Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@1234lubka a budes si nejakeho zazmluvnovat?
@stanka2612 super , že ťa napravil,,dúfam už nebude bolieť 😉
@mnamkacik jasne super,uz mi je podstatne lepsie 🙂 dakujem
@stanka2612 co si normalna?? 200eur?? Nehrozi 😀 Som rada ze stihame platit byt splatky aj poistku aj uver z coho nic neodlozim ...tak "zvysnych" 200nemam...podla mna zbytocne vyhodene peniaze...kto na to ma, a ma s toho dobry pocit nech si zazmluvni. Porodim aj tak 😉
@1234lubka tiez som toho nazoru,pisala som to tu uz vyssie,no reagovala som tak podla toho,ze si chces pozriet tie mena...lebo ak nezazmluvnis,tak ta odrodi ten,kto bude mat aktualne sluzbu 🙂 ale myslim,ze kazdy doktor porodnik ma za sebou dost porodov a skusenosti...
@stanka2612 s tým fusakom- uvidíš ako bude teplo a či budeš baliť do perinky 🙂 dieťa sa na ľahko oblieka pri teplote, inak sa oblieka v týmto počasí teplo -dospelý sa hýbe, dieťa Leží 🙂 Samozrejme si to odsledovat aby sa nepotilo 🙂 ale ten noštek -ruky to sa skúša do neviem koľkých rokov 🙂
Ja tiež pri prvom dala na rady že deti nepotrebujú až také teplo a hneď mi ochorel... A keď má 1-2tyzdnove mimi soplik, neni dobre 🙂
Tak... Práve mi písala ďalšia tehulka z Ciech 🙂 37+4 bola a dnes ju prepustili ráno a aj sa tam vrátila a 15:45 sa narodil Max, 52cm a 3360g 🙂
@stanka2612 mne maminka zajtra slubila bryndzove halusky a ako dezert sulance s orechami, to som nejedla 100 rokov 😀
@mata0312 mne to podviazanie nechcú spraviť ani keď si to celé uhradím - bola som si dať žiadosť v pôrodnici, že v prípade akútneho CR chcem sterilku a vraj mi to nemôžu spraviť, lebo to legislatívne nejde, lebo prvé deti som porodila spontanne, ak by som mala 2 cr za sebou tak mi to urobia...strašna birokracia...vraj ti nevedia vykázať potom...
Dievcata, tak vcera som sa tak tesila ze su uz prve babatka na svete ze v noci som mala strach ze som na rade. Asi 2 hod. ma poobede pichalo tak v boku pravom, ze som nevdela ani chodit... a potom do rana bolesti brucha a krizov. Presne tak sa mi zacal prvy porod, bala som sa. Rano som nabehla k dr., povedal ze maly uz totalne nalieha hlavickou, ale nastastie sa nic neotvara. Mam si dat klud na lozku par dni. Mali ste niektora uz taketo bolesti? Co trvali aj celu noc?
@stanka2612 prvy krat som bola v rovnakej porodnici ale nepoznam tych dokotorov vobec neviem ktory sa ako vola...mali by nosit menovky...kazdy by mal mat nejake skusenosti 🙂 ale vd tam nieje sam a aj keby zacinal ta musi mat lri sebe nejaky dozor nie 🙂 ale pokial viem tak v po sa novy neprijimali a tyco robia tak uz nejaky ten cas robia 🙂
@gabuchah ved mam aj perinky aj overaly aj decky aj zavinovacky a aj fusak 🙂 teoreticky som pripravena,prakticky je to uz horsie 😀
@18lula4 tie maminky 🙂 skoda,ze som si tu moju tak nevazila,ked som s nou byvala a mala som full servis...teraz sa tesim,ked dojdem a nic nemusim len sediet a oddychovat 😀

@stanka2612 tak super 😉 hlavne aby ti pomohol