Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica jedna tbl ti neuskodi 🙂
@willy_wonka ak by sa ti drobec narodil teraz, tak zavisi aku by mal porodnu hmotnost..niektore babatka su uplne pripravene na život mimo bruška už práve od 37/38 týždňa..takže teor. je šanca že by bol uplne OK a bez problemov svšetko zvladol 🙂)
ahojte chcela by som sa vas opytat ako casto sa vam babatka teraz hybu a ked sa im nechce ako si to skontrolujete ? 🙂
@lenka1989 - no aspon 10x do hodiny sa hybe.... v podstate ho staci par minut hladkat a zacne sa vypucovat a kopkat... plus teda mam doma doppler keby volaco... ale este ho nebolo treba v poslednej dobe vytahovat.
Ahojte 🙂 dnes som nejaka bez zivota 😒 len by som spala...je tu nieco nove? dufam,ze ste vsetky este 2v1 😀
@anjelicek26
@silsil ahojte dakujem vam za odpoved 😉 ja odkedy som mala trosku zle prietoky tak sa bojim ale mala kope nadvihuje brusko aj sa jej nedavno ckalo ale boli ma nejako pupok aj na pravej strane ma picha aj trosku mi uz spadlo brusko tak kto vie ale zajtra pojdem hned do lekara ze co to
@willy_wonka xi ja akurat ladujem chleba s tuniakovou pomazankou mnaaaam 😀..rozmyslam.ci nedam.este jeden he...no a co spravila pizza a bonauqa?..lepsie?
@zuzka444 dobru chut 🙂
pizza splnila ucel, nakrmila ma,bonaqua napojila,a klop klop klop uz je aj stravena, prave lred chvilkou som sa osviezila melonom a cerealnou tycinkou. Tak snad to uz bude.v poriadku 🙂
@willy_wonka tak som rada ze ti je uz ok 🙂...mozno to naozaj bolo z tej dojcenskej vody.jej dakujem.heh ale uz mam.za sebou az zmrzku 😀..xi.xi.
@zuzka444 no a si predstav,ze to ma byt pre deti.... este tam pisu,ze ju netreba prevarat....
@willy_wonka jasne,ze to bude oka. Ja stukala vcera vecer,lebo som si nedala povedat a prepchala som sa nalesnikmi az ma bolel zaludok,nejak mi netravilo. Pomohla nastastie soda. @misza1 pridavam sa aj ja do klubu opuchajucich noziek. Baby len tak pre zaujimavost,vy uz mate pupky vystrcene von? Ja nee.
ahojte🙂
akorad jsme na ceste domu a po prejeto hranic mam pocit ze vitezstvi nad fasizmem prave probehlo😀 sama vlajka🙂
jak jinak travite vikendik? me Osky dnes nedovolil snist obed... omacka se mi vracela zpet a maso mi rostlo v puse.aspon ze marlenku ma rad🙂
@kavaapalma ahoj ja ked lezim tak ho mam tak vystrceny ale inac v stoji nie je vonku 🙂
@kavaapalma hm to me mrzi,ale neboj uz to mame za par,tak budeme s tim mit klid. me to mamina vymasitovala z jsem si konecne videla kotniky ale mm si delal srandu ze ci se mi to nepresunulo do zadku... 😀
@misza1 to je uz aj teplom. A aj maly zabera viac miesta,tak utlaca ostatné organy. Nevadi. V utorok sa budem pytat dr.kolko uz vazi,lebo mam pocit,ze sa asi fakt dopracuje k tym 4kg.
@lenka1989 moj aj v stoji,kedy sa mu zachce
@willy_wonka no hej dojcenske vody netreba prevarat ale to je vlastne obyc voda len prevarena 😀..aspom.myslim heh..dokelu este by som.daco zobla ale neviem.co he he
@lienockalenka www.feedo.sk urcite najlepsie ceny!!! Overeny e-shop, svagrina na nom fici uz 1,5 roka 🙂
@kavaapalma nemam pupok von a aj ked mam obrie brucho, nebudem ho asi mat
@anjelicek26 objednavaj het .-) ja to teraz momentalne riesim .-)
@lenka1989 moje sa hybe strasne malo, dnes ak sa pohlo 5 krat tak vravim vela, aj to vzdy len tak jemnucko.
@delica ty si zasluzis byt teraz lemra,mas nato vysostne pravo.
@jankastubka - ja som mala Maxa takeho, ze sa hybal 3x do dna, z neho som bola na prasky 😝 Ale ak ta potesim, ostalo mu to, spaval od porodnice uzasne - rozumej novorodenec, co sa budi 1x za noc a cez den taha 4h v kuse kazdy spanok 😀 😀 😀 Flegmos na pohladanie dodnes.... takze sa mozes pripravovat na pohodoveho drobca🙂
@jankastubka aj moja je dneska trosku taka lenivejsia nez inokedy

@delica on nie, dr. Rosemberg mi povedal,ze do 10.5 mam vysadit uplne, s tym, ze tych poslednych 10dni(bola som tam 30.4)znizim davkovanie,vtipalek mi tyzden predtym povedal,ze mg este dva tyzdne potom vysadit,tak to zhruba sedi 🙂