icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
18. jún 2013

@janka_k mne sa najviac pacia tesco plienky v zltom baleni. Mali sme huggies, aj pampers (tie mi smrdeli tak chemicky) no a tieto tesco su super 🙂

bombulka200
18. jún 2013

@slavka_a_maros naozaj su tie žlte tesco super??lebo ja som vyskušala zobrat 2 balíky že ake budu 🙂 ja pampersky tiež nemusím, mne to malá velmi rýchlo prepiškala

delica
18. jún 2013

@willy_wonka ja si to sem tam pretriem liehom, na jednej strane ju mam trosku vypuknutu, ale tak mi treba, mam sa viac setrit.
No a bavlnu na to, nic umele.
My sme nechali nieco sestram zenskym, ale na detske by som nedala ani balicek hasleriek.

azmuk
18. jún 2013

@slavka_a_maros
@delica mam taky pocitm ze ta antolska sa trochu precenuje, uz som pocula vacero neg.reakcii. mali ste tam zazmluvnenych lekarov? Zacinam mat vazne pocit, ze bez zmkuvy s lek,na pacientky kaslu, resp. to flaknu. Hrozneee 😠 ja rodim v Ruzinove, tak dfm ze to tam bude fajn 😕

azmuk
18. jún 2013

@slavka_a_maros tie plienocky som aj ja kupila na skusku, som rada ze pocujem pozitivnu reakciu, lebo mi po rozbaleni prisli uplne rovnake ako pampersky 😉

delica
18. jún 2013

@azmuk nemam s cim porovnat, povodne som nechcela ani nic negativne pisat, som to pripisovala skor tomu, ze ja som nejaka prilis citliva, ale teraz ked sa na to spatne pozriem, dotklo by sa ma 90% veci, nech by som bola v akomkolvek psychickom stave.
Ja som mala zazmluvnenu lekarku, ktora za mnou chodila, takze po tejto stranke sa nemozem na nic stazovat, vsetko OK. Skor ta starostlivost a poradenstvo okolo babatka a celkovo ten pristup ludsky a aj profesionalny nejak zlyhával.

anjelicek26
18. jún 2013

@janka_k - my mame stale pampersky jednotky, na zaciatku mal dokonca nulky... este ich aj dlho bude mat.... precikal sa dva krat, co sme zle dopli, predsalen to musi mat dost tesno zapnute + pipika ulozeneho nadol 🙂

hobit
18. jún 2013

@delica ahaaaa, zle som to precitala na telefone 🙂

hobit
18. jún 2013

@slavka_a_maros super, ze ste nasli v com je problem, uz to bude dobre 😉

hobit
18. jún 2013

rano poradna 🙂

misza1
19. jún 2013

@anjelicek26 tady nulky nejdou sehnat...tak zapinam 1natesno. Osky ma porad mini prdelku a zabi nozky🙂

misza1
19. jún 2013

@willy_wonka aji my mame vzp ale vse vybavoval mm ja jsem jen prevzala karticku od postacky🙂
chystas se do pul roka znova otehotnet? ja akorad premyslim kdy dostanu odvahu na sex... ale po sekci je to asi lehci, co?😅

anjelicek26
19. jún 2013

@misza1 - kolko teraz maly vazi? My sme nulky kupili v porodnici, fakt su inak nezohnatelne... teraz ma jednotky, a este dlho ich budeme pouzivat 😀

Benji vcera nemohol z toho tepla dlho zaspat chudak, tak teraz dospava, uplne nezobuditelny 😀

misza1
19. jún 2013

@anjelicek26 ted ma neco pres 3kg ale on je hubenoucky proto mu jsou velke, ale uz jsem se naucila jak mu to treba zapnout, na zacatku se nam stalo ze ji mel jako raper pul zadku venku🙂

anicka.be
19. jún 2013

@willy_wonka ja som posielala prihlasku do Unionu, vyplnovala som to cez net, vytlacila a poslala postou. Do par dni mi prisla karticka. U lekara som ukazovala zatial prihlasku 😉

hobit
19. jún 2013

Tak rano nie poradna, ale porod 🙂

lulutsija
19. jún 2013

@hobit tak to velmi drzime palce 🙂

jankastubka
19. jún 2013

@azmuk verim tomu, ze ked bude clovek jest len to co pises, tak schudne. Ale keby som tie potraviny opat zacala jest, tak by sa mi vsetko vratilo a na cely zivot sa vzdat chleba. zemiakov a pod to teda nie. Stravu aj viem upravit, pred dvoma rokmi som ratala kalorie a pekne som schudla.
Len som chcela teraz aj nieco specialne na brucho, lebo je take zvlastne pudingove.

jankastubka
19. jún 2013

@slavka_a_maros aj moja je hocikedy takto hore. kym neplace je vsetko ok.

janka_k
19. jún 2013

@hobit drzim palce 🙂

jankastubka
19. jún 2013

@willy_wonka my sme sa prihlasili do vszp, prihlaska bola vlozena v tom boxe co sme dostali v nemocnici a mm to tam nol uz len zaniest.
inak musim pochvalit mojho mm, ktory vsetko povybavoval sam kym ja som bola v porodnici.

hobit
19. jún 2013

@lulutsija
@janka_k dakujem, ale uz netreba, to som pisala, uz ked bolo po 🙂
O 3 mi doma rupla voda, maly aa narodil 8:43....ma 3610 g, 50 cm a vola sa Matyasko 🙂

dulkagabulka
19. jún 2013

@hobit tešim sa s tebou, Matyáška vítam na svete 😀 😀 😀
ktora lekarka bola pri tvojom pôrode?

jankastubka
19. jún 2013

@janka_k my sme zatial nc neprecikali ani neprekakali, pouzivali sme tesco 1tky, papers premium 1tky - tie sa mi velmo nepacia lebo sa malej lepia na ritku ked sa pokaka, pampers active 1tky, a mema aj tesco 2ky.

lulutsija
19. jún 2013

@hobit jeeej, tak to gratulujem aj maminke aj Matyaskovi 🙂 ma krasne miery 🙂 vela zdravicka 🙂

jankastubka
19. jún 2013

@hobit gratulujem 😉

willy_wonka
19. jún 2013

@hobit no konecne 🙂) huraaa, gratulujem.

willy_wonka
19. jún 2013

Niekto mi Samka zamenil za maleho diablika ☹

misza1
19. jún 2013

@hobit gratuluju🙂 tak ten veget zabral;)

azmuk
19. jún 2013

@jankastubka no paleo strava nie je dieta, ale zivotny styl. Takze ano, ak chces dlhotrajucu zmenu musi sa staketo stravovanie zmenit na tvoju zivotnu rutinu. Moj muz napr. uz 2.rok na tom frci a samozrejme da si aj zemiaky aj chleba, len nie v takch mnozstvach a skor cez den, vecere su lahke. kazdy nśi musi najst co mu vyhovuje. Ale ked zacne clovek s cvicenim, tak aj rychlesie spaluje, takze aj ked si das tie zemaky a chlieb rychlesie ich spalis ako ked len sedis a jes 😉
Verim, ze si najdes tu spravnu stravu pre teba. A s bruchom naozaj prvych 6 tyz.nemusis nic robit 😉