icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

pavuciatko
4. apr 2013

@sana23 strašne rýchlo to ubieha, však? už sa musím reálne zamyslieť na tým pôrodom, aby som nebola prekvapená, keď to príde 😅

kavaapalma
4. apr 2013

@elen34 comu veris,to sa ti aj splni.

pavuciatko
4. apr 2013

dnes som objednala aj tú knihu hypnoporod, čo mi poradila @kavaapalma, tak dúfam, že tam nájdem nejaké rady, čo pomôžu pri predýchavaní.

kavaapalma
4. apr 2013

@pavuciatko este som ju nedocitala do konca,ale som rada,ze ju mam. Su tam perfektne rady a vsetko pekne popísane okolo porodu. Ved sama uvidis

sana23
4. apr 2013

@pavuciatko no veru leti to...ja na porod nemyslim zatial,aj pri prvom to prislo necakane,stale som si myslela ze mam cas a narodil sa o 19 dni skor...hlavne je sa nestresovat 😉

kavaapalma
4. apr 2013

Zienky pisete si niektora aj porodny plan? Ja by som rada.

willy_wonka
4. apr 2013

Dobre rano kocky 🙂 ......
Oplati sa mi riesit psychologa pocas tehu? :D

willy_wonka
4. apr 2013

@delica draha, dosla ti odo mna posta tu na konovi? a este som zabudla,bol mm na tej matrike?

zuzka444
4. apr 2013

@kavaapalma ja si nepisem heh ani neviem co by som tam mala dat xi xi...jedine co sa mi nepaci je ze nastrih ale zase lepsie ako by ma malo rozdrapit alebo rodit pomocou kliestou a vakuu..to jedine by tam asi dala ale zas ked vsetko pojde tak ako ma nepouziju to..ty si tam.co chces napisat?

misza1
4. apr 2013

@willy_wonka jaka provokace!!! clovek tu odpocitava opsledni hodinku/dve do odchodu z prace a on si tu nekdo teprve vstava... tsssss 😠

pavuciatko
4. apr 2013

@misza1 🙂 som zle prečítala, že "človek si tu odpočíva poslednú hodinku..." to by na mňa aj sedelo. tiež si tu v práci odpočívam poslednú hodinku - dve do odchodu 😀

misza1
4. apr 2013

@pavuciatko no kdyz si vezmes ze si sedim na fitlopte, z casu na cas se pokroutim, zhoupnu🙂 tak i odpocivam 😀

anjelicek26
4. apr 2013

@willy_wonka - preco psychologa v tehu?

anjelicek26
4. apr 2013

@pavuciatko - mne toxoplazmozu testuju po kazdy raz... takze mi beru krv kazdy raz, co sa objavim u lekarky 😝 Zatial vsetko negativne,aj ostatne testy...

anjelicek26
4. apr 2013

@kavaapalma - porodny plan ja urcite mat nebudem. Mam manzela, co bude hadam s chladnou hlavou dirigovat sestricky, keby volaco... aj ked tipujem, ze porod bude zasa rychly, ze nebude moct treba do coho kecat... plus v porodnici, kde chcem rodit si to so mnou preberu PRED porodom, na prehliadke porodnice, urobia poznamky, co chcem a co nie a budu sa tym riadit...

bambina18
4. apr 2013

Baby ste tu niektorá ktora máte termín 27.6 a rodite.v ruzinovskej nemocnici?

willy_wonka
4. apr 2013

anjelicek26 mas odo mna postu🙂

katuska54
4. apr 2013

@willy_wonka ahoj 🙂 co dnes robis? ja som dnes prala mimi vecicky a teraz mi to tu vivoniava 🙂 zajtra sa pustim do zehlenia.
ty uz mas veci oprane a ozehlene?

pavuciatko
4. apr 2013

@anjelicek26 no by ma porazilo, keby som zakaždým mala tŕpnuť a čakať na výsledky. ale tak, keď mačku ani iné zviera nemám, tak sa hádam nič nezmenilo.? ale tie žltačky a kadejaké choroby by mi zistili na začiatku, nie?

willy_wonka
4. apr 2013

@katuska54 ahoj Katka, akurat odfukujem obed🙂 vecicky sme prali cez sviatky,ozehlene este nie su, budem musie maminu poprosit. ... e to hrozne,.ale ja uz nevydrzim ani 20min vkuse stat..musim chodit prikrcena,tu ma picha,tam ma.boli...ach 🙂vidim, ze ty si este ciperna 🙂)

pavuciatko
4. apr 2013

@katuska54 jej, vy už periete a žehlíte vecičky? tak to závidím, lebo u nás doma je stále stavenisko, tak mám všetko zabalené, ani sa k tým vecičkám neviem dostať. dúfam, že to stihnem poprať a pripraviť. lebo prestavba ešte vyzerá na pekne dlho....

katuska54
4. apr 2013

@willy_wonka co si mala dobre k obedu? ja som dnes robila cesku bramboracku a zapekane maso s hribami a varene zemiaky. normalne mi to chutilo 🙂 mnamka...
joj moja to ti nezavidim take stavy. nastastie ja som este ciperna a vladzem robit,ale lenivost ma vzdy premoze 🙂

katuska54
4. apr 2013

@pavuciatko ale ja mam taky problem,ze tie vrcicky nemam kam dat. chcela som kupit komodu pre malu ale nemame ju v spalni uz kam dat...tak musime vymysliet kam ulozime jej veci..asi budeme musiet vystahovat zo skrine nase veci a dam tam jej. cez vikend budeme asi metrovat 🙂 aby sme vedeli co sa nam tam zmesti 🙂

anjelicek26
4. apr 2013

@pavuciatko

Problem s toxoplazmozou ma len pramalo s mackami, teda zo zvieratami ako takymi… to by si musela macaci vykal chytit holymi rukami a potom to jest, chapes, proste inak to nejde  Prenasa sa toxo hlavne neumytou zeleninou, ktora rastla v zemi, kde boli hovienka – parazity – hostitelov. Ak pracujes v zahrade si proste musis dat rukavice a zeleninu poctivo umyvat… A samozrejme surovym neprepecenym mäsom. A to az v 95% pripadov… ta macka je skor strasiak… ja mam macku cely zivot nejaku, kazda beha po vonku a vidis… v zivote som toxo nemala a musim si davat pozor teraz v tehu riadny…

anjelicek26
4. apr 2013

@pavuciatko - fuha aj vy prestavujete? U nas uz bude o dva tyzdne hotovo, ale toho bordelu vsade, uz to ani nemam silu kazdy den spratavat, necham to na upratovacku ten hruby bordel a veci budem davat do poriadku az ked skoncia... lebo takto zacinam stale na novo... ale maleho izba je uz krasne vymalovana 🙂 Skrina stoji 🙂 Ja som spokojna uplne 🙂

willy_wonka
4. apr 2013

@katuska54 pizzu z P. Huttky, spenatovu 🙂 ale zjedla som dva.trojuholniky a.finito,nejak mi nesmakuje :/ este aj vyvaras? Dievca zlate, zavidim ti...inak vies.co vsetko treba vybavit,kam co poslat, ked prechadzame z pn na matersku?

katuska54
4. apr 2013

@willy_wonka viem,ze ukoncenie pn do prace a papier o materskej tiez. ja mam aj dnp tak to budem musiet odniest ukoncenie pn aj do prace aj na soc. a to iste aj s materskou. ale skusim to zistit presne a dam ti vediet.

misza1
4. apr 2013

dneska jsem namrkla do temy decembrovky 2013 😔 normalne mi je az lito jak to leti, ikdyz ony tam akorad probiraji ranni nevolnosti, po tech mi smutno neni😀

katuska54
4. apr 2013

@misza1 ty sa musis teda riadne nudit 🙂 ale aspon si si zaspominala na tie krasne zaciatky,ze?

slavka_a_maros
4. apr 2013

Baby, planujete mat pre babo nejaky teplejsi overal? 😕 ja teda nemam, ani som neplanovala.