icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
4. jún 2013

@delica @ganesh
Tani super si to napisala, ja sa najviac bojim posobenia tych hormonov, ze tam budem plakat za kazdu blbost, ako Miska pisala, ze to je strasne s tymi hormonami.
a inac uz to mam za par, zajtra sa rozhodne kedy, ale bud o 2 dni alebo po vikende, strasny stres, asi dnes nezaspim

@delica
myslis ze keby si mala manzela pri tom zakroku by ti to pomohlo aby si nebola vyklepana? a kolko to trvalo priblizne, viac ako polhodinu?

delica
4. jún 2013

@janka_k o 8.00 ma prevazali na salu, asi cca 10-15 minut chystali, maly bol na svete 8,31 a potom asi polhodinku ma zasivali? tak nejak. mne by najviac pomohlo, keby mi vysiel ten nadstandard a niekto by mi pomohol ci muz alebo mama, na ten druhy den, ked dostanes dieta. Mne nesadol ten spinal, bolo mi hrozne biedne, stale len na odpadnutie, na vracanie :-/.

ganesh
4. jún 2013

@janka_k ja uz teraz sa rozrevem za bars co 🙂 drzim palce teda, potom daj vediet ako si dopadla... zvladnete to 🙂 ja sa tiez bojim a to zatial ani neviem coho :D hlavne ma trapi, ze musim brat tie blbe lieky na tlak...

janka_k
4. jún 2013

@delica to o nom pisu ze byva vela zenam zle, ach jaj este to aj sadnut nemusi, no to bude hruza, nevladna a zle mi bude. ked mi v pondelok doki povedal ze ideme to naplanovat, ja uz som vtedy bola vyklepana. ja nemocnice fakt nemusim a pred tehu som mala problem aj na krv ist

kavaapalma
4. jún 2013

@qtinka77 srdečna gratulacia,obom vela zdravia.

janka_k
4. jún 2013

@delica ja nechapem tuto blavu inac, nonstop plne porodnice, nikto sa nedostane na nadstandard kto chce, ze tu este nevznikli aspon nejake navyse sanatoria, nejake na urovni s nejakymi porodnymi sluzbami navyse, rodenie do vody, ... nehovorim ze ja by som tam sla, ale aspon by sa to trochu preriedilo v tych nemockach

delica
4. jún 2013

@janka_k ale ved tebe nemusi byt zle, stale si povedz, ze je to lepsie pre babatko, ten spinal. Inak tie hormony su svine, ja som tiez revala, ked som pocula, ako stavaju nejaku maminku po cisarskom a som to pocula z kupelne, ako jej bolo zle. Som plakala namiesto nej ....ach jo.

azmuk
4. jún 2013

@kavaapalma podla mna je dobre, ze cakaju kym sa to spusti 😉 vraj je to lepsie kvoli babatku.

azmuk
4. jún 2013

Ahojte, ja som dnes bola na kontrole. Synacik stale riadne vysoko. Vsetko v norme.No mozno budem aj julovka 😉

delica
4. jún 2013

@janka_k ani ja to nechapem, je jeden koch, keby mal konkurenciu aj ceny boli ine a mozno by to prinutilo aj nemocnice k lepsim sluzbam, ved ja to tiez beriem ako sluzbu nakolko kazdy z nas vraza do zdravotneho poistenia mesacne prachy a za ne aj nieco caka, nie?

kavaapalma
4. jún 2013

@azmuk ved jasne suhlasim,aj ked podla mojich pocitov a vyzoru tomu davam este tyzden a potom to pride.

janka_k
4. jún 2013

@delica sak to kolko platim to zdravotne a mozno sa mi nadstandard ani neujde a niekto plati minimum alebo sa vyhyba roznymi sposobmi plateniu a just jemu sa ujde. strasny system toto. a ten Koch mi nepride v niecom nejako extra plus co sa tyka sposobov pri samotnom porode, mozno len krajsie izby a kupelne, to je tak vsetko.
no radsej sa uz nerozculujem a odteraz myslim pozitivne nech to trochu zvladnem 🙂

michaelamia1902
4. jún 2013

@jankastubka ahoj dakujem za info o epi viem ze teraz urcite nemas vela casu chodit sem na mk ked uz mas bambulku doma len by som sa este rada opytala jednu vec ja chcem tiez epi ale doktor mi dnes na poradni v nemocnici povedal ze kedze je maly kp da sa to rodit normalne ale nedoporucuje epi ja som mu vsak povedala ze to chem poslal ma na interne predoperacne keby sa nahodou nieco skomplikovalo a ze tam nemam nic vraviet o epi a ze to netreba mat dopredu zaplatene?!? je to prosim pravda? nerada by som skoncila tak ze budem ridit prirodzene a vez epi uz to mam raz za sebou viem do coho idem a chcem to na zmiernenie bolesti. dakujem ti vopred za odpoved

brigus198754
5. jún 2013

dobre ranko tehulky a mamicky ja sa hlasim stale som kinderko dnes 5.den prenasam o hodinu sa mam dostavit do nemocnice na hamiltnov hmat mam zmiesane pocity ale dufam ze to pomoze 😖 od 5.som hore neviem spat 😠 ale aspon som si oholila nohy a nalakovala nechty ze ked to pride uz mozem rodit 😀

jankastubka
5. jún 2013

@michaelamia1902 a aky doktor to bol? Ja ked som bola na kontrole u Schwarza tak ma s Epi vysmial, ze naco mi to je a ze kto mi povedal, ze porod boli.... 😠
Nepovedal, ani za kym mam ist ani nic. Sama som si zistila kontakt na anesteziologicku a dohodla sa s nou. Ona mi vsetko vysvetlila ako to funguje, dala mi podpisat papier. Zaplatit sa to moze bude pred alebo po. My sme zaplatit nestihli, kedze sme rodili 2 tyzdne skor, ale to neva. Nakoniec sme ani neplatili, lebo ked sa nieco cez porod skomplikuje a musia ti dat anestezu aj tak, tak potom za epi neplatis.
Ja by som sa radsej s anestezilogom dohodla, lebo ono to funguje tak, ze ked zacnes rodit, tak mu zavolas a on pride do nemocky aj v noci. Ak ho dohodnuteho nebudes mat, tak nemusi byt v nemocke nikto.
Je ale pravda, ze aj ked to budes mat zaplatene a vybavene konecne rozhodnutie, ci mozes mat epi musi dat lekar, co bude viest porod.

jankastubka
5. jún 2013

@brigus198754 nechcem ti kazit radost ale nam zakazali mat nalakovane nechty, pretoze na nechtoch vidiet prve znamky toho ze sa nieco deje a komplikuje - zacnu modriet prsty. Je mozne ze ta poslu domov to odlakovat.

brigus198754
5. jún 2013

@jankastubka no moja ja som si davala len taky priesvitny lak na nechty 😉 aby som uz nejak vyzerala ked uz som jak slonica este aj hlava opuchnuta 😀

erikasofiina
5. jún 2013

Ahojte baby skor som sa nedostala k internetu...dakujeme za blahozelania 🙂 Bolo to celkom rychle 🙂 rano okolo pol7 som si nasla kus krvy na vlozke tak som trochu cakala lebo to vyzerala ako lienovita zatka ale bolo to tekute...o pol8 prisli namna slabe kontrakcie...o 8smej uz silnejsie...o 8:45 sme prisli do nemocky,tam mi povedali ze uz som na 5cm otvorena🙂 poslali ma na salu urobili zaznam, chlistir...o pol10 som uz mala silne bolesti a o 10:05 sa nas poklad narodil 🙂

erikasofiina
5. jún 2013

No tak tote je nas syncek Stanko 🙂

maria200981
5. jún 2013

@erikasofiina krásny chlapček🙂 cmuk na licko

azmuk
5. jún 2013

@erikasofiina no tak to bolo frisko! pekny syncek🙂

emakiki
5. jún 2013

@erikasofiina krásny pôrod... krásny chlapcek... vela zdravia a gratulujeme 🙂... my este 2v1... ☹

wewuska26
5. jún 2013

@erikasofiina gratulujem, no to si mala ozaj super rýchly pôrod, malinký je nádherný 🙂

lulutsija
5. jún 2013

@erikasofiina malinky je velmi krasny 🙂 super, ze to bolo take rychle ... vela zdravicka zelam 🙂

lulutsija
5. jún 2013

ahojte, neboli ste nahodou vcera niektora na antolskej v poradni?

kavaapalma
5. jún 2013

@erikasofiina nadherny syncek.

michaelamia1902
5. jún 2013

@jankastubka janka ja som bola u Molitorisa podobny tipek ako ten tvoj. Ako keby uz mali odrodene vrrrrrr. Zajtra idem do nemocnice na interne tam ma poslal ze keby nieco a asi sa pojdem poinformovat aj ohladom epi . podpisovala si tam aj nejake papiere u nich?

willy_wonka
5. jún 2013

@anjelicek26 ahoj Marti, mas nejake osvedcene tipy ci uz na doplnkove vitaminy alebo jedlo, ktore je dobre papat, aby som kojenim uplne nevypelichala? 🙂

erikasofiina
5. jún 2013

Dakujeme 😉

delica
5. jún 2013

@willy_wonka no ahoj Kristinka, tak ako? Kojime? aj my kojime ostosest, prsnik je u nas zdrojom velkej radosti. Inak @anjelicek26 obdivujem, ze sa dokazes postarat o dalsie dve deti pri novorodencovi, ved ja toho nasho mam stale pri sebe, ako mačka mačiatko...