icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
17. máj 2013

@aquatinka no ale necakaj len na tu vodu, lebo niekedy uz maju velmi blizko koncu a sama aj tak neodtecie neviem, ja by som asi isla ked sa ti znizi ten interval

katuska54
17. máj 2013

@aquatinka drzim palce aby to bolo rychle a bez velkych bolesti 😉

delica
17. máj 2013

@misza1 tak to som fakt nečakala, že sa este objavis doma a s bruškom 🙂 a co ti pri odchode v nemocke vlastne povedali?

janka_k
17. máj 2013

baby ale inac ja mam vela znamych ktore porodili do par hodin od prvej kontrakcie, ja neviem ci sa budem spoliehat na to ze to ma trvat dlho, sak nechcem doma porodit

pavuciatko
17. máj 2013

@aquatinka prajem ti,aby to rychlo preslo.si velmi odvazna.je to vraj lepsie cakat domka,kym sa to riadne nerozbehne.nechapem,preco jednoducho neodtecie ta voda a basta,aspon by clovek vedel,ze to uz fakt za chvilu pride. Drzim ti palce,aby to slo ako po masle a nech mas babinko uz v naruci🙂

anjelicek26
17. máj 2013

@janka_k - suhlasim veru, ja som rodila uz pri prvej rychlo, praskla mi voda, hodinu sa nic nedialo a o dalsie tri hodiny uz kricala na svete... zasa lepsia nuda v porodnici ako to prespekulovat a rodit doma ci v aute...

hobit
17. máj 2013

@anicka.be ja som kupila super plienkove osusky v alltoys v avione po 3,50 🙂

hobit
17. máj 2013

@anicka.be juj, ja stale zabudam, ze ty nie si BA 😀

hobit
17. máj 2013

@willy_wonka + pikantne jedlo 😉

willy_wonka
17. máj 2013

Dobre ranko..dnes som to potiahla,super sa mi spalo 🙂
@aquatinka co zo? ty si si rodit zacala? No super,tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne, a nech to netrva dni🙂

idem si skusit zazipsovat tu tasku do porodnice, mozno to pomoze aj mne 🙂

willy_wonka
17. máj 2013

@hobit pikantne?? chces zabit moju zahu?🙂

anicka.be
17. máj 2013

@kavaapalma @delica
kocky, nepamatam si, ktora to tiez riesila, ale ako to je s tym, ze ja aj manzel, kazdy mame trvaly pobyt u svojich rodicov, teraz byvame v nasom spolocnom dome, ktory este nemame skolaudovany. Mozeme dat malej trvaly pobyt v novom dome ked predlozime list vlastnictva?

delica
17. máj 2013

@anicka.be jj, tak nam povedali na obecnom urade, ze list vlastnictva z katastra staci, preukazat, ze je to nase.
My nemame v nasom dome ani jeden trvale bydlisko (hlavne ze najmenej ja som sa to chystala pred narodenim maleho napravit 😨 😕 a nic z toho)

hobit
17. máj 2013

@pavuciatko no tak pozor, mne odtiekla voda a maly sa narodil o 25 hodin takze to nie je pravidlo, ze to za chvilu pride 😀
@aquatinka drzim palce 🙂
@willy_wonka tak si daj tie schody a vanu 🙂

hobit
17. máj 2013

@delica
@anicka.be toto neviem, ale bola som v tom, ze trvaly pobyt dostava dieta automaticky rovnaky ako ma matka

jankastubka
17. máj 2013

Baby ja som dnes omylom kukala ten serial babatka a davali porod, a ja som sa z toho rozplakala. A to som bola doteraz celkom odvazna.

slavka_a_maros
17. máj 2013

@jankastubka aky serial, aj ja si chcem pozriet🙂

delica
17. máj 2013

@slavka_a_maros byva to na wau po super mame okolo 11,50 - a vzdy sa tam rodia babatka...som si tam uz napozerala cisarsky rez :D
inak tiez prvy raz som pozerala ako prikovana,, teraz mi to dojde normalne :D

silvianm
17. máj 2013

@jankastubka mne idu slzy do oci vzdy ked to pozeram.. 🙂 a este ked si predstavim ten svoj porod tak mi uz aj tecu po licach..a pritom nemam nejaky strach..ale skratka hormony 🙂

anicka.be
17. máj 2013

@delica a mate uz skolaudovane? Lebo my este nie 😅 Sme tu inkognito 😀

silvianm
17. máj 2013

@hobit ja som bola vcera na priprave k porodu a panicka hovorila ze ked odtecie voda a porodi sa do 24 hodin je to ok..ak to je dlhsie davaju sa lieky a moze to trvat az do 3 dni..ak ani dovtedy robi sa.sekcia..

anicka.be
17. máj 2013

@hobit ano, dostava tam kde ma matka, no ked chces, napr. aby malo tam kde otec, dolozis svoj suhlas (zevraj) a ked je taka situacia jak my mame, tak som o tom pocula, ze dolozim list vlastnictva. Len neviem, ci mozem aj ked nemame skolaudovane 😒

pavuciatko
17. máj 2013

@hobit ale uz si potom bola v nemocke,neposielali ta domov,ze to moze byt o tyzden alebo tak,nie?uz je to aspon aka taka istota,ze to pride za den,dva,vsak?

anicka.be
17. máj 2013

@slavka_a_maros @jankastubka @delica @silviamja sem-tam pozeram na MTV 16 and pregnant a tam kazdy diel rodia 🙂 Neviem, ci som terminator, ale nemam problem pozerat porody 😎 no samozrejme mam zimomriavky a slzy v ociach uz ked sa narodi, si to predstavujem, ze ake to musi byt krasne!

delica
17. máj 2013

@anicka.be hej, my mame skolaudovane 🙂 tak to neviem, ked vy ste tam na tajnáša, ci tam baby moze byt ako prvý oficiálny obyvatel :D

ja si vzdy poviem, ze uz to maju za sebou, uz im je fajn 🙂

anicka.be
17. máj 2013

@delica no sak toto, este to musim presondovat, ale asi nie 😒

silvianm
17. máj 2013

@anicka.be mne staci na wau xixi 🙂 celkovo som zostala citliva..zo zaciatku som plakala aj pri rozpravke..fakt..no nastastie uz mam iba obcas taku chvilku ked vidim uplne malicke babinko..tesim sa aj trosku bojim 🙂

slavka_a_maros
17. máj 2013

@aquatinka aj ja som si na tvoj popud zbalila veci do tasky a zazipsovala 😀 snad pomoze

azmuk
17. máj 2013

@hobit táto info sa možno nehodí anke be ale mne áno! ďakujem

janka_k
17. máj 2013

baby ak si chcete pozriet nejake videa nahodou tak tu som nasla tiez
http://www.naseporodnice.cz/video-sekce-porod-d...
fu, ale ta placenta je velka jak hlava babatka, to som necakala