Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka - ani nie s prirastkom, ale dost som schudla, nachytali sme hnusnu crevnu chripku, tak som nespala, vracala a hned potom poradna, tak som dostala pekne vynadane 😝 Ale tento problem uz rozhodne nemame 😀
@delica - no my sex mozeme, ale drahy je na to dnes pridaleko 😀 😀 😀
@delica makova torta bez muky znie dobre, zozenies mi recept?
@willy_wonka mnam, ale nepali ta zaha z maku vecer?
@hobit toto chcela moja maminka robiť, len nezohnala ten mak :(((
http://tana-catering.blogspot.cz/2013/02/makove...
@anjelicek26 tak to máš parádne 🙂 potom
@anjelicek26 ty si este na SR?
@delica - v sobotu rano ideme domov, uz sa aj tesim, som uz ohucana s tych dvoch priserok 😀 Program mame plny a na oddych moc nepomyslim, ale nevadi,, uzili si krasne prazdniny a to je najdolezitejsie, brusko krasne rastie a netvrdne, maly kope o sto tristo, tak je asi vsetko v poriadku a moje telo to zvlada... ta cesta domov bude este zahul, ale potom este dva dni doma vylozit nohy a do prace...
@delica neboj sa, pofotim :D aby si deficitom netrpela 🙂 taka makova torticka nebola v tej kucharskej.show?
@anjelicek26 tak je dobre🙂 inak ako sa ti paci v rodnom kraji?🙂
@hobit troska zacina, ale stalo to za to. Dam si mineralku,mandle a snad to pomoze. U mna je to o to narocnejsie, ze.lezim s podlozenou prdelou, co zrovna optimalne nie je ...
@willy_wonka - tak ja chodim relativne casto, aspon 4-6 tyzdnov rocne travime na slovensku ak sa da, som zvyknuta, len sa bojim potme parkovat, aby mi auto nezmizlo (uz nam zmizli dve, ja som len realista 😝 ), ale inak dobre, uzivam si potraviny, co u nas nemaju, len som zistila, ze mam nejaku alergiu na e-ka v mojich oblubenych cukrikoch s detstva, slzenie oci a tecenie z nosa, pomoooc, a ja si ich neviem odpusit 🤐 😅
@willy_wonka tá pani bola v tej show, ale tu tortu piekla druha pani tuším. tak mi to mama hovorila, ja som nasla len recept. my zajtra ideme robit marlenku, ze ja budem vysvetlovat a manzel to bude robit, uz som ho nahovorila, haha. on je taky dobry 🙂))))))
Inak vacsinu casu prelezis? a neboli ta chrbat, ja napr. teraz aj sedim.
@anjelicek26 no presne, to je kruta realita Slovenska. Mojim trom kolegom z Nemeka ukradli auta do tyzdna, co si ich priniesli na SR :(. Ked sme potom okolo toho behali, som sa normalne hanbila.
@delica - tatino ma dvor a dva psy, tak sa snazim byt pekne kazdy vecer doma 😀 😀
@delica draha, ja lezim stale,mimo sprchy,wc a tych par min co si obed zohrievam.. chrbat pobolieva, podkladam si zadok,resp mam pod matracom na posteli vankuse zo sedacky,takze som ako eSicko,.ale menim strany,raz pravy,raz lavy bok, celkom sa.to da...
Ty mas sikovneho chlapa,potom sa nezabudni pochvalit vysledkom🙂
@anjelicek26 na to sa.da povefat len" na slovensku je to tak" 🙂) ake to mas oblubene.cukriky?:)
@willy_wonka - obycajne lipo cukriky take gulate v saciku a nemozem to jest, kazdy den si davam po prstoch, uz aby som bola prec od zdroja 😅 😅 😅
Dievcata, vyznate sa niektora v tych byrokratickych matrikarskych veciach? Mam otazku ohladom bydliska krpca 🙂
@anjelicek26 tie kysele s pismenkami?🙂 tie mi niekto odporucal proti paleniu zahy🙂
@willy_wonka nevyznam, ale manzel ide na matriku sa na to popytat. my mame s muzom stale ine trvale bydliska, nez skutocne byvame :-////. nebolo cas to zmenit, tak neviem, asi aspon ja si budem musiet rychlo zmenit, nech maly nema tretiu adresu.
@willy_wonka - no trvale bydlisko ma dieta po mame... aspon tak to viem ja, u nas je to s drahym to iste, tak to riesit nemusime ;)
@delica presne to je aj nas problem. Doklady som si menila po prvej svadbe, a.az potom sme kupovali byt, po cca 2 mesiacoch sa mi nechcelo zas menit doklady skrz bydlisko, tak mam TP u maminy, mm tiez :D ale chcem aby.Samko mal v rodnom liste adresu realne nasu, no neviem ci to bude mozne... :-/ a ani neviem ci,.ked.si po porode.zmenim ja.TP na aktualny.ci Samkovi to tiez zmenia v RL, teda.ak sa to tam vobec uvadza🙂
@willy_wonka - ja este doklady stale nemam slovenske pomenene a kakam zatial na to, vsade som prezila s listom o svadbe vlozenom v pase a hadam to tak bude aj pri porode 😅 😅 😅
@anjelicek26 ano,ano, to.som sa.docitala,.ale.narazila som na nieco take, ze pokial sa preukazeme ako vlastnici bytu,tak.cisto teoreticky by mohlo mat.dieta.uvedenu tu adresu...ale neviem co je na tom pravdy
@willy_wonka - fu to fakt neviem... u nas sa na trvaly pobyt prihlasuje na urade a je to otazka asi troch minut.. a to mam za sebou asi 7 rokov dozadu 😀
@anjelicek26 ty si dobra🙂 mna po svadbe strasili, ze je zo zakona moja povinost aktualizovat si tieto veci, inak ma budu pokutovat :D
@willy_wonka - no hej 25 evri pokuty nejako este dam 😀 Ja mam papiere na specialnej matrike a chyba mi tam furt volaco, kym mi uznaju sobas v zahranici, je to komplikovane a pravdu mam teraz akosi ine starosti ako riesit hlupu byrokraciu 😝
@willy_wonka dam ti vediet, ako to je. manzel to pojde v utorok prezistit.
ja som kupila dom za slobodna, este aj tu mam vsetko pisane na staré meno. No musim to dat vsetko do poriadku.
@anjelicek26 25€?🙂 mne hovorili nieco o 300€ :D slovenska byrokracia je na smiech, ani sa.ti nedivim,.ze na to kasles, by si len od dveri k dveram chodila...
@willy_wonka - hlavne proste zakazdym prijdu o mesiac neskor s niecim novym, tak bud v tom maju gulas alebo fakt neviem 😝 Hlavne, ze v nemecku mi zmenili socialku, zdravotku, dochodkove a nemusela som im predlozit jediny doklad totoznosti 😅

@willy_wonka ja by som si dala tu tvoju broskynu :D, co ti manzel zajtra pôjde kúpiť :D
@anjelicek26 haha, no dnes to vyzera, niektore tehule si jedinu rozkoš mozu uzit len to jedlo; sex zakazany, alkohol zakazany, vyobliekat a nahodit a von za kulturou - na PN sa nedá 😀 😀 😀 😀
tak aspon nieco dobre, male pod zúbok 😉