icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

dulkagabulka
20. jún 2013

@slavka_a_maros najest aj všetky ostatne prace môžeš robit aj s maličkou na sebe- ked bude koža na kožu v šatke...koža na kožu vie robiť zazraky v dojčeni..maličku nenut nikdy na prsnik...
okupkaj sa s nou a snaž sa ju mat čo najviac v šatke nahu na nahom tele..uvidiš, že sa to urobi..poznam maminu, ktorej babatko už oblo 18 dni na umelom mlieku..a po začati skinovania sa vratili k dojčeniu

slavka_a_maros
20. jún 2013

@janka_k no ved to, ked vidim aka je spotena, je mi jej luto ☹ snad ju neprehrejem

brigus198754
20. jún 2013

dievky chcem sa vas spytat kolko kil ste nechali v porodnici? ja som chuda nikdy nebola ale toto je des 😠 pribrala som pocas tehu 19 kg a 10 este stale mam na sebe ☹ som sice len 6 dni po porode ale som dufala ze kojenim nieco pojde dole ale ja asi stale priberam 😀 😀 😀 este k tomu teraz sa mi vytvorili strie co som pocas tehu nemala len 2 a teraz stehna a prso vyzera jak zebra 😝

delica
20. jún 2013

@dulkagabulka nevies poradit nejaky clanok o "koži na kožu", co som našla sa tyka hlavne porodu a priloženia po porode....nenašla som, čo to robi s vačším dieťaťom.
U nas vzdy skonci skin to skin, ze maly funi ako jež, začne po mne loziť a najde prso a zas cecá, aj ked je najedeny, ,som si myslela, ze by ho to malo upokojiť, jeho to vyburcuje cecať.

delica
20. jún 2013

@willy_wonka jááj, no na teba by si netrufli byť odmerane, ked mozes nazalovat mamine 😀. No veru meno neviem, nebola to naša sestra, co mala na starosti izbu.

slavka_a_maros
20. jún 2013

@delica si sa pytala na skin to skin a ja som ti poslala o noseni... No nevadi. Pregnancy brain nahradil maternity brain 😒

delica
20. jún 2013

@slavka_a_maros nevadi, aspon som si precitala nieco o nosení :D. Sama by som sa k tomu nedostala 😀 rozšírila si mi obzory

misza1
20. jún 2013

@delica
@willy_wonka oni se ke kazdenu jinak chovaji.ty 3hruzy v tn se ke me zacaly chovat jako kamosky kdyz zjistili ze patrim k vrchni sestre...

@janka_k ja mam pampers premium-ty bile a nam vyhovujou a v porodnici kdyz byl v solarku jsem mela babylove a taky ok.
jen 1x se prokakal ale to proto ze ma ty c.1 velke a ja jsem to malo stahla🙂

kavaapalma
20. jún 2013

@rolak dakujem krasne. tobias

misza1
20. jún 2013

baby aji vam v tom teple tak tece mliko? ja uz mam od rana druhe vlozky v podprde, uplne se mi rozmocily...

slavka_a_maros
20. jún 2013

@misza1 tecie... U nas je vsetko od mlieka

azmuk
20. jún 2013

@brigus198754 neboj po sestonedeli bude váha určite nižšia🙂

delica
20. jún 2013

@azmuk no inak ty si uz na rade, moja milá 🙂)))))) ze 7 dní do termínu. Co ti hovori tvoj vnutorny hlas? (okrem be awesome :D)

anjelicek26
20. jún 2013

@janka_k - mam canon eos 1000d 🙂 A striedam 18-55 a pevnu 50-ku 1,4 objektiv 🙂

anjelicek26
20. jún 2013

@misza1 - fuha mne mliecko nevyteka mimo kojenia vobec 😕

dulkagabulka
20. jún 2013

@delica
neviem teraz najst žiaden...jasne,ze ho to vyburcuje..ale v zapati aj ukludni..ked zaspinka
na to,aby sa upravila tvorba mlieka, je potrebne babatko dojčit častejšie- čo sa pri kontakte koža na kožu aj bude 🙂
ak ho pritom neoklameme dudlom

misza1
20. jún 2013

@slavka_a_maros tak jsem rada ze nejsem sama... jesteze to neni jako olej ze by se to nedalo vyprat🙂 a asi nepujdurtadsi ven...

@anjelicek26 nedelalo ti to ani u Sasky?

ten muj drak se asi prespal v noci... ja se asi pocuram😀

anjelicek26
20. jún 2013

@misza1 - robilo mi to u oboch starsich, ale to som mala mega nadprodukciu, teraz sa to drzi v norme, mlieka dost, ale nie tie litre navyse, ako pri starsich, sa nam to dari lepsie regulovat... mliecko mi z druheho prsnika vyteka vyslovene len, ked sa maly prisaje, to si pritlacim to prso a je, mimo dojcenia neubehne ani kvapka.... pozerala si avent tie plastove zberacky mlieka? To ti nepretecie.

anjelicek26
20. jún 2013

@brigus198754 - este je skoro po porode riesit kila, na povodnu vahu sa dostanes po pol roku, uplne vazne... ja som pribrala 11,4 a mam este 3-4 kila navyse...

anjelicek26
20. jún 2013

@misza1 - kuk taketo, super vec to je, lepsie, nez stale menit tie jednorazove, toto vymyjes a pouzijes zasa...

http://www.amazon.de/Medela-008-0239-Milchauffa...

janka_k
20. jún 2013

@misza1 no mne tecie stale tak po kvapkach, z toho minima co mam teda, radsej keby bolo normalne a mimo toho nie

misza1
20. jún 2013

@anjelicek26 to vypada fajn.pockam na vikend-ma se ochladit ci je to fakt tim teplem nebo se mi tak moc spustilo.

azmuk
20. jún 2013

@delica ha ha...uz sa na to pripravujem 🙂 pustam si Rocky song na youtube 🙂 uzasne ma to motivuje do"boja" 😎 😎 Moj vnutorny hlas mi hovori, ze bud.tyz moze byt 😀 Zajtra kontrola, uvdime jaky bude nalez. 😉

anicka.be
20. jún 2013
azmuk
20. jún 2013
janka_k
20. jún 2013

@azmuk uz ta tu musime nudit s nasimi novorodeneckymi radami a problemami 🙂 tak sup sup rychlo sa k nam pridat 🙂

anicka.be
20. jún 2013

@hobit srdecne blahozelam .-) Vitaj medzi mamickami!

azmuk
20. jún 2013

@janka_k ked porodim, tak uz budem profik z tych info co tu citam 😎 co obliect v teple, jake plienky su dobre, kadejake koliky sa tu riesia....secko mam v merku 😀 este aspon 7 dni 😎

slavka_a_maros
20. jún 2013

@azmuk ten medela obchod je na namesti hraniciarov 🙂 ze nemusis objednavat cez net. Ja som najskor objednala a teraz tam uz chodime rovno🙂 chlapik vie aj celkom poradit.