icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
27. feb 2016

@1234lubka fakt? Tak tá má ozaj silu... Ja ju predtým nejako nepoznala 🙂 ale segra(sesterka) ju pila, aj moja mama...A teraz zistila zo je tehu -neplánovane tiež 🙂 som rada, bo bude mať 34 a medzi nami bolpolrocny rozdiel a naše ratolesti budú na tom podobne 🙂

stanka2612
27. feb 2016

@skarabubu @gabuchah @jarkajozo

Mozno ma ukamenujete,ked sme kupovali nas dom,tak sme na povale nasli staru kolisku,tak sa mi pacila,ze ju moj opravil,natrel a mam v nej nasadene muskaty v zahradke 🙈🙉 krasne to je,vsetci to obdivju 😀

skarabubu
27. feb 2016

@gabuchah Fíha tak to musí být pekný kousek.Však som nemyslela hned odfotit,niekedy.

stanka2612
27. feb 2016

@skarabubu to asi kazdemu,aj nam to pomohlo 😉

skarabubu
27. feb 2016

@stanka2612 Prečo aspoň si ju využila,sice jinak ale možeš se s ňou kochat stále.

matapeprna
27. feb 2016

@gabuchah Teba sa nik na nič nepýtal, tak nereagujem asi nie??

lenadka
27. feb 2016

@skarabubu tak isto u nás, to máš tak dve kráľovné v úli byť nemôžu, nemôžem povedať, že by sme sa hádali, ale oni ak mali niečo proti mne nikdy mi to nepovedali do očí, vždy mužovi, ten mne, ja jemu s5, že prečo to robia??? a mne nič nepovedia, a pritom som mala malé bábo, prvorodička vygúľaná zo všetkého a oni také drísty...že málo sa s nami rozpráva....ako keď už fakt nemáš do čoho rypnúť aj takto sa dá...takže lepšie si rozumieme na návštevách ako vtedy...mne by tu tiež vadila nejaká cudzia ženská keby sa mi tu moce, tak že o tom to je, každý si chce riadiť vlastnú domácnosť po svojom... 🙂

stanka2612
27. feb 2016

@1234lubka tiez mam zatial len dvojizbovy domcek 🙂 na jar sa bude robit dalsia izba aj s chodbou vstupnou konecne...teraz chodime cez kuchynu

gabuchah
27. feb 2016

@stanka2612 jeeeej, ale ved to je super 🙂 koľko ľudí by to vyhadzalo 🙂
Ja mam moc rada starožitnosti 🙂 a ty bývať na dome? Tak to máš super, ja tiež ale v druhej polovicu bývajú naši -veľké pomocou občas 🙂

skarabubu
27. feb 2016

@stanka2612 My sme teraz dorobily tež dalšiu izbu,staršia dcerka se do něj prestěhuje a v tej co bola je trocha menšia bude ten prcek co se narodí.Je ta izba hned vedle našej spalně.

lenadka
27. feb 2016

Baby ja by som len žrala a žrala-doslova, lebo to sa nedá povedať, že jedla, toto je úplná pažravka!!! Už ledva fučím, ale aj tak tlačím, celý deň aj v noci....idem puknúť a zas by som čosi jedla...

stanka2612
27. feb 2016

@gabuchah @skarabubu

Vy pre deti,ja pre kvetinky 😀
Ale mne sa tiez pacia stare veci,muskaty mam nasadene aj v starych vinnych sudoch na dvore 🙂
A byvame v dome,sme si taky starsi zrekonstruovali,bo moj ani za svet do bytu...

stanka2612
27. feb 2016

@lenadka vitaj v klube 😀 preto mam uz +20kg

lenadka
27. feb 2016

@gabuchah aj ja chcem tak bývať v polke domu s našimi!!! tak mi chýbajú, 50 km sú od nás, fňuk ☹

gabuchah
27. feb 2016

@matapeprna
no...A ty prečo reagujes keď sa ťa na nič nepytali baby? Asi preto ze si v skupine so spoločným termínom...
A za ďalšie -keď sa treba opytaju prečo odpovedas otázkou?
Bary majú zatiaľ trpezlivosť, aké netrvalo by dlho a niektorá by už zareagovala tiež...
Veď sa pýtaš úplne z cesty -a to nemyslím len na otázku aká bola cesta do banoviec... Alebo co treba pri založení škôlky..
Bavíme sa tu o tehotenstve, o všetkom a ty si zatiaľ o sebe nepovedala nič okrem toho zle máš 3roky po termíne pôrodu
Nemôžeš sa hnevať, aké ono tie otázky naozaj idú na nervy.. A my sme tu pospolu už od leta...
Btw -Ty vieš kedy rodis? Ak áno, tak kde a prečo a ako dlho bude pôrod trvať?

jarkajozo
27. feb 2016

@stanka2612 to musi byt krasne hlavne ze ste ju nevyhodili 😊 ale pouzili hoc len na kvietky 😊
@gabuchah najkvalitnejsie ja by som asi novu ani nechcela..
mne svokra pracuje vo svajciarsku a chodi sem len na vianoce a leto na dva tyzdne 😊 a mamku mam cca 15km odnas ale ona nam velmi pomaha 😊

skarabubu
27. feb 2016

@stanka2612 Presně aj my sme kupily starší domček a i moj muž nechcel do bytu.Preto sme neostali v česku,kde my ostal byt po mojej mamke.

lenadka
27. feb 2016

@stanka2612 ja mám postieľku čo robil mužov dedko, spával v nej ešte aj môj muž...ale aj taká klasická, len preto mám iba obyč. molitanový madrac, bo na mieru tam musel ísť...idem ho kuknúť, či práčku netrafil šľak s toho, že som ho tam šupla oprať a to ešte uvidím AKO ho vytiahnem, ten menší som ledva-ledva vytrepala von 😀

jarkajozo
27. feb 2016

@lenadka
@stanka2612 ja tiez mam pasomnicku v sebe uz led fakt neviem co zjest tak aj surova mrkva je dobra 😃 a mam +25kg 😃 nevadi fame dole 😃 popraskana som od krku az po kotniky 😊 uz sa stoho smejem

gabuchah
27. feb 2016

@stanka2612 to.musite mať krásne 🙂 a..nedivím sa ze nechcel do bytu 😉

emilia25
27. feb 2016

No baby tak dnes termín a nist.vcers tlaky do panvy jak by uz chcela ist a dnes ani náznak.

lenadka
27. feb 2016

@jarkajozo ja zatiaľ žiadna stria a viem že to zhodím raz dva, len tá neznesiteľná chuť do jedla v noci nezaspím kým si nedám-strašné 😀

skarabubu
27. feb 2016

@jarkajozo No já mám taky stále hlad,ale když něco sním tak mi je po tom zle a dlho do sebe nic potom nedám.-Mám +12kg a ty popraskaniny mě fakt štvou a to se mastim denně.

skarabubu
27. feb 2016

@emilia25 Já myslela že už si porodila.

denca2d
27. feb 2016

@lenadka a umna prave naopak..ku kuncu tehu mi nejak nic nechuti..hocico zjem som hned plna..uz som aj kilo za tyzden schudla 🙂

gabuchah
27. feb 2016

@emilia25 aj ty? Ja tiež dnes termín podla menstruacie a sona... Ale toho druhého...
Ale pocity som mála už všelijaké a ništ

gabuchah
27. feb 2016

@jarkajozo ja mám pasomnicku tiež,ale takú čokoládovú 😀

gabuchah
27. feb 2016

@skarabubu a čože to je 12kg? To je ten základ čo sa v tehu priberá.. Si dobrá teda 🙂

stanka2612
27. feb 2016

@skarabubu tak mne je to asi jedno kde byvam,hlavne ze mam strechu nad hlavou 😉

stanka2612
27. feb 2016

@lenadka to je super,ja keby mam taku moznost,tiez zrepasujem staru kvalitnu 🙂