icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
24. apr 2013

@delica no jasne hladna nebudem heh mam kupenu aj uharku aj kalerab aj mrkvu heh a aj jabkla a banany...a na obed som si kupila taku mrazenu zeleninu mix wok...ta vypadala tak chutne xi xi..nejako to spravim.sak 2 dni do tyzdna neni take hrozne...

lenka1989
24. apr 2013

@lienockalenka ahooj ides rodit do Bardejova ? 🙂 mozno sa stretneme kedze sme v rovnakom tyzdni 🙂

katuska54
24. apr 2013

dobre ranko 🙂 vcera som to trochu prehnala a zaspala som este pred osmou 😒 bola som cavena a cely den som prechodila a teraz ma bolia nohy,mam opuchnute ruky a v noci som mala jeden krc za druhym 😠 uz ziadna celodenna vychadzka ☹

jankastubka
24. apr 2013

@kavaapalma aj mne to tak bolo povedane, tak dufam, ze to tak plati.

kavaapalma
24. apr 2013

@lienockalenka ja idem do Michaloviec...

jankastubka
24. apr 2013

Po vcerajsej poradni mam uz aj ja malo zeleza. Stale mam vraj brat aj megnezium a od piatku som na materskej. Nehovri sa, ze mesiac pred porodom treba s magneziom prestat?
O dva tyzdne uz mam ist na kontrolu do nemocnice... nejak sa to zavratne blizi. 🙂

kavaapalma
24. apr 2013

@jankastubka v pohode,to je dobre,ze sa to blizi,ja som uz taka zvedava na toho nasho synceka... uz len za 49 to je za par 🙂

jankastubka
24. apr 2013

Prave mi prisiel kocik - doteraz som sa s nim pupcila aby som ho ako tak zlozila... lebo som sa nevdela dockat. 🙂
Prikladam fotky

misza1
24. apr 2013

hlasim se po poradne🙂
zamcena stale jsem, to co me dole boli je hlavicka,je dost nizko ale dr rikala, ze to si dela pohodli. na opuchy mi rekla ze mam co nejvice lezet s nohama hore🙂 a caj z ostruziny muzu zacit pit cca 2 salky denne.
tak jsem zas na 3 tydny klidna...🙂
jo a na socialce me poslala domu,ze to muze vzit nejdrive den po zacati materske... ale byla mila😅

katuska54
24. apr 2013

@misza1 ahoj Miska, ako nechapem preco ta zo socialky poslala domov..ja som bola vcera odniest papiere a bez problemov mi ich zobrala. a to mam nastup 1.5. na MD. to co tam mate za bordel?
inak uz aj ja mam opuchnute nohy,ze ani kotniky nemam 😒 a ten cajik uz zacnes dnes pit? ja uz ho mam doma a neviem od ktoreho tt mam zacat.

delica
24. apr 2013

@misza1 super, dobré správy. Tak hore nohy!

mariana1
24. apr 2013

@slavka_a_maros aj ja sa hlasim k 112 :D

kavaapalma
24. apr 2013

kurna tu je tak dusno,ze az mi je z toho spatne... 😠

kavaapalma
24. apr 2013

@jankastubka mne sa tiez tento paci,to je co za znacka a kolko ta vysiel?

lienockalenka
24. apr 2013

@lenka1989 Lenka, ja pravdepodobne pôjdem sekciou, takže rátam cca 10 dní skôr ako je termín, ešte uvidím ako sa vyjadrí záväzne lekár... ale samozrejme, nič nie je vylúčené, takže budem pátrať po prvorodičke Lenke? 🙂 a môžem sa Ťa opýtať, nemáš náhodou zoznam vecí pre nás a bábätká do nemocnice?

dulkagabulka
24. apr 2013

@jankastubka ja som počula, ze dva mesiace pred porodom treba presat

willy_wonka
24. apr 2013

Ak neprestanem kychat, tak si aj Samka vykychnem :(

@jankastubka ahoj, mne.dr povedal, ze este dva tyzdne mam brat a potom vysadit.

lenka1989
24. apr 2013

@lienockalenka ahoj Lenka 🙂 a preco mas mat sekciu ? Lebo aj ja ju mam mat ale zase nikdy nevies co sa moze stat 🙂 nemam zatial ten zoznam ale teraz koncim mesiaca ma vyjst casopis mama a ja a tam ma byt zoznam co babatku do porodnice ale co som sa tak pytala tak plienky , vlhcene obrusky , rukavicky aby sa male neposkriabalo ale veci davaju oni svoje a aj perinku jedine zeby si chcela svoje tak im to poviem a ti oblecu do tvojich veci 🙂

katuska54
24. apr 2013

kde ste vsetky? sa opalujete 😎

zuzka444
24. apr 2013

jaaaaj baby konecne sa mi.zachvilku konci moj.detox 😀..chvalabohu uz mi sliny tiekli bo sme mali navstevu a papali tortu chlebiky a drahy mal.na.veceru taku.vonavu klobasku ze mnaaam...a ja som.si poprinom.chrumala.kalerab mrkvu a uhorku :/..

katuska54
24. apr 2013

@zuzka444 tak zajtra budes ty chrumkat klobasku a mozno ti nechali aj tortu 😉 este vydrz par hodin a sup do chladnicky pre mlsnu 😀

delica
24. apr 2013

@katuska54 ja som piekla na zajtra do prace a plnila svoju tajnu misiu :D tak nemam vobec cas kobylkovat

katuska54
24. apr 2013

@delica takze zajtra ides do petrzalky 🙂 tak sa stav aj u mna,budem cakat na tu napecenu mnamku 😀

zuzka444
24. apr 2013

@katuska54 no.jasne sak.ja som.krajala.tortu 😀...a este je tam polka takze sa nemusim.bat ze mi neostane he he...nije az zajtra zacnem papat ja.v noci nejedavam takze nehrozia nalety na chladnicku 😀

hobit
24. apr 2013

caute, ste ma inspirovali k meraniu bruska, 94 cm 🙂

jankastubka
25. apr 2013

@kavaapalma je to Bexa B4X, a vysla ma 305 EUR, vratane autosedacky, zdarma sme este dostali taky velky zimny fusak. http://www.ekociky.sk/?606,bexa-b4x
Je to sice polska vyroba, ale mala ju kamoska a bola s nou spokojna.

jankastubka
25. apr 2013

@dulkagabulka lebo doktor sa ma na poradni pytal, ci beriem a ze mam dalej brat.

misza1
25. apr 2013

@katuska54 ahoj, no pani na socialce mela asi moooc prace, hudatko, nikde ani nohy, karty pres cely monitor, no budu ji rusit?😀 ale nevadi, 3/5 se stejne chystam do dca, tak se tam zastavim... jeste mi rikala ze musim jit do jinych dveri, kde si vypisu cosi na to aby se mi pece o Oskyho pocitala do duchodu.
ja si opuchy stupnuju podle toho, jak mi jdou videt prsty🙂 rano vetsinou cele a na vecer mam polovicni:( ale dr mi rekla ze neni zla gelova alpa s ... no ted si nevzpomenu ale tusim kastanem? ale ze nejlepsi na to je porod😀
cajik si musim jit koupit, ale zacnu ho hned pit, sestricka se me ptala ze ci uz ho piju, a kdyz ne ze pokud ho planuju pit, tak uz muzu🙂

@delica jsem si je vcera i vylozila, ale pak jsem sla cvicit, tak jsem zas mela kopytka😅
co dobre jsi pekla do prace? ja asi zaukoluju svokru...

misza1
25. apr 2013

kocky mam dotaz, jakou mate delku krcku? vcera mi volala kamoska, co ma termin na konci juna, ze dr ji dal klidovy rezim, ze ma skraceny krcek, ze ho ma 3cm... ale ja mam uz od 16tt 2,5cm a zakazdym mi ho vychvaluje 😒

slavka_a_maros
25. apr 2013

Dobre ranko! Mate niekto skusenost, ako je to s materskym? V sobotu mi oficialne zacina, papiere su odovzdane. Oni mi poslu nejake oznamenie, ze ma eviduju alebo mam len cakat na prvu platbu? 🙂 no uz sa neviem dockat, ze nieco od tohto statu dostanem 😀