Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@jankastubka nebudu mu velke neboj, aj ja mam dvojky od 3 do 6kg 🙂 a v tych plienkach, zase az taky obrovsky rozdiel nie je!
Babyyy, mne je zle od zaludka. V noci som si bola aj s misou pokecat,od vtedy nastastie nie, ale na blivno mi ostalo... ☹
@jankastubka - podla mna jednotky vyuzijes dlhsie... ono ide o tu gumku pri nozicke a maju riedke kakanie a ked su väcsie plienky, no nebudem to opisovat, ale po strane to vytecie vsade 😝 Ale dokupit sa da vzdy, uvidis...
Baby to sa fakt uz vsetky balite 😖 Ja sa na to chystam az prveho juna 🤐
@willy_wonka co si pojedla?
@anjelicek26 ja uz to idem dnes zbalit.....
@katkalubkova - tak ja ratam, ze mam este 4,2cm krcok, ziadnych poslickov, brusko vysoko, len 1,6kg babo v brusku a termin az 21.6.... takze hadam toho 1.6. bude stacit pobalit 🙂
@delica tani, praveze nic take,vcera som bola cely den ok, na veceru som mala.vianocku s maslom a potom som schrumala asi 4 suche polystyreny. V pohode som okolo jednej po pol noci zaspala. Mm bol este hore,a ked isiel o druhej spat som sa na to zobudila,napila som sa cistej vody a minutku na to som uz misu objimala☹ rano som sa zobudila bolo to ok,vysmadnuta som bola,tak som si dala mesiacik melonu,zaspala som,zobudila sa a potom mi zas ostalo divne...teraz zvacham zuvacku,je to tusim lepsie....
@willy_wonka tlak mas dobry?
@delica ten som si nemerala, ale necitim, ze by tlak nieco robil... uz jem suchu zemlicku,tak snad sa to polepsilo 🙂
@willy_wonka tak je dobre. Mne byva zle skoro vzdy, ak zjem viac, zjem nieco mastnejsie alebo sladke, alebo mam prazdny zaludok. Uz ma napina....
@willy_wonka moja telo sa pred porodom.cisti niekto chodi furt na wc a niekto vraca...podla mna sa cistis.
ach jaj plienky pozehlene aj osusky kks zaberak...vyse hodinu som nad tym stravila he he...ale hadam to najhorsie mam za sebou :D.
@willy_wonka heh len aby babo islo podla harmonogramu 😀...no uvidis nehaj sa prekvapit xi xi...ale nie este mas dost casu...moze to byt aj z tej vody mozno ti je uz tazka na zaludok a ked ti uz ani nechuti..sprav zmenu.
@willy_wonka ved bruško máš vysoko, tak snad nebudes.
Inak mne sa rano maly posunul dolu, ked si dam dlan na podbrusko, tak ho citim v tom zahybe brucha, pred tym bol vyssie o dobrych 5 cm. Tak aby som nakoniec nebola prva :-/.
@delica nebudes prva, neboj..ja si myslim, ze prva pojdem ja, do oficialneho terminu mam 26 dni, som rizikovka, a buducu sobotu uz planujem zacat intenzivne poletovat 🙂 mozno po tolkych mesiacoch aj svoj intimny zivot oprasim :D
Skus si lahnut,on zas vyplava vyssie 🙂 len predsa ma uz svoju vahu a gravitacia nepusti 🙂
@zuzka444 uz som mm vyslala pre pizzu a ochutenu bonaqu,uvidime co to spravi 🙂
Hmm, cisto teoreticky, ak by som teraz porodila ake rizika by to malo pre drobca?
@willy_wonka len by bol chudsí, nema túčik tak, akoby mal mať o tri - štyri tyzdne
@delica to by ma mozno ani nerozdriapal🙂 v utorok sa mi snad podari ist aj na sono,tak uvidim kolko vazi 🙂 ale urcite,este minimalne tyzden bude v bruchu,nepustim ho ani keby sa na hlavu postavil.
@willy_wonka stale beries magnezko?
@delica ano,ano...este som sa neodvazila vysadit ho, ale trocha som upravila davkovanie na 4-5 denne, povodne som mala cca 2tyzdne az 8 denne. Tak by som sa necudovala,ked by som sa poblinkala z neho,dnes som mala zatial len jedno 🙂 inak ma prekvapilo,zevraj dr predpisuju magnezium aj pri zlych prietokoch,ze to rozsiruje cievy...
@willy_wonka hej, aj ja som to citala. Mne davali velke davky v nemocnici, potom ze doma si mam dat, ked bude brucho tvrdnut, ale neberiem nic.
No dnes som si vsimla, ze mi opuchli prsty trochu a aj mi trpnu:-/ ale tlak mam nizky. Tak rozmyslam, ci si predsa len nedam...
@willy_wonka zasa ked ti nepovedal srandista vysadit,tak asi nie je dovod

@anicka.be tak to dufam, ze mi dovolia lahnut si na bok, lebo ked som na to chodila so synom pred 5timi rokmi tak na chrbte, len raz som natrafila na taku dobru sestru, alebo to bola porod. asistentka a dala ma na bok. Aj tak, dnes balim tasku 🙂 , zajtra sa dufam ozvem, ako som tam dopadla!
A preco si bola v nemocnici? Vysiel Ti zle monitoring, alebo koli niecomu inemu, asi si to tu aj spominala, no nechce sa mi to citat tolko stran dozadu 😅