icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

wewuska26
16. máj 2013

@aquatinka ahoj, aj môj malý sa presne takto isto vypúča do špicu 🙂 , tiež sa na tom vždy smejem, je to podarené 🙂

pavuciatko
16. máj 2013

@anicka.be ja si davam 1 taku kopcovitu cajovu lyzicku,ze su to asi 2 normalne lyzicky.

anjelicek26
16. máj 2013

@anicka.be - urcite si oddychnem, je tam genialna restika s grilovanymi rybami, chodime tam roky 😅 Drahemu sa podarilo zabookovat celu malicku farmu, takze veget uplny (co ho to stalo vediet nechcem), deticky si pohladkaju zvieratka, pohraju sa... a s kamaratmi budeme cely den, vyblaznia sa na plazi...

anicka.be
16. máj 2013

@pavuciatko lebo ja si davam 2 rovne CL

anicka.be
16. máj 2013

@anjelicek26 juuuuj, tam musi byt nadherne!!!! Pridaj potom fotky, nech slintame 😝

hobit
16. máj 2013

@slavka_a_maros ahoj, tak som sa dnes pytala na tie ryby a vtipny pan herec Kozka, ktory to ma teraz v prenajme mi povedal "Zajtra? co myslite?" no tak neviem 😅

anjelicek26
16. máj 2013

@anicka.be - xixi pofotim urcite, nabijam si akurat fotak 😀 Ako bude tam fukat a nebude nejake uzasne teplo, ale ma byt aspon slniecko, plus drahy slubil maximalne ofukovanie tehotnej manzelky, tak sa uvidi 😀 😀

slavka_a_maros
16. máj 2013

@hobit no super🙂 srandista. Vcera som mala dovoz z Jelky, tak na chvilu som si chute ukojila, ale chcela som sa este pred porodom vykrmit 🙂 tak snad stihnem

hobit
16. máj 2013

@slavka_a_maros snad hej, akonahle spozorujem nejake zmeny, dam vediet 🙂

slavka_a_maros
16. máj 2013

@hobit dakujem 😀

anicka.be
16. máj 2013

co myslite, su tie plienky vhodne na vyuzitie ako osusky?
http://www.mimisk.sk/product_info.php?products_...

willy_wonka
16. máj 2013

Bosorky, ktore bosorujete s vecami na ulahcenie porodu, nemate tip na rychlejsie "otvorenie sa"?🙂 peace 😅

anjelicek26
16. máj 2013

@anicka.be - vyzeraju pekne, ale cez net kvalitu moc nezistis :( Ja mam taketo mäkkucke hrubsie a veru urcite ich mozeme aj pri kupani pouzit... tie tenke bavlnene su na nic akosi.

anjelicek26
16. máj 2013

@willy_wonka - haha ze bosorky, no som zvedava 😅 Kedze ja som sa otvarala strasne rychlo, rada by som vedela, ze preco, tentoraz by to chcelo trosku zabrzdit 😀

anicka.be
16. máj 2013

@willy_wonka neviem, ci myslis nas z klubu malinovnika, ale mozno ten caj, prostaglandiny a potom skus poumyvat okna, popratat cely dom a ked skoncis prid aj ku mne 😀 a nezabudni chodit hore dole po schodoch 😉
A coze, nebodaj si sa rozhodla, ze uz aj stacilo? Ja mam naplanovane v mojej hlave buduci tyzden 😎 To uz tiez budem 38TT od tohto piatku.

anicka.be
16. máj 2013

@anjelicek26 a mas take bavlnene alebo flanelove?

willy_wonka
16. máj 2013

@anjelicek26 pri vsetkej ucte, ja to myslim zo srandy, tie.ajicky a davkovanie mi pride ako nejake.carodejnocke odvary..eh 🙂 ja by som uvitala sposob, ktory by zariadil,ze by som na kontrolu prisla,dajme tomu na prst otvorena, aspon nejaku zmenu...tebe to zrejme islo naraz, uz pri porode,nie? klud by ti teraz pomohol, no pri dvoch detoch... :-/

anjelicek26
16. máj 2013

@anicka.be - jj take asi 3mm vysoke, hrubsie proste, mozem to zajtra odfotit...

willy_wonka
16. máj 2013

@anicka.be joj, nechcem porodit hned, nerob si zo mna sluzku :D ja.by som sa chcela len trocha otvorit 🙂

anjelicek26
16. máj 2013

@willy_wonka - ja som oba razy bola par hodin pred porodom na vysetreni a na porod to nevyzeralo ani omylom, vsetko zavrete, brusko vysoko, ziadne kontrakcie a potom to slo aj tak rychlostou blesku... takze ja sa nespolieham vobec na nic akosi 😖 Malu som dokonca prenasala, na dalsi den mi mali robit cisarsky... mozno ale pomohol aj sexik den pred tym, boh vie...

anicka.be
16. máj 2013

@willy_wonka ale ved to su aj carodejnicke odvary 😀 carodejnictvo-necarodejnictvo, najskor to bude v hlave, ked mam pocit, ze to pomoze, nic za to nedam a aspon mam o pitny rezim postarane 😀
ale na mna asi pri otvarani zaberalo ked som mala vela pohybu 😉

anicka.be
16. máj 2013

@willy_wonka nieee, ze sluzku, to by som si nikdy nedovolila 😢
ved sa postupne otvoris, jeden den popratas cely dom, druhy - treti si umyjes okna, stvrty pochodis po schodoch a na piaty sa dohodnes s mm a uz mas tyzden v prdelke 😀 a mozes ist rodit!

willy_wonka
16. máj 2013

@anicka.be anicka, s tou robotou si to predstavujes ako hurvinek valku. Ja tolko nevladzem, (ved vies,donedavna som bola leziaca,leniva som ako vos)som myslela ze by mohlo pomoct hopsanie na lopte alebo sedenie v tureckom sede, nieco take nenarocne ci niekto nema odskusane :D

@anjelicek26 tak to si ma nepotesila, musim nieco do stredy vyhutat 🙂

anicka.be
16. máj 2013

@willy_wonka no ideme teraz na vaznu notu 😉
ja sedim v tureckom sede cele tehu, neviem ci to mam vplyv na otvaranie a fitloptu by som vyskusala ked mas doma. Ale neviem ti objektivne poradit ☹

willy_wonka
16. máj 2013

@anicka.be 🙂to mi len tak napadlo s tym tureckym sedom, moja tehu logika hovori,ze to je poloha pri ktorej je mozne,ze sa vyvija najvacsi tlak na krcok... tiez to nemam nijak overene,len tehu logika 🙂

anicka.be
16. máj 2013

@willy_wonka ale nieco mozno na tom bude, lebo ked som bola v nemocnici, tak sa cudovali, ze tak sedim 😒

anicka.be
16. máj 2013

@willy_wonka @anjelicek26 kocky, odchadzam, idem hajat 😔 prajem vam dobru nocku a sladke sny!

anicka.be
16. máj 2013

@misza1 dufam, ze sa mas uz lepsie, ci uz po fyz alebo psych stranke 🙂 Prajem Ti dobru nocku, pokial este nerodis 😉 ak ano, rychly priebeh!

jankastubka
17. máj 2013

@anicka.be ja si davam ako kedy a hlavne ako sa mi zmesti do sitka na caj. Ale zhruba tak 1,5 lyzicky.

jankastubka
17. máj 2013

Vcera som sa konecne vazila rano na lacno a mala som +15 aj nieco, to sa mi zdalo vela. Tak som to skusila aj dnes a mala som uz len +14. Tento vysledok sa mi paci viac, tak sa budem tvarit, ze je spravny. Ved este mam necele 3 tyzdne pred sebou.... 😀