Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 no kiez by to tak chcelo byt aj u mna. Ale hlavne nech je vsetko v poriadku.
@misza1 ja mala blby sen,ze porod total lahky,ani dr.nestihla dojst,len pa ma odrodili dve a pri porode bola moja mama. Maly bol velmi pekny a vsetky sestricky sa na neho chodili divat. A mal zelene oci a ja ze zelene nie,tie ma svokra. Mala ho mama a jak mi ho podavala tak jej spadol na zem. No nechcite vediet jake soky. Fuuu,este dobre,ze to len sen. Musim zresetovat.
Ahojte spolucakatelky 🙂
teraz som v 33tt a termin mam koncom juna, planujete niektora rodit v BA na Antolskej?
@katkalubkova opuchali mi clenky, trpli ruky ale aj skracoval sa mi krcok a zacala som sa otvarat 😖
inak kočky..ako to je s tou kupovanou dojčenskou vodou (luckou) .. prečo to musi byt?
resp. mne nepride nejaka balena voda v umelej flaske (kt. sa skladuje a prevaza bohvie kde a v akom teple a ako dlho) zdravsia nez ta z vodovou, pripadne ta prefiltrovana..
a ked sme boli my male deti, boli taketo vymozenosti ako dojcenska voda? co nam davali nasi rodicia pit, ako nam robili a varili prikrmy..atd..
@anjelicek26 ty mas relativne este cas na balenie, kedze TP mas 21.6. 😎 , coz ja som prvy junovy tyzden a to moze byt uz aj v druhej polke maja, uhaaa 😕
@anicka.be ďakujem 🙂
@silsil
@kavaapalma
vdaka kocky, hned to vidim ovela v lepsom svetle 🙂))
@silsil - no podla mna je dojcenska voda uplny nezmysel, ked vidis odstaveny kamion na slnku nalozeny vodou pri vykladke, dobre vies, co sa pri tom teple z tych flasi uvolnuje 😝 Kamosky prosim pekne este aj Lucku na kupanie brali, psycho pardon 😀 A varit v Lucke tiez vtipna zalezitost 😀 😀 Moji boli co sa tyka pitia strasne dlho len na materskom mliecku a potom uz ziadna prevarena kupovana voda, ale vodovodna, mame kvalitnu, ziadnu prehnane kamenistu ci zelezitu (vtedy by ta Lucka asi mala zmysel).
Babyyyyy, v junovkach sa uz zacalo rodit.....
@willy_wonka kto zacal ? 🙂
@anjelicek26 ja si tiez myslim ze to je nezmysel.. prave kvoli tomu plastovemu obalu, skladovaniu, prevazaniu atd.. vobec mi to nepride zdrave.. amy vobec nekupujeme a nepijeme mineralky..nechapem kto vymyslel vodu s bublinkami, podla mna blbost :P a tie sladke vody taktiez..ale kazdy podla svojho gusta : )) a tak ty ako trojnasobna maminka, si uz ovela mudrejsia : )) takze som rada ze nie som jedina kto ma taky nazor na kupovanu dojcensku vodu..:P
@willy_wonka @delica ja beriem magnezium este do stvrtka 2x1, najviac som brala 1 tyzden 3x1. Potom uz mam vysadit a asi zacnem s tym malinikovym cajom 🙂 A neviem kto mal zaujem o homeo Arnicu, uz je zbalena v taske 😎
@willy_wonka Kristi, aj ja som to videla, prvykrat odvtedy, co som bola v nemocke, som dostala stres....
@lenka1989 Ja mám sekciu preto,lebo mi ju doktor viac odporuca ako prirodzený porod kedže aj dcerka bola narodená akutnou sekciou,a že je proste riziko rodiť normálne,može mi prasknuť jazva alebo niečo podobné..Tak mi to on hovoril 🙂
@willy_wonka coo??a to kde?
@lulutsija ano, niektore chodia skor, ale asi preto ze su rizikove..ja si vyberiem dr poradnu takprakticky, kedze nie som priamo z BA, a uz chodim utorky na antolsku kvoli tomu kurzu, tak si vyberiem taku poradnu, ktora ordinuje v utorok :P
a aj tak si neplanujem ziadneho dr zazmluvnit.. kedze nikoho tam osobne nepoznam, a za tie 4 razy co pojdem do poradne ani moc nespoznam..a mam uz xy referencii ze vsetci dr na antolskej su na vybornej urovni, ze budeme spokojne🙂) a druha vec, aj tak 90% casu z porodu sa o zenu staraju sestricky a porodne asistentky, a dr pride na poslendych par minut a par zatlaceni 🙂 tymto nijako nechcem nikoho spochybnovat..🙂
@willy_wonka -jj videla som, takze dnes/zajtra bude uz prve junovca kricat 🙂
@willy_wonka nestras 😕 a kto nam rodi?

@kavaapalma jj ledviny to nezvladaji. na vahu jsem taky zvedava, akorad se mi dneska zdalo ze mi v porodnici rekli ze ma 4kg tak jsem rekla ze to neodrodim ze chci cisarem😀
pro velky uspech mam zas opar... ach trne mi pulka rtu:(
@delica nejsi sama lemrava jsem zvedava jak budu rodit,cim dale tim mene se mi chce hybat a ze porod vyda za maraton:/