Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka vies co, ja ze to bude otazka na diskusiu a teraz jak som sa objednavala na predoperacne, tak sa ma pytaju, ze co mam na papieri a mam tam celkovu anesteziu......no tak neviem, ci mi to dala preto, ze nech mam kompletné vysetrenie alebo ze je to definitivne.
Tak to este musim prezistit.....ale tak ako ty, chcela by som ist od pasa dolu, nie spat
@delica no, to sa na to spytaj, bola by skoda,keby si cely "porod prespala 🙂
inak aky mas dnes den?🙂
@willy_wonka lenivy, ale pisem si s tou mojou "spolubyvajucou" z rizikoveho 🙂 uz je aj doma s babatkom, tak vyzvedam pikošky z porodnice :D.
No a uz mi šéf volal, som myslela, ze som zabudla po anglicky aj za tie dva tyzdne, co som necekla, ale nezabudla :D.
Skor si myslim, ze tu celkovu mi tam dala v tom pripade, ze to bude nutné, lebo mam 3 kamosky, co mali spinalku a citili rezanie, tak ich museli uplne uspat pocas porodu....
baby, pocitali ste si termin podla prvych pohybov? Ja som zacala citit v 17+4TT, tzn, ze mi to vychadza na 21.5. OMG som zvedava, ci to funguje 🙂
a dalsi termin podla uz normalnych kopnuti 19+2TT = 2.6.
ale dnes mam take tlaky v podbrusku 😒
@anicka.be a ako sa to pocita od prvych pohybov? Ja som tiez velmi skoro pocula okolo 18teho tyzdna, tak, ze by to mohlo byt o 2 tyzdne skor???
Vravi sa, ze druhorodicky pocuju skor... 😉
prvorodicky si pripocitaju 20 tyzdnov a viacrodicky 22 tyzdnov k datumu kedy si zacala citit pohyby.
@willy_wonka vsimla som si, ze @anjelicek26 urcite nedostala tvoje upozornenie, lebo si napisala s velkym A ☹ kus jej to preposlat.
@delica nestras, ze nieco citili... fuj aaaa!
a ako sa ma? 🙂 zvyka si na mamickovanie?🙂
co chcel sef? Gratulovat ku dnu matiek?;)
@kavaapalma 28.5. ma narodeniny manzel a 2.6. svokor 😎
ja by som uz postielku aj chcela poskladat aj komodu, len manzelovi sa akosi nechce ked je vonku tak pekne, ze budeme skladat,, ked bude prsat 🙄
no nenase*ie ta? 😀 chlapi, na vsetko maju cas 😝
@willy_wonka
haha...ne, chcel, aby som nieco spravila :D do prace.
no vyzera to, ze sa maju velmi dobre, aj babatkom, malinky sa narodil za 4 hodiny. Tak mam z nich radost 🙂.
@willy_wonka no prislo mi, lebo tam je aj anicka.be aj Anicka.be
@willy_wonka skuska nicku 😉
@willy_wonka prisla skuska nicku?
@anicka.be tak ja som zacala citit az v 22.tyzdni,tak porodim podla toho az koncom juna? :(
@kavaapalma no uvidime ci budes pretahovat do 42TT, normalne som zvedava 😎
@anicka.be jaj :D. Ja truuuba, tehu demencia..
Mne prislo upozorneni aj pre wonku s velkym w 🙂 tak to zrejme anjelicek dostala,dufam,ze spi a nerodi 🙂
@willy_wonka no vidis, to som napr nevedela 😀 aj ja dufam, ze @anjelicek26 pekne oddychuje. Mne pomohlo, ked som si na 2 hod lahla. No nebolo to nic prijemne, normalne som si zacala pisat casy, ci nahodou nejde o zacinajuci porod, ale preslo to, takze som kludna. v stredu poradna a potom chcem ist aj na poucenie o EDA, radsej to mat podpisane 😉
@anicka.be mm,ze dnes ju zlozime a nist,len som z nej stiahla obal a obliecku z matraca nech sa to vetra. Vidim to tak,ze ju posklada svokor. @azmuk citim tvrdnutie,hlavne vecer,ale poslickovia,no velmi slabucko. Len taka mini ani sa to neda nazvat bolest,skor vyzarovanie do podbruska a do stehien. A tvori sa mi vela hlienu. Ja si denne opakujem mam rychly-lahky a bezbolestny porod.
@delica co rozum potratil? Co mas robit.. nic nerob :D
ale to bol frisky porod 🙂
kocky idem sa venovat manzelikovi, akurat prisiel z lesa z prechadzky s nasim hafanom 😲
@anicka.be ja som blba,ale uplne... neprislo mi to :D
@willy_wonka 😀 neva..... takze musime davat pozor na male-velke pismena, ze?
@anicka.be ja prenasat nemozem,lebo v tehu knizke mi svieti napis cervenym gdm! Takze najneskor 17.6 musim porodit to mam podla ms a 12.6 mam podla sona.
@anicka.be strasne so mnou 🙂 a ano,treba to rozlisovat

Sme sa hecli včera a kúpili komoru, keďže sa nám už kopili veci pre malého. 🙂