Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katkalubkova - no moja ono to uz o par tyzdnov s tym balenim do porodnice bude realisticke veru 😕 Hlavne mne sa maly uz narodil skor, tak neviem, co mam teraz cakat, ci sa to zopakuje, ci pocka do terminu, alebo to bude este skor?? Som jelen z toho...
@katkalubkova
@anjelicek26 jasne,ze hej je to chlapcek... ty si uz doma? aka bola cesta?
@kavaapalma - jj doma, cesty boli volne, deti kludne, super sa mi islo, len teraz citim chrbat, ze sa ani hnut nemozem 😝 Takze zajtra oddych uplny... aj ked to asi tak uplne nehrozi, kedze u nas je zajtra velka noc a deti budu od rana pojasene behat po zahrade a hladat sladkosti 😅
@anjelicek26 ja mam uz kôpku nachystanu v skrini, keby neco", aj ked podla pohybov mouno bude skor...
Bola by som rada, keby som robila az okolo 10,6,, v bruchu mu je dobre!
@anjelicek26 kolko km si isla?
@anjelicek26 tak to sa tesim,ze si dosla ok... mna tiez bolia krize a klby,lebo som to dnes prehnala s upratovanim a v kuchyni,zastavila som sa az vecer o siedmej... a teraz ledva vstanem z postele... uz by trebalo zalahnut,sak aj cas sa posuva o hodku dopredu...
minule sa mi snivalo,ze som porodila z tejto temy ako prva 😵
@katkalubkova - podla pohybou rodim uz v maji, ale na to sa neda spoliehat 😀 Ja chcem pekne pockat na jun, potom je mi to uz jedno ;) Cca 900km sme sli...
@kavaapalma - no mozne to je, ze sa to stane, uvidime 😀 Mne sa ale moj termin porodu - prvy letny den - fakt paci, kiez by to vyslo 🙂
Inak rozmyslam, kde a ako budem kojit, toto je myslite dobry napad, ci ani nie? Ja som uz z toho jelen :(
@anjelicek26
no, ale ja som myslela, na svoj vnutorny pocit s tymi pohybmi, lebo velmi skoro som pocula a je to silnejsie mimi ako prve, ale dufam, ze to bude jun, az je riadne donosene. No, teda dost si isla, to si isla sama, autom? Ja tak 50km a dost 😀
ja to vzdavam a idem do hajan
@katkalubkova - tak ja jazdim kazdy den aspon sto kilometrov, ja som zvyknuta, vsetko mame daleko 😖 Ale je to raz na jeden sup tolko hodin soferovania, hlavne ta cast brno-praha, kde sa to cele natriasa, mi bolo maleho v brusku luto 😖
@kavaapalma ja som teraz objednavala z netu bavlnene plienky LUX 70x80 cm a 140g/m2. Obycajne su huste 125g/m2 tak som zvedava.
@anjelicek26 drahe to nie je. Ale co ja viem, ak budem ja po sekcii, kym to mimi otocim a kym sa otocim ja, tak mi vankus nebude nic platny, ja si kojenie ak by bola sekcia uzijem o mesiac, mozno aj viac....
@katkalubkova - ja to chcem do izbicky... kojit budem prve mesiace aj tak hore v izbe na manzelskej posteli... len ked maleho budem davat spat na obed k nemu do izby by som ho tam chcela nakojit alebo prilezitostne, aby som bola blizsie pri detoch, spalnu mame predsalen na inom poschodi...
@anicka.be
@kavaapalma a nepozerali ste baby na www.antonyfashion.sk
maju tam aj plienky, oblecenie odporucam, su uzasni!!! Nechapem ako mohli porusit vsetky obchody, asi im to neslo... ☹ a pritom kvalitne, krasne, bavlnene veci.
@anjelicek26 to verim...
Dobre kocky, sladke sny
@katkalubkova no z Anthony som objednavala celu kolekciu Puppy, a som sklamana .-( Tovar bol krasny, vsetko bolo ok, az do chvile, ked som to dala do pracky. Nastavila som Baby program na 40 C ako na stitku a bohuzial mi cela ta nazehlovacka popraskala a na latke sa vytvorili zmolky ☹ Uz som im pisala, tak cakam odpoved.
Co sa plienok tyka, aj oni maju, ale nie tie 140g/m2. Ja som objednavala z detska-vybavicka.
@katkalubkova ja mam od anthonyho oblecka pre maleho, je to take rozkosne, pekne, jednoduche, pekne site 🙂 dufam, ze sa to malemu bude dobre nosit.
Inak ja nie som moc fanda takych tych oblecikov, ze dieta vyzera ako na karneval, take kostymoidne mi to dojde :-/
ahojte baby..diskutujem s jednou kockou a chcem.sa spytat po porode vas nepustia skor domov ako sa nevykakam ze? bo u nas v nemocke je to tak reku ci je to tak vsade..dik 🙂
@anjelicek26 ahoj.my mame ten Tuli vankus,taky obrovsky,ze na nom zvyknem spavat pred telkou.je super.kamoskine deti,babatka ho maju radi.dobre sa im tam lezi. Tie vacsie deti sa tam radi prevaluju a hadzu sa nan.len teraz sa mi z neho tazko vstava s tym bruskom.
@zuzka444 ahoj.aj nam to tak vraveli na priprave. Musia skontrolovat,ci sa ti tam nieco nepotrhalo pri porode.
@anjelicek26 ja som tiez mala taky vak na lezanie, plneny bol gulickami, povrch mal taky pratelny akoby semiš, spodok bol akoby pogumovany...a pokojne sa tam dalo zavrtat a pohodlne aj pospat. Ale neviem znacku, dostala som to asi 5-6 rokov dozadu a chodila som to obdivovať do predajne s nabytkom. No a neslavne skoncil, lebo musel byt v jednom priestore s nasim ridgebackom a ta ho vypitvala :-/, miliony polystyrenovych guliciek na celom prizemi.
Ale viem si to predstavit do detskej izbicky, aj pre teba, aj potom pre drobčeka.
@anicka.be naozaj? Teda, a ja mam prave opacnu skusenost, ze tam ten obrazok na vyrobku ostane, aj ked to prebehnem zohriatou zehlickou... hm... no, tak si zle natrafila...skoda 😖
@delica aj ja mam radsej jednoduchsie a klasickejsie veci. Teraz maju pestrejsi sortiment, ja ked som kupovala cca 5r. pre maleho, tak bola naozaj taka klasika!
Inak anicka.be vyssie spomenula, ze mala zmolky po oprani... Stane sa, ale teda by som dala ruku za nich do ohna!
( ale dobre vediet ) Uvidime, ja tam planujem kupit, teraz nieco pre drobca, tak dam potom vediet, ze ako som dopadla ja.
Asi raz sa mi stalo, ze z toho farebneho obrazku, na pyzamku, mi jedna cast trosku pustila farbu..., ale inak som bola spokojna!
@anicka.be a objednavala si tovar z netu? ci?
@pavuciatko oki ja si tiez myslim.bo mne to hovorili aj po slepaku ze ci som mala stolicu..:D...

@anjelicek26 ja viem, ze je to len fama, ale vravi sa to 🙂, ja mam tiez velke brucho 🙂 , ale to je aj tym, ze sme nizske, ked mi zacne male kopat do mechura, tak mam pocit, sa balim a idem do porodnice... 😒