Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Ja idem do prace v piatok oslavovat rozlucku a tiez rozmyslam co upiect.
@lienockalenka ale do buducnosti by s tou pupocnikovou krvou mali byt velke vyskumy, ja o tom uvazujem, lebo pri prvom sme to nedali teraz sa rozhodujeme. Ja nezatracujem nazor o odbere, lebo clovek nikdy nevie, co sa moze stat a par stovak eur moze zahranit zivot dietata. 🙂
@delica tu je takovy zvyk, ze se jde nekam ven posedet mimo firmu. vetsinou se chodi na bowling, ale to jsem nechtela kdyz s tou gulou na brise se mi neda hazet 🙂 takze my vyrazime do baru-nefajciaru, bude nas cca 20 lidi. a v utery kdyz tu budu posledni den, tak donesu nejaky kolac pro vsechny i ty co nepujdou do baaaru s nami.
@jankastubka my o tom rozmyslame tiez! Pride mi zvlastne, ze niekto na to dava akcie, alebo zlavu, uprimne moc tomu neverim! Viem, ze zakonne to robi CEPTRA . Vsetky spolocnosti, ktore o tom volaju alebo ponukaju zlavy sa mi zdaju nedoverihodne. Pokial sa rozhodnes o odber, riesila by som to priamo az v porodnici, ked pridete na prijem a povedala by som, ze mam o to zaujem, aby to riesili povereni ludia!
@lienockalenka a odkial si teda ak mozes napisat...
Aj vam.je take strasne teplo ? :(
@willy_wonka ano ☹ zase sme sa prehupli zo zimy rovno do leta
@kavaapalma kúsok od Prešova 🙂
@katkalubkova mne to poslali emailom priamo z toho coord blood centra, ktore to ako jedine na slovensku robi. Takze toho sa nebojim. Ale aj vzhladom k tomu, co tu uz viacere napisali si to asi nedam.
@slavka_a_maros presne tak :(.
od minuleho tyzdna mi narastlo brucho o 5 cm....jaj, dopadnem jak moja teta :( koza sa mi uz nestiahne
ahojte babule. tak dnes som mala perny den. rano som bola na socialke odovzdat ukoncenie pn a papier na nastup md. a poobede som zbehla s kamoskou do mesta na pokec. ale je vonku priserne teplo 😎 ale dala som si fajnu zmrzku 🙂
@willy_wonka Kristinka,myslis ze na tu epi musim ist az ked budem chodit na antolu do poradne? nemoze mi to doporucit moja gyn?
@slavka_a_maros - no ja ti neviem, u nas je 14-15 stupnov 😖
@delica - ze obvod brucha, ja uz mam 99cm 😖 Pre porovnanie - Sasku som s 97 a Maxa s 98cm rodila. Toto bude nejake velke babo 😖
@katuska54 skus sa spytat svojho dr, no kazdopadne musis mat vymenny listok, a 2-3 tt pred TP treba mat porobene vysetrenia z krvi, mne ich asi budu robit skor,kedze som otazna 🙂
zmena je zivot. Zo sunaru som presla na nutrilon a teda nic moc... sunar je neporovnatelne lepsi 🙂
@anjelicek26
@delica ja nejak stagnujem, dlho aj 3tyzdne som mala 97, teraz,konecne, uz mam 98🙂
@willy_wonka - no my nejako rastieme, obaja 😀 A aj vaha sa pomahy splha hore, uz cakam, ze sa kazdym dnom prehupnem cez devät kil, ale zatial sa drzime na 8,7 xixi
@anjelicek26 ooo, to by sa mi pacilo🙂 ja neznasam horucavy
@anjelicek26 tak to je len dobre, ze rastiete. Benji ma dobry apetit 😉
@willy_wonka - len ja nechcem tlacit na svet slonicatko, pomoc 😀 A co moja vybavicka vo velkosti 50 😀 😀 😀
@anjelicek26 :D no, ta vybavicka... podarujes🙂.kedy mas utz? Zaujimalo by ma kolko uz tvoj drobec cca vazi :D
@willy_wonka fuha ani netusim, az v 34.tyzdni mam poradnu 😖 1550g mal posledne a to bol 31.tyzden zaciatok... mi to prijde dost veru
@delica neboj, stahne se ti... poridis si stahovaci pas a bude🙂
kurnik to jsme meli co rozebirat s tou pupecnikovou krvi... akorad s mm volame s kamaradem, co je chirurg a ten ze to ma u obou deti, ze to neni jen o leukemii, ale i jine choroby... ze to vlastni tkanivo je nejdulezitejsi, protoze nemuze nastat zla reakce... no ja jsem z toho uz uplny debil.
@anjelicek26 aspon vies, ze vsetko funguje tak ako ma 🙂
@misza1 - toto si musis rozhodnut za seba, pre mna je najdolezitejsi argument - lepsie cennu krv dat dietatu (dotepat pupocnik), ako ju strcit do mraznicky. Plus to, co som uz pisala.... financne by sme si to mohli kludne dovolit, ale rozum nepusti, niekomu dat paradne zarobit a ja v pripade nudze to ani nebudem moct vyuzit, ci uz kvoli mnostvu, ci kvalite, ci nenachytame ten "spravny" typ choroby....? No dakujem pekne.
@willy_wonka - inak sa zasmejes, mam svalovicu z chodenia po schodoch, ja som fakt uz nemozna, dali sme si spalnu do podkrovia a mna to zabije, asi zacnem spavat v hostovskej 😀 Jaaaj nech uz tych 7-8 tyzdnov rychlo zbehne, nech sa rozzdvojime xixi
@anjelicek26 sa cudujes, ze mas svalovku, ked behas skoro so stovkou.v pase po schodoch ? :D teraz ti to moc nevyhovuje, ale pockaj po porode, vdaka schodom sa lepsie vyformujes🙂
@willy_wonka - no vzdy sa da najst na tom nieco pozitivneho 😅 😅 😅 No to ano ked budeme dolu a maly zamrnci u nas v spalni, tak to budu behy cez dve poschodia hore 😀 😀 😀
Inak babule mozeme si vobec nieco dat na sennu nadchu? Mna to chyta len dva tyzdne v roku, ale je to desneee, oci, nos, a na vsetkych liekoch je, ze to tehotne nemozu, dokonca ani fenistilove kvapky 😖 Asi len pretrpiet.
@delica ked si tak budes hovorit,tak si to aj privolas... proste si povedz,ze po porode budes mat menej kil ako pred otehotnenim... ja som si stale hovorila,ze ked budem kinderko,tak nebudem blinkat a neblinkala som...
u nas taka burka bola,ze vybilo elektrinu.........aj signal na net,ale uz fachci....
@lienockalenka ja teraz byvam v Trebisove a kam ides rodit?

@misza1 a aku robis party? ja asi nieco upeciem zajtra a vezmem do prace a pojdem sa pobalit.