icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
26. mar 2013

@azalka22 z ovsenej kase sa pribera tak tu nemozem :D..doky ma karhal xi..no sak.daco poskusam.popripade slivky s mliekom heh..no skusim aj teplu vodu rano.heh..dakujem za rady inak 🙂

danielle
26. mar 2013

dievcata, uz mi nic nezabera na palenie zahy... 🤐 ☹ doteraz boli posledna zachrana mandle, ale uz niiiiiiiiic nezabera... poradte...pls...

hobit
26. mar 2013

@azalka22 jogurt a kavu ranajkujem kazdy den a nepomaha 😖

anjelicek26
26. mar 2013

@danielle - asi fakt len tie mandle 😖 Mesiac pred porodom babo trosku klesne, to bude pre teba asi vykupenie.

danielle
26. mar 2013

@anjelicek26 dakujem, aspon aka taka utecha... 🙂 posledny tyzden sa to uz niekedy neda vydrzat... ☹ ale ine asi neostava, len vydrzat... 😖 🙂

delica
26. mar 2013

@zuzka444 nemozem povedat, ze by ma prehanalo, ale co beriem to zelezo od minule tyzdna, tak chodim ako hodinky. Asi mi to nejak pohybalo crievkami

zuzka444
27. mar 2013

@delica no u niekho to ma take ucinky ale ako sa poznam ja sa nevykakam.tyzden heh...ale ak to taky ucinok mat nebude bude fajn 🙂..bo uz nestem zazit co minule ze som si myslela ze umieram ani spat ani pohnut taka som bola zapecena ze creva ma boleli ako hovado a az po 3 dnoch to ustupilo.vlastne ked sa to nepohlo a nesla aspom trochu na zachod.

mirka078
27. mar 2013

@danielle ahoj, ja mám ten istý problém, aj som si včera večer dala surový zemiak, ale pomohlo iba trocha. Ale tu som na MK niekde čítala že klin sa klinom vybíja, tak som si dala večer červený grep a veru pomohlo...

zuzkad85
27. mar 2013

Ahojte baby, idem sa Vám pochváliť......máme kočík :D Zatiaľ foto len z netu, lebo je u mojich rodičov.
Giordani__EthosT_blue silver

misza1
27. mar 2013

probirate dobrou temu🙂 ja jsem od zacatku byla stastna ze zadnou tehu zacpou netrpim, ze spise naopak, konecne chodim pravidelne, ale to by bylo asi moc jednoduche🙂 jen co jsme se bavili na tehu cviceni o hemeroidech, ze je treba tomu predchazet cvicenim a pravidelnym vyprazdnovanim, nesilit to(netlacit🙂), tak jako na potvoru se mi neda... 😒
a acidko me tak zapeklo jako nikdy...

misza1
27. mar 2013

@zuzkad85 ten je krasny🙂 mela jsem podobny vyhlidnuty calletto matteo, taky mel otaceni dookola🙂

mirka078
27. mar 2013

@misza1 no s tým acidkom to ani ja nechápem, každé ráno si dám poriadne glgy rovno s ladničky a tiež mám problémy zo zápchou a aj s kyselinou..... už nechcem....

mata.g
27. mar 2013

@danielle Skusila si v lekarni zuvacie tablety Gaviscon? Mne zaberaju, bez nich by som nemohla zaspat. Aj 1,5 lit Fatra je dobra, pozorlitrovu tehulky nesmu.

zuzka444
27. mar 2013

@misza1 no.nieco.mi hovor....vyskusala.som.si.dat teplu vodu rano zatial nic.zedla.som.cornflakes s mliekom.vypila som.capucino.a.zatial nic...zachvilku si pojdem.vziat do pivnice.zavarane slivky a uvidime...heh a potom.to pride a neodidem.zo.zachoda :D.ako.vzdy najprv 3 dni nic a potom cely den aj 4 krat idem..nechapem to...

misza1
27. mar 2013

@mirka078 vsak to, kdyz jsem nebyla tehu a dala jsem si acidko mela jsem 100% ucinek🙂

katkalubkova
27. mar 2013

@danielle veru s tou fatrou ma mata.g pravdu, je to vyborna voda!

misza1
27. mar 2013

baby poradte mi, kdyz tu dam k nejakemu albu nebo fotce paci sa mi, kde si pak muzu mrknout kam vsude jsem to klikla?🙂
dik

katkalubkova
27. mar 2013

mizsa1 - asi v upozorneniach, nie?

slavka_a_maros
27. mar 2013

@zuzka444 glycerinove cipky si kup, to sa vraj zide aj po porode 🙂 ja som mala taketo problemy v prvom trimestri a toto jedine pomohlo...

slavka_a_maros
27. mar 2013

@danielle u mna len Fatra pomaha... Mala som aj sirup z lekarne, ale to nepomohlo :( a niekedy ma to tak pali, ze sa mi chce plakat

misza1
27. mar 2013

@katkalubkova tam je jen kdo co me okomentoval, nebo "paci sa mi" od druhych, ale ne moje.. ani ve fotoblogu, tak vidim jen co se libi druhym, ne co me:( sakra, libil se mi jeden album, kde meli vymalovanou loznici na fialovo a meli velky ornament, takovy jako meli luster, ale uz to nemuzu nikde najit:(

zuzka444
27. mar 2013

@slavka_a_maros to som.inak.pocula a ze aj v nemocke po porode si mam take pytat aby som sla na wecko...aj svagrina si ich pytala po porode bo ta nepustia skor domov pokial nepojdes na velku.aj po slepaku ma nechceli pustit skor ako som nesla na wecko..len to nedomysleli ked mi nic nedavali jest a na vizite sa ma primar pytal ze ci som mala stolicu..ja s nechapavym vyrazom ze a z coho?este som nic nedostala jest...ten sa zhrozil ze uz davno mi mali dat jest tak.mi.hned dobiesli rozok a kakao a hned som utekala na zachod :D.jaj tii nasi doktori ze?

slavka_a_maros
27. mar 2013

@zuzka444 ano, aj mne radili tieto cipky po porode, aby clovek nemusel tlacit anepotrhalo sa sitie

zuzka444
27. mar 2013

@slavka_a_maros no ze sitie sa nepotrha heh to nas hned ubezpecili ale ze to bolia te stehy ked tlacis tak aby ti to aspom.trochu ulahcili 🙂...pojdem si ich kuknut do lekarne teda 🙂

danielle
27. mar 2013

dievcata, dakujem za rady, vyskusam vsetko 🙂 snad to zaberie

elen34
27. mar 2013

@katkalubkova mna pozerali tak ako ostatne pred dvoma rokmi mozno sa to zmenilo neviem

zuzka444
27. mar 2013

taaak moja alternativa proti zapekaniu vyskusam caro vytality s vysokym obsahom vlakniny...no dufam ze pomoze :D.ked nie nabehnem na cipky 🙂

katkalubkova
27. mar 2013

@elen34 no, asi sa to zmenilo, ale ako si to zazila ty! Lebo ja som rodila v 2008

kavaapalma
27. mar 2013

Tak som po kontrole na dia a vysledky su ukazkove,este o 2tyzdne mam ist na kontrolu a ked budu take ako dnesne-coz budu,tak nemusim viac chodit. Jupí!!! Mne na zapchu zaberaju jablka jonagold-tie mi chutia najviac.

willy_wonka
27. mar 2013

@kavaapalma 🙂 mne najviac chutia pink lady... jedavam ich s ementalom :D