icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
5. máj 2013

@delica on nie, dr. Rosemberg mi povedal,ze do 10.5 mam vysadit uplne, s tym, ze tych poslednych 10dni(bola som tam 30.4)znizim davkovanie,vtipalek mi tyzden predtym povedal,ze mg este dva tyzdne potom vysadit,tak to zhruba sedi 🙂

willy_wonka
5. máj 2013

@delica jedna tbl ti neuskodi 🙂

majkafer
5. máj 2013

@danielle úprimnú sústrasť a veľa síl!!!!

silsil
5. máj 2013

@willy_wonka ak by sa ti drobec narodil teraz, tak zavisi aku by mal porodnu hmotnost..niektore babatka su uplne pripravene na život mimo bruška už práve od 37/38 týždňa..takže teor. je šanca že by bol uplne OK a bez problemov svšetko zvladol 🙂)

katkatara
5. máj 2013

@danielle Je mi to hrozne, hrozne ľúto.Pomodlím sa za tvojho anjelika a aj za teba,aby si to všetko zvládla.

lenka1989
5. máj 2013

ahojte chcela by som sa vas opytat ako casto sa vam babatka teraz hybu a ked sa im nechce ako si to skontrolujete ? 🙂

silsil
5. máj 2013

@lenka1989 ahoj, tak moje sa hýbe ráno a večer keď som v posteli vždy, keď sa prevalujem z boku na bok tak tiež ho cítim, a plus cez den, keď sa najem a napijem tak cca pol hodinku potom : )

anjelicek26
5. máj 2013

@lenka1989 - no aspon 10x do hodiny sa hybe.... v podstate ho staci par minut hladkat a zacne sa vypucovat a kopkat... plus teda mam doma doppler keby volaco... ale este ho nebolo treba v poslednej dobe vytahovat.

katuska54
5. máj 2013

Ahojte 🙂 dnes som nejaka bez zivota 😒 len by som spala...je tu nieco nove? dufam,ze ste vsetky este 2v1 😀

lenka1989
5. máj 2013

@anjelicek26
@silsil ahojte dakujem vam za odpoved 😉 ja odkedy som mala trosku zle prietoky tak sa bojim ale mala kope nadvihuje brusko aj sa jej nedavno ckalo ale boli ma nejako pupok aj na pravej strane ma picha aj trosku mi uz spadlo brusko tak kto vie ale zajtra pojdem hned do lekara ze co to

zuzka444
5. máj 2013

@willy_wonka xi ja akurat ladujem chleba s tuniakovou pomazankou mnaaaam 😀..rozmyslam.ci nedam.este jeden he...no a co spravila pizza a bonauqa?..lepsie?

willy_wonka
5. máj 2013

@zuzka444 dobru chut 🙂
pizza splnila ucel, nakrmila ma,bonaqua napojila,a klop klop klop uz je aj stravena, prave lred chvilkou som sa osviezila melonom a cerealnou tycinkou. Tak snad to uz bude.v poriadku 🙂

zuzka444
5. máj 2013

@willy_wonka tak som rada ze ti je uz ok 🙂...mozno to naozaj bolo z tej dojcenskej vody.jej dakujem.heh ale uz mam.za sebou az zmrzku 😀..xi.xi.

willy_wonka
5. máj 2013

@zuzka444 no a si predstav,ze to ma byt pre deti.... este tam pisu,ze ju netreba prevarat....

kavaapalma
5. máj 2013

@willy_wonka jasne,ze to bude oka. Ja stukala vcera vecer,lebo som si nedala povedat a prepchala som sa nalesnikmi az ma bolel zaludok,nejak mi netravilo. Pomohla nastastie soda. @misza1 pridavam sa aj ja do klubu opuchajucich noziek. Baby len tak pre zaujimavost,vy uz mate pupky vystrcene von? Ja nee.

misza1
5. máj 2013

ahojte🙂
akorad jsme na ceste domu a po prejeto hranic mam pocit ze vitezstvi nad fasizmem prave probehlo😀 sama vlajka🙂
jak jinak travite vikendik? me Osky dnes nedovolil snist obed... omacka se mi vracela zpet a maso mi rostlo v puse.aspon ze marlenku ma rad🙂

lenka1989
5. máj 2013

@kavaapalma ahoj ja ked lezim tak ho mam tak vystrceny ale inac v stoji nie je vonku 🙂

misza1
5. máj 2013

@kavaapalma hm to me mrzi,ale neboj uz to mame za par,tak budeme s tim mit klid. me to mamina vymasitovala z jsem si konecne videla kotniky ale mm si delal srandu ze ci se mi to nepresunulo do zadku... 😀

kavaapalma
5. máj 2013

@misza1 to je uz aj teplom. A aj maly zabera viac miesta,tak utlaca ostatné organy. Nevadi. V utorok sa budem pytat dr.kolko uz vazi,lebo mam pocit,ze sa asi fakt dopracuje k tym 4kg.

kavaapalma
5. máj 2013

@lenka1989 moj aj v stoji,kedy sa mu zachce

zuzka444
5. máj 2013

@willy_wonka no hej dojcenske vody netreba prevarat ale to je vlastne obyc voda len prevarena 😀..aspom.myslim heh..dokelu este by som.daco zobla ale neviem.co he he

anicka.be
5. máj 2013

@lienockalenka www.feedo.sk urcite najlepsie ceny!!! Overeny e-shop, svagrina na nom fici uz 1,5 roka 🙂

delica
5. máj 2013

@kavaapalma nemam pupok von a aj ked mam obrie brucho, nebudem ho asi mat

anicka.be
5. máj 2013

@anjelicek26 objednavaj het .-) ja to teraz momentalne riesim .-)

delica
5. máj 2013

@katuska54 aj ja som nejak bez nalady :((((((( vrcim cely den
zajtra ma dojde kuknut kolegyna, aj sa tesim, ze navsteva, ale bude chciet aj nieco do prace pomoct a mne sa nesceeeeee, lemra som

jankastubka
5. máj 2013

@lenka1989 moje sa hybe strasne malo, dnes ak sa pohlo 5 krat tak vravim vela, aj to vzdy len tak jemnucko.

kavaapalma
5. máj 2013

@delica ty si zasluzis byt teraz lemra,mas nato vysostne pravo.

anjelicek26
5. máj 2013

@jankastubka - ja som mala Maxa takeho, ze sa hybal 3x do dna, z neho som bola na prasky 😝 Ale ak ta potesim, ostalo mu to, spaval od porodnice uzasne - rozumej novorodenec, co sa budi 1x za noc a cez den taha 4h v kuse kazdy spanok 😀 😀 😀 Flegmos na pohladanie dodnes.... takze sa mozes pripravovat na pohodoveho drobca🙂

silsil
5. máj 2013

@delica ber to z tej lepsej stranky.. ze k tebe pride kolegyna.. k tym mojim sa musim ja trepat do prace a daco im pomoct...:P

lenka1989
5. máj 2013

@jankastubka aj moja je dneska trosku taka lenivejsia nez inokedy