icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
9. jún 2013

@azmuk ved ja to aj tak beriem, ved nic ine nepozna zatial. Dakujem a peknu nedelu aj tebe 🙂.

katkatara
9. jún 2013

@willy_wonka Do toho očka mu kvapni tvoje mliečko priamo z prsníka.Poradila mi to pediatrička a fakt to pomáha. 🙂

kavaapalma
9. jún 2013

Tak sme mali kralovsky obed,maly napapany a spokojny. A potom sa cudujem,ze sa mu nechce na svet.

dulkagabulka
9. jún 2013

@azmuk
skus si pozriet film What babies want

willy_wonka
9. jún 2013

@delica
@azmuk baby, ja kazde rano odcapujem mliecko na taketo pripady, ked idem mimo domu a je potreba,tak mm zohreje mlieko a da samkovi z flasky. No vzdy ked odchadzam spravim full service, teda prebalim,nakrmim,uspim 🙂...ked som vcera bola prec,maly to cele prespal 🙂))

brigus198754
9. jún 2013

@slavka_a_maros drzim ti palce aby si mala rychly porod a Hanku pri sebe 🙂

jankastubka
9. jún 2013

Ja som zatial bola mimo malej len na nakupe, ale tak ak sa vzdy vratim do 3 hodin, tak by nemala byt potreba pit mliecko. Musim pochvalit manzela, ze on vie spravit vsetko sam, kazdy vecer kupe malu, ja len podavam veci, a v noci on prebaluje ja kojim. Nastastie zatial v noci vstavame len raz. Dufam, ze to dlho takto vydrzi.

jankastubka
9. jún 2013

Vcera za sebou fotenie novorideniatok a dnes prva vacsia navsteva.

jankastubka
9. jún 2013
willy_wonka
9. jún 2013

@katuska54 vsetky na teba myslime a netrpezlivo ocakavame info 🙂

willy_wonka
9. jún 2013

To je krasne, v postielke nezaspime, iba v maminom naruci.,juuuj, pipistek moj,tak ta lubim......a teraz sup, mama sa ide vyvencit...🙂

janka_k
9. jún 2013

@willy_wonka aku mas odsavacku?

janka_k
9. jún 2013

Tak mliekaren sa rozbieha, dufam ze coskoro otvori naplno ale este ani nesajeme ako tteba snad sa to zlepsi ked uz bide vela mliecka. Maly dnes dostal mojich 10ml mliecka, sice striekackou, pon moje. Ttak sa tesim. Inac vcera som mala fakt krizu, uplne slzave udolie, tie hormony si robia co sa im zachce, dnes pri pohlade na prve kvapky mlieka vsetky slzy zmizli. Ale este treba zabrat

kavaapalma
9. jún 2013

Zienky mate niektora tie plienky z lidlu,co tu teraz na ne bezi reklama? Oplati sa,ci?

delica
9. jún 2013

@janka_k neboj, to sa zlepsi, len ho prikladaj, nech trenuje a raz sa ti prisaje ako drak a uz nepusti 🙂)))))-

hobit
9. jún 2013

@slavka_a_maros no hadam uz mas bambulku pri sebe 😉
@delica my sme boli s Tobim asi 4 mesaice jedno telo, aj som ho nemohla ani pustit z ruk, doslovne, hned sa budil a plakal...skoro mi odisiel chrbat, ale velmi rada na toto obdobie spominam 🙂

zuzka444
10. jún 2013

baby hlasim sa dnes o 5:15 odtiekla voda uz som v nemocke :D...drzte palce.

hobit
10. jún 2013

@zuzka444 drzime 🙂

zuzka444
10. jún 2013

@hobit dakujeeeeem 🙂

azmuk
10. jún 2013

@zuzka444 uz? drzim palce, mas termin den po mne 😉

azmuk
10. jún 2013

@slavka_a_maros Ahoj! dufam, ze uz ste dve 🙂 , resp. traja 😉 😎 drzim palce

azmuk
10. jún 2013

@hobit @kavaapalma Baby, ako sa citite ? 😉 Dnes by to slo?

jankastubka
10. jún 2013

@kavaapalma vraj su dobre, ale maju ich len od 4 kg, takze nam by boli este velmi velke.

jankastubka
10. jún 2013

@zuzka444 drzime, hlavne nech je to rychle a lahke.

zuzka444
10. jún 2013

@azmuk hej...xi xi...ale mne doky vravel ze pojdem.skor a aj sa splnilo 🙂

azmuk
10. jún 2013

@zuzka444 ale mas dobru naladu, to je skvele!!! uzi si to 😉 a prajem rychly porod!

zuzka444
10. jún 2013

@jankastubka hej bodaj by 🙂

zuzka444
10. jún 2013

@azmuk hej zatial mam xi xi...bo sa tesim a zatial ani nebojim :D...

jankastubka
10. jún 2013

http://files.mondiafoto.com/200020853-8666388cf...

Neviem ci Vam slo zobrazit tu fotku, tak prikladam este raz.

misza1
10. jún 2013

@zuzka444 drzkej se🙂 at uz to mas za sebou;)