icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
31. máj 2013

@willy_wonka kvoli tlaku, nezlepsoval sa

willy_wonka
31. máj 2013

@anjelicek26 no super 🙄 vdaka,idem si o tom este nieco precitat...

willy_wonka
31. máj 2013

@janka_k juj, chúďa...no snad to bude v poriadku

anjelicek26
31. máj 2013

@willy_wonka - pokial to podchytis na zaciatku, vyhnes sa aj antibiotikam, aj 40-kam horuckam, ked sa to spusti naplno, je uz zle.... davaj si pozor na seba.

zuzka444
31. máj 2013

@willy_wonka na zmensenie produkcie mliecka neviem ale ak uz ich mas teple tak.vyskusaj slivkovy lekvar njlepsie domaci a zabalit nechat posobit alebo slivovicu....nam to poradila porodna asistentka.

kavaapalma
31. máj 2013

@anicka.be ako sa dari? V pohode kojis? Mne sa prsia vobec nezvacsili. Neda sa povedat,zeby mi to vadilo.

anicka.be
31. máj 2013

@kavaapalma kojim v pohode, akurat ma momentalne bije zimnica a mam aj teplotu 38 °C, dufam, ze to prejde ☹

anicka.be
31. máj 2013

@willy_wonka nestiham citat vsetko, no registrujem, ze aj ty mas teplotu?

kavaapalma
31. máj 2013

@anicka.be ta co to zienky,nech vas to milovymi krokmi obide ta horucka,ved mate male miminka. Skusajte vsetko co popisala anjelicek a hlavne at to zaberie.
@willy_wonka

bombulka200
31. máj 2013

@willy_wonka mne sa pri prvej po tretom dni tiež naraz naliali a mala som ich az vriace a ako kamene... som az plakala a malá mi málo ťahala a odsat mi išlo tak max. 3 kvapky... tak som musela ručne odstriekavat z bradavky ale ani to nebolo nič moc ... ale tak po 2 týzdnoch to prešlo a už sa mi az tak rýchlo nenalievali ... určite to zvládnete väčšinou prvorodičky maju s tým problem aspon tak nám hovorila laktačná ked prisla na našu izbu v nemocnici.. vtedy 90percent mamičiek na oddelení mali take prsia naliate .. tak držím palce 🙂

kavaapalma
31. máj 2013

@delica aku velkost oblecka davas Riskovi,kedze ma taku vahu okolo 4kg ako ma mat aj moj drobec,56-62?

bebuska1
31. máj 2013

Ahojte kočky.Tak ja som dnes skončila na rizikovom.Strasne ma bolela hlava,tak som si zmerala tlak-170/100,tak sme išli na pohotovosť.Po kontrole dr povedala že som otvorená na 3cm (včera krcok 1,5cm) a tlak 160/100,tak má rovno dali na pôrodnícke cca o 17.O 20 ma znovu kontrolovala,že to nepostupuje,skôr mala pocit,že sa to stiahlo,ale po unfuzii mi tlak klesol a drzi sa na 140/90,tak ma preložili na rizikové a musím tu ostať...Počítam,že Katka na to bude podobne.Tabletky mi navýšili,ale musela som ostať ☹

slavka_a_maros
31. máj 2013

@bebuska1 nevymyslajte s tymi tlakmi!!! ☹ tak nech sa ti polepsi, drzte sa

hobit
31. máj 2013

@willy_wonka ja som tiez mala asi 5x zapal, je to hnusne, mne najviac pomohla vzdy horuca sprcha a rozmasirovat a odstriekat kolko ide, ale to uz ked su hrce...

hobit
31. máj 2013

@anjelicek26 ale u mna to bolo vzdy zrazu, nedalo sa to predvidat, nic nic a hned horucka a hrce a bolest
@willy_wonka ak si nebudes vediet poradit, skus kontaktovat laktacnu poradkynu

tristia
31. máj 2013

No nas to caka bud do stredy alebo vyvolavacka :( bude tu rodit niekto v Ruzinove ?

janka_k
31. máj 2013

@hobit ako sa prejavuju tiposlickovia, je to len tvrde brucho alebo nieco viac? posledne dva dni ho mam nejak casto tvrde

janka_k
31. máj 2013

@tristia ja idem do ruzinova, ale dufam,ze nie buduci tyzden este

tristia
31. máj 2013

Preco nie buduci tyzden ? Dufam ze sa tam nema nieco diat? :D a chodis uz aj na kontroly tam ?

janka_k
31. máj 2013

@tristia no lebo sa mi este nechce ist rodit 🙂 nic viac v tom nie je, ano chodim tam a ty?

delica
31. máj 2013

@kavaapalma 56 je akurat 🙂 ked to stihnem pred tvojim pôrodom vsetko ti napisem, len do telephonu sa mi nesce tukat.ale vsetko sledujem

tristia
31. máj 2013

janka_k jaj teraz sledujem ze 38tt 🙂 ja uz kazdy den ho prehovaram nech uz ide von a nic :( smiem vediet ku komu ? Ja tam chodim od 27tt.

hobit
31. máj 2013

@janka_k to sa nepytas tej pravej, ja som pri prvom nemala poslickov vobec, takze v tomto som tiez novacik 😀

slavka_a_maros
31. máj 2013

@janka_k mne tvrdne a mam take kramove bolesti (niekedy len jedno alebo druhe)... Tak si myslim, ze to su ti poslovia dobrych sprav 🙂 a mam to uz dobre dva tyzdne, ale poslednou dobou castejsie

janka_k
31. máj 2013

@slavka_a_maros bolesti zatial nemam, ja sa len bojim ze aby som "nieco" nepresvihla, ale to asi nie, vsade pisu ze tie porodne kontrakcie na 100% spoznam 🙂

janicka11
31. máj 2013

ahojte...tak ja uz to budem mat ochvilu zasebou,hmm:(Strasne sa bojim...Uz som si aj poplakala..Dnes som mala posledne predoperacne vysetrenie a v pondelok na prijem nalacno...Jaaaj...Nema niekto tiez sekciu buduci tyzden v nemocnici v BA naAntolskej?🙂

slavka_a_maros
31. máj 2013

@janka_k to nepresvihnes 🙂 v nemocnici na kurze hovorili, ze to spoznas, lebo uz sa nebudes moct sustredit na nic ine, ze vtedy uz je to "naozaj"

slavka_a_maros
31. máj 2013

@janicka11 neboj Janka 😉 drzime palce, dobre to bude a coskoro si budes mojkat babatko! Sekciu sice nemam, ale dufam, ze coskoro na Antolsku zavitam a snad ta stihnem na sestonedeli 🙂

janicka11
31. máj 2013

@slavka_a_maros dakuujeem🙂🙂🙂
Tak strasne to chcem mat za sebou..🙂Jaaj.Fakt sa bojim,asi to je tym,ze viem do coho idem...:(
a mozno sa veru na novorodeneckom vidime ak sa tvoje babanko bude chcet ist uz von...

slavka_a_maros
1. jún 2013

Insomniaaaaaaa ☹ ale svieti 40 tt . Kontrakcie, podte do mna!!! Nebojim sa!!! 😉