Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 ja som slanu este nerobila a ani neviem ako na to...a mna teda tie 2 potahovane cakaju jedna dnes a jedna na nedelu...ale mam energiu tak snad aj to pomoze urychlit ten porod:D este trosku pobeham s vysavacom a dufam ze budem utekat do porodnice
@nikulqa ani ja, ale vraj je to lahke, skusim tento navod, len ju viac dozdobim...
@anjelicek26 uz ukladam,mozno na nedelu vyskusam aj ja taku.drzim palec nech sa podari
@anjelicek26 ja jsem podobne delala pro mm.je to lehke. mezi toustaky das pomazanky co mas rada a pak to jen ozdobis z hora.je fajn to delat v nejake forme zavazit to nechat pres noc v lednicce a az pak zdobit. ja jsem delala v dortove kulate a pak jsem ji celou potrela pomazankovym maslem ten salam a syr na tom lepe drzel;)
@nikulqa na youtube prednaška od MUdr. Krcho
je to neonatolog košicky-prednosta neon. kliniky
prednaška sa vola : Vie dietatko že sa ide narodiť??
ked pozireš, čo mysliš- pribera iba na vahe?
@dulkagabulka dakujem pekne,pozrela som si...len chcem reagovat ja som nikde nepisala ,ze idem na planovany cisarsky alebo take nieco,som len vravela ,ze idem v pondelok do nemocnice,kde mi chcu trosku pomoct k tomu aby sa porod rozbehol spontanne,nie infuzia ani tabletky. moj maly sa tlacil vonku uz od 33tt,kde mi zastavocali kontrakcie a hned mi davali aj dve injekcie pre pluca malinkeho,cize treraz kedze je uz skoro 5t po tom on uz ma tie pluca vyvinute,na usg sme aj videli ako sa mu uz dvihal hrudnik aj ked to bola len plodova voda ,ktora tam bola teda takto mi to bolo vysvetlene...to len tolko na ujasnenie( kedze ja som uz o 1babo prisla som teraz max sledovana a nemyslim si,ze by mi vyvolavali porod len tak z nicoho nic, a tu kde zijem ani velmi nie su zastanci cisarskych)
Baby, po dnesnej poradni to uz vyzera zaujimavo. Placenta zrela, maly trochu klesol nizsie . CS 3. V pondelok idem znova pre istotu 😎 Uz sa to rozbieha, tie procesy 😀

@nikulqa - xixi ja robim malej velku tortu a robit dve torty za vikend potahovane by ma asi vystrelo, tak to riesim takto, drahy ma v robote skoro vsetko muzske osadenstvo, hadam okrem jeho sekretarky 😀 😀 Tak slana torta hadam bude mat uspech ;)