icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hexina
16. jún 2013

@bombulka200 ja ma buducu sobotu termin ale asi si dam vyvolat teraz v stredu nech mam pokoj..uvidim este..najradsej by som bola keby to prislo samo dnes :D

dulkagabulka
16. jún 2013

@slavka_a_maros krmenie cievkou po prste by malo služit iba na "navnadenie" na prsnik- dietatko by si mala takto krmit cca minutku pred dojčenim a potom šup na prsnik- tiez s cievkou...takto sa krasne nauči prisavat 🙂

ganesh
16. jún 2013

baby,neviete aky lekar vypisuje OCR pre otecka? aby mohol s nami ostat doma po porode.

willy_wonka
16. jún 2013

my sme uz pokrsteni, Samko si zasluzi prvu cenu, cela v strese som trpla, ze zacne plakat(ma hrozny plac,ako keby ho drali z koze) ale on cely krst aj hostinu prespal, pri polievani si prdkol, to bol jediny zvuk co vydal 🙂

slavka_a_maros asi to bude ako tanicka hovori, ja som bola na vybere v nedelu u dr. Janaca, na odd rizikovej gravidity , tam vo vysetrovni mi vytiahol ten slizik, tak ti neporadim.

Mamicky, ako sa vam dari ?🙂 Kolko tu ostalo kinderiek?🙂

dulkagabulka
16. jún 2013

@ganesh myslím si, že tvoj ošetrujúci lekár - obvodný

bombulka200
16. jún 2013

@hexina a už si aspon trošku otvorená??mne povedal že mi môže vyvolat najskor týzden pred termínom ale musím mať "tam dole " 😀 dobrý nález... 🙂

ganesh
16. jún 2013

@willy_wonka ja som stale 2v1 🙂 no mozno ma uz v utorok prijmu do nemocky...mam stale vyssi tlak.

hobit
16. jún 2013

@azmuk nepomohli :( dnes menim taktiku a vegetim 😀

hexina
16. jún 2013

@bombulka200 no som otvorena ...bola som uz pred troma tyzdnami na prst..a teraz naposledy tam dopisa, ze VOLNE priechodny prst.:D..ze nalez mam dobry ze by to bolo ok vyvolat..bez problemov.. v stredu budem mat len tri dni do terminu..nouvidime :D

bombulka200
16. jún 2013

@hexina tak držím palce, ja so otvorená tak ze napísal .... pre prst volné tak neviem no ,,. xi mozno sa tam aj stretneme nakoniec aj ked kto vie mojej sa nejako nechce samej ist 😀

lulutsija
16. jún 2013

@willy_wonka ja takisto, 2v1 🙂

janka_k
16. jún 2013

@janka2307 super dakujem moc, presne take som hladala, aj som nasla v obalovych materialoch, len som potrebovala trochu pogooglit ako sa to povie, ale toto sa mi pozdava, mam istotu ze to bude sediet na ten kruh, dakujem moc 🙂

janka_k
16. jún 2013

@willy_wonka no vy ste sikovni, takto aj krst uz za sebou, super gratulujem malemu k sviatosti 🙂

katkatara
16. jún 2013

Tak dievčence,zajtra nastupujem do nemocnice na sekciu,tak držte palce, nech všetko dobre dopadne.Bojím sa,lebo neviem do čoho idem, rodila som už 2x, ale prirodzene ☹ .Tak ešte peknú nedeľu!

janka_k
16. jún 2013

@slavka_a_maros zazivam stale to iste, moje mlieko nie a nie sa spustit, uz jem aj drahe vitaminy, ktore zevraj najviac pomahaju a ani to zatial nezabralo ☹ a to uz budeme zajtra tyzden doma

janka_k
16. jún 2013

@slavka_a_maros slavka ked hovoris ze mas dost mlieka, kolko ml si odstriekas? u mna je problem ze ho nemam dost

janka_k
16. jún 2013

ten čas tak letí, šak len teraz som bola na tom operačnom stole a náš drobec už má 10 dní

janka_k
16. jún 2013

@dulkagabulka no len napr. ja ked nemam dost mlieka , ja ho tak aj dokrmujem, za minutu by sa mi veru nenajedol z cievky a u mna nema dost. ale pocas krmenia aj trikrat ideme na prso a potom dojeme s cievkou

dulkagabulka
16. jún 2013

@janka_k
dôležité je, aby sal na prsniku a zaroven cievkou dokrm...nie dokrm na prste..ale na prsniku..tak som to myslela

hexina
16. jún 2013

@bombulka200 no vidis tak to mame rovnaky nalez :D ved ani tej mojej sa nejak nechce..furt jej dohovaram, ze tu je viac miesta nie je tu tak mokro :D ze tu ma novu postielku a nic :D a to som mala tusak ze skor to pride...no mozno sa stretneme kto vie..a budeme sa spolu parit v tych horucavach na porodnej sale a sestonedeli :D

janka_k
16. jún 2013

@katuska54 fiha vy ste nas predbehli a to mame o den viac 🙂 my sme zacali dnes 20 min pri okne, von asi v utorok 🙂

anjelicek26
16. jún 2013

@janka_k - kolko ml ti papa drobec, ked vravis, ze mas malo mliecka? Ja si ho vazim, cca 60ml teraz papa... a pribera pekne, ma uz pol kila viac ako pri narodeni 😅

janka_k
16. jún 2013

@dulkagabulka k prsu mu cievku neviem dat, to je uplne nemozne, no ale budem skusat teda

janka_k
16. jún 2013

@anjelicek26 60ml papa, ja mam asi 20ml na jedenkrat

willy_wonka
16. jún 2013

@janka_k janka a cim dokrmujes?Maly mi v noci slabo spi, cicik si pyta aj kazdu hodinku a pol, som myslela, ze by som mu na noc dala UM.... neviem ci to je spravne, ale napadlo mi to....

anjelicek26
16. jún 2013

@janka_k - tak to papate podobne, ja odsajem mimo toho asi 120ml do vylevky, ked chcem (väcsinou to pije ale Max hehe), tak toho sa nebojim, ze by mal malo.... hadam sa to aj u teba zvysi, cim castejsie na tom prse bude, tym lepsie... mne hlavne v porodnici vraveli, ze ked chcem vela mlieka, nesmiem nosit podprsenku, ze to odsnuruje tretinu mliecnych zliaz, ktore su az pod pazuchami 😝

anjelicek26
16. jún 2013

@willy_wonka - to nocne budenie nie je mlieckom.... ked mu das flasku, narobis si robotu navyse, kym mliecko zarobis, das uz by si mala 3x nakojene... novorodenci sa proste budia aj kazdu hodinu, ono sa to zlepsi... skor oklamat cumlom 1-2x a az potom kojit, ale v tom, co dostava papat to nie je.

janka_k
16. jún 2013

@willy_wonka ja mam taky protialergicky nutrilon, detska mi ho predpisala, ale viacmenej tam poistovna preplaca mozno 2 eura, nasemu asi chuti, lebo on ani negrcka, ale nevyznam sa v tych mliekach, ci je nejake ine lepsie alebo ako to je. v nemocnici tiez davali nutrilon, tak som mu to nechcela menit

janka_k
16. jún 2013

@willy_wonka a ulitku na spanie ste skusali?

janka_k
16. jún 2013

@willy_wonka inac moj sa tiez budil castejsie prve noci, ale uz sa mu to normalizuje, zevraj male babatka mavaju taky otoceny rezim, tak mozno aj preto to tak je