Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@kavaapalma sak ho presviedcam, ze toto sa nrbude opakovat, byt u mamky, tak nech si to uziva
@delica ano presne tak,on ti urcite rozumie... babatka vsetko vnimaju... ja staci,ze si hladim bruso chvilku a maly hned sup sa hore mne hned pod ruku... to je take uzasne...
@kavaapalma - fakt? Tak ten nas zabiak v tom momente zdrha 😅 😅 Ked dam ruku prec, tak sa vypucuje xixi
@anjelicek26 vcera sa dal pohladit aj mojej mamine a braskovi... stale je na lavej strane viac sa mu tam paci...
@kavaapalma jj, ja som mu dnes hovorila, ze kopni tatka, prisiel za nami a zacal skackat, Filip este nedal ani ruku na brucho
@kavaapalma Ja som si zase objednala knihu Porod nemusi boliet alebo tak nejak...tak uvidim 🙂
No, ja som uz o krok dopredu ja uz prechladnuta som - soplim jedna radost, boli ma cele telo, dutiny zapchate, vsetko ma svrbi - cela tvar, od tych zasopleych dutin, nos, prinusove dutiny, celo, sane svrbenie, steklenie, len kycham stale, potom ma z toho picha v brusku akurat tak :o(
@qtinka77 - su aj skvele porody... ja sa vobec nebojim... par hodin sa proste zvladnut da, nech je bolest akakolvek... ked zacnu prve kontrakcie zacalo odpocitavanie, kym bude babo v naruci... treba to tak brat.
@qtinka77 to ti nezavidim... ale ani sa necudujem,ked si vezmes,ze v utorok teplo,v stredu sa este dalo,vo stvrtok metelica-fujavica a dnes total ani si organizmus nestihne privyknut a ak mas co i len kustik oslabenu imunku,uz to ide... mne ale lezie na nervy jak sa kazdy o mna boji a stara,ze davaj pozor,nerob toho,nebez,pomaly,nechod tam,klze sa to chyt sa,nie si hladna-pod uz jest... jaj ma to drazdi jak byka cervene sukno... sak ja viem,co zvladnem a co uz nie... aj vy to mate doma? Zatial si precitam len tuto knihu...
@delica mm ked sa malemu prihovara tak ho ani nehne a on,ze preco nekope? a co ja viem,asi sa mu to paci a pocuva ta...
huraaaaaaaaaaaaaaaa prestalo fucat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kavaapalma ja...kamoska bola na kurze a zhodnotila, ze fajn, ale ze asi staci aj knizka a ze si aj tak nevie predstavit co z toho v nasej porodnici vyuzije...
@anjelicek26 stastnu cestu 🙂
júúúj ja sa tak teším mne sa dnes v číne narodil synovec malý Max, švagrovci sú tam dlhodobo pracovne, narodil sa skôr o 3 týždne ale je nádherný ako bábika a to švagriná ešte v utorok riešila že už by trebalo aj tašku zbaliť ak by niečo 🙂
@anjelicek26 tiez prajem stastnu cestu...
@hobit kym budeme ticho a nebudeme sa dozadovat svojho,tak sa v tych nasich porodniciach ani nic nezmeni
@anjelicek26 stastnu cestu prajem 😀 a uzi si dovolenku na slovensku s rodinkou 😎
@kavaapalma No, nastastie, mne az takto na nervy doma nelezu - ze by ma usmernovali co mam a co nemam robit 🙂 Asi sa spoliehaju na to, ze mam vlastny rozum 🙂
Inak, ja tiez, ked sa krpcek vrti a chcem, aby to videl aj tato, tak ho zavolam a maly sa ani nehne - hovorim tomu, ze hra mrtveho chrobaka 🙂 Neviem preco to je tak - mne kopance dopraje hojne, ale inym nie 🙂
@anjelicek26 Tak na to, ze som ja prvy porod lahky nemala, sa ani ja nebojim porodu, lebo teraz uz viem, preco aj som mala taky porod aky som mala - ze do mna zbytocne napumpovali oxytocin a analgetika a blbosti, a preto som mala vkuse kontrakcie a nie tak, ze postupne najskor 10 minut, 5, 2, 1 ale asi 4-5 hodin kazdu minutu pomaly... to kvoli tomu sprostemu oxytocinu...a teraz by som bola najradsej, keby som stihla ledva dobehnut do porodnice, nech ich ani nenapadne do mna nic strkat... a takisto uz viem, ze tej bolesti sa nesmiem branit, musim si povedat, ze ja musim tomu bbatku pomoct prist na svet - ved to ma chudatenko ovela tazsie ako ja, ono nevie, co sa s nim deje, ja to viem - nebudem sa branit bolesti ako predtym, lebo viem, ze ta "bolest" byt musi, ci sa branim, ci nie, ale asi skor skusim tomu napomoct tym, ze chodim na tu gravidjogu a hadam aj po tom kurze hypnoporod, budem vediet ako sa uvolnit lepsie a "odosobnit" sa - hahaaaa...som zvedava ake mam teraz silne reci a potom budem zase drzat muza pod krkom, nech ide vybavit sekciu :o)))))
@qtinka77 to moja mama je az prilis starostliva az tak,ze mi to lezie na nervy... akosi nevie pochopit,ze uz nie som mala...
precitam knihu a vymenime si postrehy na ten hypno ak chces...
@delica draha, kde si? Mam otazku :D
@willy_wonka nudis se, co? 🙂
@misza1 trosku, no.:D a ty co porabas? Uz prerabate?
@willy_wonka taky se nudim... protridila jsem mimi veci od svagrove a ted koukam bidniky,vcera jsem v cca polovine zaspala...
mm je ve skole,tak jeste ani obed nevarim.
jeste neprerabame,dnes zacneme vyklizet 1 izbu.ten nejvetsi srumec zacne 25.
@anjelicek26 stastnuu cestu 🙂
@willy_wonka tu som zlatík 🙂
@misza1 no ty len nic "nevyklizej" nezabudni na to,.ze si tehotna 🙂 tak to mas teraz tiez taky veget ako ja, my cakame na donasku obeda, nevedeli sme sa zhodnut na jednom jedle doma uvarenom, tak sme to vyriesili objednanim si toho kto co chcel🙂 co planujes varit? 🙂
@delica hura🙂 aby bol obed?.chcela som sa ta spytat, ta bolest podbruska co si mala,to je.z toho zapalu na ktory beries ATB? Mna dnes tiez pobolieva podbrusko, tak tu stresujem...
@willy_wonka obed bol hnusny.
No mna bolelo len podbrusko a bok bruska a mala som teplotu.
@kavaapalma pravdu mas
@delica mna pobolieva podbrusko, ale nemam teplotu, teraz som si dala magnezko a zda sa, ze.trocha pomohlo. No, v pondelok sa asi zastavim u lekara... ak to neprejde nastalo..len,...mna uz irituje to kontrolovanie zospodu:( tak vsetko odkladam ak sa da :D

@qtinka77 ja som si objednala knihu,tak si to precitam... kurz o tom som tu nepocula... dnes je pre mna dlhy den,ani z domu nemozem jak nas tu zafukalo 😀 len som vystrcila hlavu z okna a uz po mne nasi ziapali,ze co robis,chces sa nachladnut... o prechadzke som mohla snivat...
@delica zlaticko vsetko je ako ma byt a maly ti v brusku vydrzi je mu tam dobre neboj...