopadne dobry rozdiel, nie?

zuzkad85
13. mar 2013

https://www.modrykonik.sk/shopy/plienky/po7z/10...
https://www.modrykonik.sk/shopy/plienky/01b7/ki...
Poraďte, ktoré by ste vybrali? 70x80 cm, alebo 70x70cm. Nechcem kupovať od viacerých, keďže poštovné tiež niečo vyjde.

zuzkad85
13. mar 2013

@hobit tak to veru je riadny rozdiel, tak to som netušila....a účinky sú tie isté, strašné s tými tabletkami. Ja ešte okrem toho beriem vitamíny pre tehotné.

willy_wonka
13. mar 2013

@zuzkad85 asi tie certifikovane :D

martoska
14. mar 2013

@danielle ja budem určite kupovať manducu od kamošky ona s ňou bola veľmi spokojná, aj jej malý 😉

danielle
14. mar 2013

@martoska jeeej, super 🙂 budes ju mat za dobru cenu 🙂 velmi sa mi paci. zatial je vitaz mojho prieskumu... 😀

jankastubka
14. mar 2013

@hexina zial v tomto sa velmo nevyznam. Ja tabletky na zelezo neberiem ☹ Ale dufam, ze to rychlo prejde.

sana23
14. mar 2013

@delica ahoj..citala som ze si v nemocnici tak ti prajem v prvom rade skore uzdravenie! a ano veru dobre sme nakupili,vsetko sme s drahym odskusali a teda zatial sme spokojní.uvidime ci bude aj mala spokojna 🙂

jankastubka
14. mar 2013

Baby poradte ake noznicky kupit na strihanie nechtikov. Chcela som kupit take obycajne: http://www.perinbaba.sk/bezpecnostne-noznicky.html
ale pise sa tam, ze az od 3 rokov. Pri inych ani nepisu od kolkych rokov a spic vyzera vsade rovnako - rozdiel je len vo farebnosti rucky. Poradte prosim.

anjelicek26
14. mar 2013

@jankastubka - na zaciatku su nechtiky tak jemnulinke, ze to normalne rukou das prec, znie to cudne, ale my sme to tak robili a neskor normalne noznicky, nikdy sme ich neporanili, moji to brali normalne a nemali zo strihanie fobie, takze ziadne metanie neprebiehalo 😀

misza1
14. mar 2013

dobre ranko🙂
tak to vypada ze zitra objednavame kocarek🙂 chteli jsme ten baby design, ale do prodeje pujde az v juni a to nemuzeme riskovat. Kdyz jsme byli na veletrhu v Brne, dali jsme si nacenit i X-landes X-move a vyjde nas 2 kombinace+ adaptery na maxicosi+ plastenka+taska+fusak na 550E, vajicko mam od segry, no za tu cenu nekup to 😅 jen ta veletrzni akce plati do zitra 😉

qtinka77
14. mar 2013

@hobit No super - jeste vydelas :o) Tak nech Ti to vyjde s tymi satami 🙂 My sme vcera zohnali konecne aj sacko na tie saty svadobne - take pekne marhulkove v Reserved, tak sme boli velice moc tesive, len samozrejme, ze som medzi tymi milionmi ludmi nieco "lapila" a som nachcipana - nos, hrdlo a celu noc som sa potila ako mys :o( Som si radsej uvarila zazvorovy cajik teraz a budem ho chlipat, to mi minule velmi pomohlo 🙂

qtinka77
14. mar 2013

@jankastubka
@anjelicek26
Ja som malej prve tyzdne okuskovala nechtiky .o) Neporanis a robili to tak aj nase stare matere 🙂
A pritom svoje si okusat nedokazem, neexistuje, neviem to 🙂

jankastubka
14. mar 2013

@anjelicek26
@qtinka77 ok dakujem - pre istotu kupim teda tie noznicky aj ked su od 3 rokov a potom uvidim ako sa situacia vyvinie 🙂

danielle
14. mar 2013

@jankastubka my sme to riesili tak ako anjeliicek26 🙂

jankastubka
14. mar 2013

Baby a podprsenku na kojenie ste kupovali aku? Chcela by som mierne vystuzenu, s peknym tvarom ale zase nie drahu. Mate nejake tipy. Uz sa totiz chystam nakupovat, tak si robim zoznam.